Nu blir det film med Jessi!:D

2010-11-30 @ 17:34:46

img_6340 (MMS)

Nu blir det film med Jessi!:D


Måndag

2010-11-29 @ 21:28:37
Orkar inte skriva så mycket just nu.. 
Men första lektionen hade vi iaf so och sen rast typ en timme. Och sen fick jag typ vara domare på idrotten, haha jag sög på det.. Sen åt vi och hade jättekort engelska. Och sist slöjd men jag pratade bara med Mella hela tiden:)

Efter skolan gick jag, Jessi, Maja och Sofia och åt pizza. Asgott! Sen gick jag och Jessi hem till henne och Maja och Sofia gjorde nåt annat.. Vi typ sov en stund sen gick vi till dansen. Haha, känner mig så jävla efterbliven nu bara för jag inte vart med på typ 2 veckor, kan ingenting känns det som....

Men aja, nu ska jag snart lägga mig och se på tv, fryser som fan också! Typ 12 minus i mitt rum... Aja, godnatt!

Hemma igen..

2010-11-28 @ 21:20:00
Kom nyss hem. Åkte till Lysekil och träffade Patryk och några så gick vi till mariedal och sen till Patryk typ... Askallt ute ju! Men sen var det iaf jättemysigt hos Patryk, somnade 2 gånger.. Mysigt hihi.. Älskar dig♥

Men nu ska jag duscha sen ska jag äta lite, har inte ätit sen typ halv 8 igår så.. Godnatt!

Söndag

2010-11-28 @ 12:59:49
Mella och Fanny åkte nyss hem och Rebecka gick hem inatt så nu har jag ingenting att göra. Men det har iaf vart sjukt kul, vi körde sms-roulette (förlåt om ni fått nått cepat sms!), var inne på chatroulette, badade, ringde och väckte massa folk och allt möjligt! Lägger nog upp lite mobilbilder snart, orkar inte göra det just nu.

Denna lyssnade vi på i 2 timmar igår...
Michael B. Tretow – Den makalösa manicken
Juste, kolla mitt nya album på facebook, massssa gamla bilder! Gammalt skräp heter den, klicka här för att se det!

Hahah, hittade nyss den här bilden. Vem ha...

2010-11-28 @ 00:22:34

img_1494 (MMS)

Hahah, hittade nyss den här bilden. Vem har tagit den? Iaf, vi ser på film nu, Fanny och Mella ar somnat, men Mella vaknade nyss igen. Vi ska se klart på filmen sen ska vi nog ringa några tror jag. Men nu ska jag se på filmen, puss!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2010-11-27 @ 22:26:37
Vi har nyss varit ute och badat. Snart blir det skräckfilm också. Haha, jag kommer döö!....
Ps, jag älskar dom , och jag vill att dom ska flytta hit DIRR! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

just nu på chatroulette

2010-11-27 @ 21:06:33

PUSS

2010-11-27 @ 19:57:31
Är med Mella, Fanny och Rebecka nu. Vi har nyss ätit. Och nu har vi askul hihihi!! Sen ska vi gå ut och bada. Puss!!!!!!!!!!!!!

smsroulette

2010-11-27 @ 18:45:46
nu blir det smsroulette med b-rudarna haha :D  /fanny
gammal som gatan

Haha cepad bild men, ser faktiskt mycket b...

2010-11-27 @ 17:58:28

img_1491 (MMS)

Haha cepad bild men, ser faktiskt mycket bättre ut irl. Snart kommer iaf Rebecka, Fanny och Mella! Kommer bli en kul kväll!:)


Lördag

2010-11-27 @ 15:33:09
Kom hem för inte så länge sen. Har vart i Uddevalla och kollat på ett gymnasium. Det heter portalen, verkar askul! Jätterolig fysiklärare iaf! Och det är typ 90% killar där sa dom, inte helt fel haha..
Efter det åkte vi till torp och hämtade mina linser och köpte lite mat till ikväll. Mella, Fanny och Rebecka kommer ju snart. Vi typ 5 halv 6 nånting tror jag. 
Så nu ska jag bara städa lite snabbt och fixa mig lite, mitt hår ser ut som..ah jag vet inte men det är inte bra iaf!

