Gott nytt år! :D

2010-12-31 @ 23:49:22

img_8022 (MMS)

Gott nytt år! :D


Random bild... Ä på väg till Kungshamn nu ...

2010-12-31 @ 16:51:12

img_5109 (MMS)

Random bild... Ä på väg till Kungshamn nu och ska fira nyår där med underbaraste, kommer bli grymt! Vet inte riktigt vad vi ska göra än men det blir kul ändå. Har inte så mycket att skriva nu och jag kommer nog inte skriva mer ikväll så detta blir väl mitt sista inlägg för i år.. Mitt nyårslöfte är ju att inte äta godis på ett år, och nu kom jag på ett till.. Jag ska börja blogga mycket mer och lägga upp fler bilder och sånt! Nej men nu har jag inget mer att skriva så, önskar alla ett gott nytt år! Puss på er! <3


Gillar du att suga ?

2010-12-30 @ 00:19:35
Alltså... jävla pedofil!!
Google translates översättning på det sista: Jag får suga och svälja er alla min mjölk till baksidan av halsen ...

Wtf?

2010-12-29 @ 23:49:58
Jävla spanska pedofil låt mig va!!
Pixlade bilden eller vafan det heter, tror inte ni vill se det asså..
Och tro inte att jag håller på med pedofiler, han bara skickade den :s uuueeewwh!

Onsdag

2010-12-29 @ 23:27:51
Glömde heeeeeeelt bort att blogga igår förutom smsinlägget..
Men jaja, åkte aldrig till Kungshamn igår. Mådde inte så bra och var cp trött så jag stannade hos farmor istället och sov där en liten stund sen fikade vi och sånt. Ganska mysigt ändå, fick julklappar och sånt också. 
Haha, helt ärligt så fattar jag inte riktigt vad min farfar snackar om ibland alltså... Något heeelt ointressant som inte ens hänger ihop på nåt sätt? Aja...

På kvällen kollade jag på Pirates of the Caribbean. Har redan sett alla 1000 gånger men dom är lika bra ändå. Sen camade jag med en rolig kille, hahah...
Idag åkte jag till Kungshamn. Sjukt jobbigt att byta buss 100 gånger och åka i typ 2 timmar, men det var det värt! Men kunde bara vara där 3 timmar.. Men ska nog dit på nyår igen, tagga!
Men nu ska jag försöka skaffa ett liv ett tag, pussN!

Gammal failad suddig bild men whatever, ge mig sommar nu!!!!

Syns inte så bra men nyfärgat hår iaf! Är ...

2010-12-28 @ 11:47:54

img_9768 (MMS)

Syns inte så bra men nyfärgat hår iaf! Är hos farmor och ska snart äta, sen blir det kungshamn om jag mår lite bättre, mår inte så bra just nu.. Men nu tror jag maten va klar så ska äta nu, puss!


Måndag

2010-12-27 @ 19:49:48
Förlåt att jag inte har skrivit tidigare idag men har inte tänkt på det alls.. Vaknade vid halv 12 och städade nästan hela min garderob och sen hela mitt rum, sen fixade jag mig och sånt sen gick jag och Rebecka på isen och mötte Ludde, hahah han gick av på fel ställe.. Men tur att det var is iaf.
Han var här till typ kl 6 men sen mådde jag jättedåligt så han åkte hem..

Imorgon ska jag först till farmor en stund och tvätta håret och så, sen blir det kungshamn. Haha, kommer gå av bussen på fel ställe och gå helt vilse:(

Min kamera är helt cp så det får bli en dålig mobilbild igen.... -.-

Godnatt

2010-12-27 @ 02:20:46
Nu ska jag lägga mig och mysa med min katt lite sen blir det att försöka sova. Måste ju städa i 100 år imorgon också, kul... Aja, godnatt!

:$

2010-12-27 @ 00:38:51
Alltså jag måste berätta min och Rebeckas största hemlighet. Vi älskar att prata om sex.. ! Hahahha.. 
Men ah, ska inte ta mer om det här!;)

Gick inte så bra med att rensa garderoberna.. Gjorde det en liten stund sen hade jag typ 23 meddelande på msn och allting så jag fastnade vid datorn igen..

Hemma!

2010-12-26 @ 20:41:13
Är äntligen hemma igen nu!!
Var i Alingsås idag och köpte massor kläder och smycken. Jag vet inte vart min kamera är just nu så jag kan inte ta bilder på det.. Men jag ska försöka hitta några bilder på det senare iaf.
Nu håller jag på att rensa typ hela min garderob för jag hittar seriöst ingenting där.. Och nu märkte jag att typ mer än hälften av kläderna var för små :s Hahaha, mina bröst har växt sjukt snabbt så alla tröjor är försmå :s
Men nu måste jag fortsätta, måste städa lite sen också för imorgon kommer Ludde och då måste jag fan städa haha.. Skriver mer sen, puss alla!

Rubrik ?

2010-12-26 @ 00:51:26
Världens chilldag idag alltså! Ganska skönt ändå.
Ligger och chattar lite på msn, lyssnar på musik, smsar med en sötnos och kollar på Men in black 2. Mysigt! Fattar inte så mycket av filmen bara, kollar bara någon minut ibland så det kanske inte är så konstigt..

Imorgon blir det Alingsås vid 11 och shoppa på rean, sen tillbaka ut i skogen och packa allting sen åker vi hem. Skönt! Så på måndag blir det att vara med Ludde också, kul!
Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av veckan, men nåt blir det väl... Nyår på fredag också ju, tagga!
Men nu ska jag iaf försöka fatta lite av filmen, puss!

Ni har sett bilden förut, men jag har ingenting annat på denna datorn.

Harry Potter

2010-12-25 @ 19:45:17
Har bara kollat på tv hela dagen idag, har inte orkat göra något annat. Nu kollar jag på Harry Potter. Dom är faktiskt ganska så bra ju.
För en liten stund sen hällde jag öl över pappa, hahaha. Så jävla kul att göra det!
Imorgon blir det först Alingsås(tidigt!!) och sedan åka hem. Skönt!!

Ska försöka lägga upp lite gamla random cambilder nu för jag har så sjukt tråkigt. Puss!
Btw, skratta inte ihjäl er nu, dom är faktiskt gamla!





God jul igen alla!

2010-12-24 @ 23:57:32
Jag hoppas verkligen att jag kan lägga upp detta inlägget nu, har skrivit minst 8 gånger idag men varje gång när jag ska spara så flippar internet och vill inte funka.. Såå irriterande!
Men jaja, idag har iallafall varit helt okej. Har sett på många julfilmer, älskar dom! Så kul med nordpolen och sånt, haha. Och kalle anka kl 3 också såklart! Har också ätit massa god mat och gott godis!
Fick lite kläder och sånt, och pengar så jag får köpa det jag vill ha själv. Så någon dag snart blir det gbg eller Alingsås och shoppa loss, gott!

Har ju som sagt sett ganska många filmer idag, men just nu kollar jag på Ett päron till farsa! Haha, älskar han alltså! Har också sett på Tomten är far till alla barnen och några andra som jag inte kommer ihåg vad dom hette, men bra var dom iallafall!

Bjuder på 2 bilder på ofixade mig, bara för att det är jul!:)


24 December

2010-12-24 @ 01:07:00
God jul alla!
Hoppas att alla får en bra dag osv. Jag gillar ju egentligen inte julen menmen. Man kan ju iallafall äta massa godis utan att behöva känna sig fet, och sen får man ju massa saker också. Skulle inte få så mycket idag sa pappa iallafall, vi ska till gbg någon dag så får jag välja allt jag vill ha. Mycket bättre om ni frågar mig, hehe.

Just nu ligger jag i min säng och ser på comedy central. Det är ganska läskligt här just nu..Mamma och pappa sover och det låter som att någon går runt utanför huset, och jag vågar då inte gå ner och kolla! Alltså, vi bor egentligen inte i Alingsås utan typ 10 minuter utanför. Så ah, vi är mitt ute i en jävla läskig skog. Så nej aldrig att jag går ner själv nu!


Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

2010-12-23 @ 22:07:56
(Detta inlägget skulle egentligen kommit upp vid 10 tror jag men precis när jag skulle spara det så sluta internet funka så jag orkade inte bry mig haha..)

Kollar på tv nu med en låda med skumtomtar brevid mig, gott! Har egentligen inget att skriva så nu ska jag hämta lite mer julmust hehe... Skriver senare!

Music!

2010-12-23 @ 16:54:40
Efter att jag hade skrivit det förra inlägget kom jag på att jag hade en sån sladd till datorn så man kunde ladda den i bilen så det gjorde jag ju såklart, hehe. Vi är snart framme, sitter och lyssnar på lite musik och typ halvsover, sov till halv 1 idag men jag är fortfarande trött? Jaja, just nu lyssnar jag iaf på denna låten! Haha, älskar texten!