Haha, vet inte vafan jag gör med handen men...

Hemma

2010-11-27 @ 01:20:00
Kom nyss hem, orkar verkligen inte skriva något eller lägga upp någon bild just nu, gör det imorgon istället. Är sjuukt trött och somnar när som helst.. Men jag hade iaf hur kul som helst, jättelänge sedan jag var med Johanna!:o Men det var lika kul som alltid!
Men nu ska jag sova, puss!

Fredag :D

2010-11-26 @ 15:13:07
Så jävla skön dag asså!
Först såg vi på bio, tror den hette typ Tusen gånger starkare. Så jäävla seg men mycket bättre än vanliga lektioner liksom. Sen pratade vi lite om filmen bara och sen åt vi. Efter det pratade vi lite till om filmen och kollade på lite grejer i korridoren sen slutade vi vid 1.
Efter vi slutade gick jag till hemmakväll med Måns sen satt vi typ och pratade tills färjan kom. Haha, han är alltid så rolig!

Rebecka gick med mig hem men hon gick nyss hem. Så nu ska jag snart duscha och kanske sova en stund, sen ska jag fixa mig så drar vi till Johanna! Kommer bli sjukt kul! :D
Och imorgon kommer Mella, Fanny och Rebecka och sover här, blir att bada och se på skräckfilm och lite sånt, mys!

Juste, jag kom vidare i mattetävlingen i skolan också! Hahah, trodde jag verkligen inte.... :o

Torsdag

2010-11-25 @ 18:01:57
Ganska skön dag. Först spelade vi nåt konstigt spel i en timme, sen kolla vi på en "teater" och sen kollade vi på reklamsaker.. Och sen mat och sist kollade vi på nån typ film. Inte alls jobbigt, och vi fick ju sluta 2 också så det var bara bra.
När vi slutade åkte jag hem och duschade och sånt sen har jag bara suttit vid datorn och snackat med Christoffer på skype! Haha, så jävla rolig är han! :D

Ska snart äta nu så, skriver kanske mer sen! ♥

Onsdag

2010-11-24 @ 20:51:39
Så jävla skön dag!
Först hade vi hemkunskap 2 timmar och en kvart. Och man behöver ju typ inte göra så mycket. Så vi åt där, typ kyckling och nåt, sen kladdkaksmuffins eller vad det heter. Asgott!
Sen hade vi matrast så jag gick och åt lite med Jessi. Och efter det hade vi slöjd i 2 timmar. Ganska kul faktiskt, förutom att jag såklart skulle sticka mig i fingret med en nål med typ taggar i så den fastnade i fingret... Och precis när jag hade fått på ett plåster så stack jag mig såklart på ett annat finger... Gjorde så jävla ont!!
Men Agnes och Felicia gjorde en kul sak! Lägger upp bild på det längst ner..

Efter skolan gick jag till Patryk! Mysigt, saknat honom.. Och jag är fortfarande starkare än han!:D Råkade spilla ut te i hela hans säng också... Men han blev inte alls arg haha! :D

Sen gick jag till dansen också, askul!
Och efter det köpte jag och Rebecka glass som vanligt.. haha, värsta fetton asså!

Tisdag

2010-11-23 @ 20:49:19
Kom hem för en halvtimme sen ungefär och duschade och sånt.

Först i skolan hade vi svenska.. Asså jag hatar verkligen Monica, heeelt cp!!! Men aja.. efter det hade vi spanska sen kr och matte. Efter matten åt vi och satt kvar i matsalen jättelänge, askul! Sedan hade vi elevens val också. Vid halv 2 slutade jag och träffade Jessi, och vi åkte till Uddevalla med några till. Var på gymnasiemässan.. Vi gick runt där typ en halvtimme eller nåt, och då hade vi redan sett allt så vi gick runt i alla korridorer i skolan och gick vilse lite, men ändå kul!
Sen gick vi ut och åt pizza, sjukt gott! Efter det gick vi tillbaka till skolan och kollade på några små barn som dansade i en dansstudio. Dom var såå söta!
Sedan sov vi i bussen hem. Haha, älskar att åka buss länge!