Btw, vad tycker ni om mikrofonkåt på engelska? Bra/dålig?
Jag tycker den var ganska dålig men den går väl att lyssna på.. Men den är ju bäst på svenska!
Klicka här om ni inte har hört den!

På väg till Alingsås

2010-12-23 @ 15:18:46
Ja, rubriken säger väl allt. Sitter i bilen på väg till Alingsås nu, det suger!! Menmen, jag får försöka överleva, när jag kommer hem ska jag iallafall träffa massa roligt folk så det blir ju trevligt. Och sen är det ju snart nyår, kommer bli grymt! Men nu dör datorn snart så vi hörs senare!

Är helt ofixad så det fick bli en hand framför ögonen!

Back on track! eller nåt sånt..

2010-12-22 @ 22:03:38
Tänkte börja blogga igen nu, har saknat det en del faktiskt.. Orkar inte berätta allt jobbigt som har hänt, då blir jag bara ledsen och ingen vill läsa så.. Men jag kan ju iaf säga att vi är en mindre i min familj nu, och jag är singel igen.. Det suger, men så är det tyvärr..

Igår sov iaf Rebecka här, lika kul som vanligt! Finns en video på facebook när hon har ett av alla sina konstiga skratt, så jävla kul! Klicka här för att se den!;)

Idag slutade ju skolan också, alltid lika skönt med lov! Vi dansade för hela skolan på avslutningen, gick väl inte för bra, gjorde några små fel men tror nog inte någon märkte det så mycket!:) Och jag måste bara säga att Louise Larka sjunger så grymt bra, man får ju rysningar!! Tycker ni ska lyssna på henne! Och gratta henne för skivkontraktet, helt sjukt ju! ;o

Men jaja.. Imorgon ska jag, mamma och pappa till Alingsås och fira jul där helt själva.. Känns ju inte för kul precis men.. Men i helgen blir det antagligen gbg med pappa så ska jag få det jag vill ha för han har ingen aning vad jag vill ha i julklapp. Så blir nog mycket kläder då!

Men nu ska jag käka sen ska jag nog ta lite tårta som jag hittade i frysen.. Puss!!

Bild från förra dansuppvisningen i bion, längtar som tusan till nästa!!

Fuck this shit!

2010-12-13 @ 21:35:53
Fuuck vad jag hatar Lysekil!! Och just nu hatar jag allt annat också, kan man inte bara få dö några månader? Jag pallar fan inte mer nu. Igår var jag tvungen att säga hejdå till min mormor för sista gången, något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Jag kommer aldrig få se henne levande igen.. Det känns så jävla hemskt!! Och i lördags skulle jag såklart bli förlamad också? Asså wtf är det här? 

Sen kommer man till skolan hur jävla trött, sliten och ledsen som helst. Och då ska såklart folk sprida rykten om att man är otrogen bara för att man kramar någon? Asså vart är världen på väg egentligen? Och som grädden på moset eller hur man säger (det låter jäävligt äckligt, bara jag som tycker det?) så ska man såklart få feber, världens jävla huvudvärk och må så jävla dåligt..
Nej fan, nu skiter jag helt i bloggen ett tag!
C ya!

Tråkigaste fredagen på läänge!

2010-12-10 @ 22:16:54
Allt är bara helt fuckat just nu.....
Jobbigaste fredagen på vääldigt länge. Började med spanskaprov, gick nog ganska bra men ändå tråkigt!.. Och sen svenska med cepigaste läraren som finns! -.-
Engelskan var helt okej ändå, vi kolla bara på simpsons.. Men sen på so:n smsade mamma och sa att jag skulle ringa henne direkt.. Ja, det var ju inget direkt kul så det blev att gå hem tidigare.. Eller ah, 20 minuter men ändå.. Sen har jag bara varit hemma och vart ledsen och tjockat mig med pizza.. Men känns som att man kan göra det när sånt här händer..

Jag har verkligen ingen lust att blogga just nu på några dagar, skriver igen när jag har lust...
Men jag måste bara säga tack till min underbara bästa vän Rebecka Andreasson, du är bäst! Och tack till Jessica också, älskar er tjejer! ♥
Jag vet att ni antagligen kommer döda mig för denna bilden, men det skiter jag i, ni är superfina och jag älskar er!

Torsdag

2010-12-09 @ 19:39:03
Orkar inte skriva något om dagen.. Men efter skolan gick jag med Philip och Måns till färjan. Haha, vi hade snöbollskrig på vägen, askul! Fast fick en isboll i ansiktet, ajajaaj!
När jag kom hem berättade mamma en tråkig sak.. Vill inte säga vad det är men.. Så imorgon blir det kanske gbg en stund, inte kul!
Sen gjorde jag iaf pizza, som jag såklart brände med den nya ugnen.. Lyckat!

Men nu måste jag plugga, spanskaprov imorgon, också måste jag läsa 500 sidor tills tisdag.. Lycka till asså!
Men aja, blir nog inga mer inlägg på några dagar, har verkligen ingen lust just nu när allt bara är jobbigt..

Onsdag

2010-12-08 @ 21:51:46
Nu tänker jag inte skriva att jag är trött, Frida säger att jag skriver det i varje inlägg.. Gör jag det? Hahah, men aja iaf..

Första lektionen hade vi kemiprov. Pluggade bara på väg till skolan så failade som fan.. Men fick iaf G+ så det gick väl bra ändå. Sen hade vi spanska, åt, is som var jättekul men Amanda var dum... Haha, Amanda jag ska hämnas! Och sen hade vi matte. Hade helt glömt hur man räknar ekvationer så Lina skulle visa mig. Först visa hon ett tal och sa hur jag skulle göra, men när jag gjorde exakt samma på nästa tal sa hon att det var fel? Haha, så Amanda skulle hjälpa mig och hon sa på ett helt annat sätt, sen gjorde Göran också det... Fattade ingenting verkligen... Men sen förklarade Lina igen och då fattade jag!:D hahaha....

Efter skolan gick jag, Rebecka, Fanny, Mella och Christoffer och åt bröd med sås haha. Sen gick vi till dansen. Sista gången detta året, kändes inte så kul..:( haha.
Nu ska jag duscha, puss!

Krulltott!♥

Snabbt inlägg...

2010-12-07 @ 19:50:35
Sitter och äter lite kakor nu, fan vad onyttig jag är.. Får försöka ändra på det!
Badade nyss, asgött! Jättevarmt vatten, massa bubblor och massage! :D
Men nu måste jag plugga masssssssor....

Är påväg hem nu och har sjukt tråkigt så t...

2010-12-07 @ 17:35:02

img_3353 (MMS)

Är påväg hem nu och har sjukt tråkigt så tänkte blogga lite nu, orkar inte det när jag kommer hem.. Kom försent till skolan idag igen:p så missade lite av svenskan, skönt!! Sen hade vi spanska, kr och oförberett matteprov. Gick nog sådär, fuskade lite men...:) sen fick jag, Frida och Amanda gå lite tidigare, vi skulle till Ica och fixa massa dricka och godis till discot. Hoppas inte jag tappar bort pengarna bara... Vi åt inte innan det så vi gick och åt pizza istället, aaaaasgott! Och sen tog vi bussen till skolan och hade lektion i typ en halvtimme innan vi slutade. Efter skolan träffade jag först Rebecka och Sofia, sen gick vi till plasten och träffade Ludde och hade snöbollskrig med han. Haha, han putta ner mig i snön typ 20 gånger... Kunde inte putta han en enda gång.. Hahah, fan va svag jag är. Det blev sjuuukt kallt och det är det fortfarande, och är hur blöt som helst.. Så när jag kommer hem ska jag bada bubbelbad nån timme tror jag, skönt! Men nu orkar jag inte skriva mer, mina fingrar är helt stela... Puss!


Måndag igen... -.-

2010-12-06 @ 20:55:50
Är helt sjukt trött..

Kom försent till skolan först, bussen var sen som vanligt.. Men det är bara skönt! Först hade vi so och sen idrott. Vi hade is, och jag ramlade:( Så nu har jag jätteont i knät och hela benet... Blää!
Men aja, sen åt vi och sist hade vi engelska och slöjd.
Efter skolan var jag med Ludde tills Jessi och Rebecka slutade, så gick vi till Jessi och åt och sånt. Och nu har jag lärt mig att göra kebab, grymt!
Sedan gick vi till dansen också, kul! :)

Men nu ska jag hämta lite glass och vara social på skype. Puss!