Nu ska jag ta en alvedon och vänta tills klockan blir 9. Ska se på tv en stund tror jag, sen ska jag försöka sova. Är så sjukt trött!

Det ser jättelitet ut på bilden, men det var det verkligen inte!

Har nyss vart på gymnasiemässa i Uddevalla...

2010-11-23 @ 17:39:54

img_3919 (MMS)

Har nyss vart på gymnasiemässa i Uddevalla med Jessi. Nu sitter vi i bussen till Lysekil. Älskar att åka buss haha!  Och nu kommer det bästa på hela dagen, sova i bussen! Musik på högsta volym också såklart. Skriver när ja kommer hem igen;)


Måndag

2010-11-22 @ 22:52:38
Shieet, är så sjukt trött nu asså!

Först idag hade vi so, asskönt!.. Sen rast typ en timme, och sen idrott. Var inte med så jag, Ellen och Maja satt och kolla fb och sånt.. Sen åt vi lite och sen kort engelska och slöjd, och efter det slutade vi. Gick runt lite i skolan då med Jessi, hahaaha så jävla kul asså!
Sen gick jag till Patryk! Var där typ en timme sen gick jag till Jessi (kändes som typ 40 mil att gå dit från patryk :s) och åt, sen gick vi till dansen. Kollade bara, får typ inte röra mig alls nästan.. Hostar bara och kan inte andas då..
Sen gick jag och Jessi och passade en aaassöt liten tjej.

HAHHAHAHAH, juste.. jag skulle typ läsa en saga för henne så att hon skulle somna.. Men vem somnar först? JESSI! HAHAHAHAHAHAHHA!
Men sen väckte jag henne och hon gick hem och jag låg i soffan och kollade på tv tills hennes pappa kom hem.

Nu ska jag borsta tänderna och sånt, sen ska jag sova!

Godnatt

2010-11-21 @ 21:33:09
Har inte orkat blogga på hela helgen, har bara vart hemma och vart sjuk.. Skulle egentligen vart med några igår på kvällen men orkade inte, mådde så dåligt..
Ska snart sova, är sjukt trött!..

Juste, har snackat med Sofia och Ludde på skype typ hela dagen, askul!:D
Men nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv en stund. Imorgon blir det först skola, sen dans och efter det ska jag passa en söt liten tjej! Så kommer hem typ halv 10, orkar säkert inte blogga då haha..
Puss!


rubrik

2010-11-19 @ 20:41:06
Sitter och äter nu. Gott! Sen blir det chips och sånt, haha..
Mina linser passade bra så jag ska fortsätta ha dom. Och ska snart pröva färgade också. Men vilken färg ?
Köpte nytt skal till iphonen också, hoppas det håller ett tag nu!..

Det är heeeelt sjukt kallt i mitt rum just nu!!! Så ska bara äta upp nu, sen blir det duschen och efter det lägger jag mig i sängen under mina 2 täcken och ser på film eller nåt, mys hehe...

Fredag

2010-11-19 @ 15:16:00
Hatar vårat schema på fredagar -.-
Först hade vi spanska. Sen svenska, hände väl inte så mycket då? Jo juste, vi fick våran lärare att gråta, hahahaha.... Alla i våran klass hatar henne! Och nu kommer hon nog sänka alla men... -.-
Sen engelska som gick ganska fort faktiskt. Efter engelska åt vi och sen var det so. Haha, vi gör aldrig rätt saker på so:n, vi pratar alltid om allt annat. Men det är bara kul!