Söndag

2010-12-05 @ 20:47:08
Kom hem för typ en timme sen. Har vart hos Patryk några timmar. Haha, dom kasta massa snö på mig:(
Men nu ska jag försöka äta lite, fast det var jätteäckligt........ Hoppas jag överlever iaf, får svälja det med cola;)
Puss

Hahaha, bild från i lördags. Fanny sover och jag och Mella ringer massa randoms.. Askul!

Ny spis!

2010-12-04 @ 17:31:59
Mamma och pappa kom hem med en ny spis för inte så länge sen, den andra sprängdes ju nästan.. Så nu sitter jag och väntar på att pappa ska fixa så man kan använda den sen ska jag laga mat, är sjuuuukt hungrig! Eller nej egentligen är jag inte alls hungrig. :s

Men har inte ätit nåt idag mer än chips så jag måste ju ändå äta nånting.. Efter jag har ätit ska jag försöka skriva tekniksaken.. Men nu har jag inget mer ointressant att säga så jag skriver sen igen!

Lördag :D

2010-12-04 @ 15:11:37
Förlåt, har inte orkat blogga på ett tag.. Men kan skriva lite snabbt om det som hänt bara :)

I torsdags hade vi först hemkunskap och vi skulle göra efterrätter, asgott ju! Och sen hade vi matte med Henrik tror jag han heter..? Haha iaf, han är rolig! Och sen hade vi pt med han också tror jag. Efter pt:n åt vi, och sen behövde Frida en tandpetare? Haha, så vi gick runt i hela skolan typ en kvart och letade efter det.. Tillslut gick vi till matsalen och frågade så fanns det såklart där.. Haha, men det var så jävla kul!!

Sen hade vi teknik med Henrik igen. Ganska kul faktiskt. Man ska typ skriva massa saker om kärnkraft och vad som är bra och dåligt med det. Men jag har ju världens bästa skypekompis(hahaha) som skickade ett helt dokument om det, så nu ska jag bara lägga till det jag och Frida hittat sen kommer vi typ få mvg i teknik! Tack Ludde! :D
Efter tekniken hade vi so och sen gick jag till Patryk. Mysigt!;) Men ni får inte veta vad vi gjorde!;)

Igår hade vi spanska, svenska, engelska och so. Askul i matsalen! Haha, älskar mina vänner asså!♥ Och jag pratade jättemycket engelska på lektionen så hon sa att jag kommer få mvg på det också, fan vad glad jag blev! :D

Idag har jag typ inte gjort nånting tror jag.. Juste, strömmen går flera gånger varje dag här, nu vet jag varför.... Haha, pappa skulle sätta på ugnen förut, och då "sprängdes" spisen :s 
Hahahahahha, fan vad kul!

Men nu måste jag städa lite i mitt rum... Puss!


Haha, Adde lekte turk på kemin!:p säg till om jag ska ta bort
På hemkunskapen :)
En vikarie haha :p

Onsdag

2010-12-01 @ 19:24:48
Är hemma igen nu, längesen ju..haha.

Igår efter skolan gick vi till Jessi och åt och sånt, sen efter ett tag gick vi till ica och köpte 2 chipspåsar. Haha, fetton... Iaf, sen gick vi hem till henne igen och såg på White Chicks, askul film! Och sen gjorde vi typ ingenting.. Låg och pratade flera timmar typ :)

Idag var det mattetävling först.. Haha, jag sög! Var klar typ kl 10 och då hade vi spanska men vem orkar det liksom?;) Så jag väntade på Amanda sen väntade vi bara på att alla andra skulle sluta. Och då åt vi..
Vi hade volleyboll på idrotten men jag fick inte vara med för mamma...:(
Och efter det hade vi matteprov och kemi.


Efter skolan gick jag, Jessi, Rebecka, Mella och Fanny och åt pizza, aasgott och så jävla kul, dom är fan helt underbara asså! :D Sen gick vi till dansen också. Det suger att vi inte ska visa upp den.......
Btw, såg ni något annorlunda på den bilden jag la upp förut? Alltså denna.. :)

Bild från igår hos Jessi. Sitter och vänta...

2010-12-01 @ 13:01:44

img_1523 (MMS)

Bild från igår hos Jessi. Sitter och väntar på att Sofia ska bli klar nu sen har vi matteprov... Orkar inte det!! Gick inte alls bra på mattetävlingen men aja.. Är sjukt trött också, så ska noga sova när jag kommer hem.. Men nu kommer jag inte på mer ointressanta saker så skriver sen när jag kommer hem:)


RSS 2.0