Nu har jag nyss tvättat bort sminket och sitter och plattar håret. Om typ en timme drar jag och pappa till torp. Ska ju kolla mina linser, fattar inte varför men.. Också måste jag köpa ett nytt skal till min iphone!


abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

2010-11-18 @ 21:48:26
Tänkte faktiskt plugga nu, har egentligen ingen läxa, bara en tekniksak som vi ska lämna in om 3 veckor men tänkte göra lite på den iaf.. Men ah, fastnade såklart vi msn igen.. Jag och Jessi dampar, så det går liksom inte att gå ifrån datorn... Höhöh.. Men ska nog snart försöka plugga lite iaf. Kom på nu att vi hade engelska tills imorgon också, men har inte gjort en enda engelskaläxa sen i femman och har fått alla rätt varje gång ändå, så tror jag skiter i det asså..;)
Imorgon skulle jag egentligen gått till oscars, men pallar verkligen inte.. Är inte helt frisk än så..
Ska till torp och kolla så mina linser passar och sånt också.. Fan, saknar dom, inte haft i dom på en vecka nu:o Ser ju fan ingenting..

HAHAHAHAHAHHAAHAHA

2010-11-18 @ 21:09:35

Torsdag

2010-11-18 @ 17:18:08
Så jävla skön dag, haha.. Först träffade jag Frida i södra så gick vi till havsbadet. Vi skulle dit på hemkunskapen och kolla på hotell&restaurang. Vi gick runt där och kollade, fick frukost också. Ganska kul! Haha, men vi var mest i vägen när vi var inne i det stora köket.. aja. Sen köpte vi gifflar och skumtomtar, och tog bussen upp till skolan. Så jävla lata är vi!

När vi kom tillbaka till skolan hade vi matte. Men typ direkt när vi började skulle jag, Sofia och Paula hämta hörlurar och halstablett.. Och kom tillbaka 50 minuter senare:p
Då hade vi pt.. Men jag, Frida och Amanda gick typ en kvart tidigare, så åt vi sen drog vi ner till ica och kollade hur mycket 12 backar dricka och typ massa kexchoklad kostade, vi skulle få 10% rabatt! Sen kollade vi på konsum och hemmakväll också, men det blev ica för det var billigast där haha.. Till vårat disco som vi ska ha snart asså.

Sen gick vi runt lite på stan, vi orkade inte gå till lektionen liksom.. Men sen kom en buss så då tog vi den till skolan. Då hade vi teknik i 1 och ½ timme.. Fast det var faktiskt ganska kul, för nu fattar jag för första gången! Haha.
Sen hade vi so också.

Nu ligger jag i sängen och har nyss duschat. Ska nog ropa på pappa snart att han ska laga mat till mig, svälter ihjäl snart.. Puss!

Så jävla gott! ;o


Jag är otrogen! :O

2010-11-17 @ 19:38:46
Japp, det är sant. Blev tsm med 2 andra killar förut också. Ben och Jerry heter dom, supersöta och smakar som chokladglass! Eller vänta, det är ju glass...
Nej men allvarligt, ofta du tror att jag skulle vara otrogen!:s Vissa kan tydligen inte fatta när någon skojar..

Trött....

2010-11-17 @ 00:22:45
Är sjuuuuuukt trött nu, vill bara sova.. Men det går fan inte, hostar bara hela tiden -.-
Måste hämta hostmedicin nere, men jag vågar fan inte gå ner själv nu :s.. haha så ah, det får gå utan det..
Men ska gå och dricka lite vatten nu och iaf försöka sova lite.

Tisdag

2010-11-16 @ 21:31:31
Vi kollade på gymnasiet idag. Ganska kul faktiskt. Och man slapp ju vanliga lektioner så det var skönt! Sen åt vi och sen kollade vi på esteterna i aulan. Asbra var dom, hihi!
Sen var jag med Patryk♥ Mysigt som vanligt:) Hahah, och jag skrev ju förut att jag är starkare än han! Fan vad grym jag är!;)
Har nyss duschat och sånt, och nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ska nog snart se på tv sen ska jag sova, sjukt trött!
Puss!


Hos Patryk

2010-11-16 @ 16:16:00
Är hos Patryk nu. Mysigt! Haha, jag är mycket starkare än honom :D

Jag ska svälja alla dom SAMTIDIGT? Driver ...

2010-11-15 @ 22:04:48

img_1393 (MMS)

Jag ska svälja alla dom SAMTIDIGT? Driver ni med mig eller? Aldrig !!!!!!!!!!!


Hemma igen

2010-11-15 @ 19:54:36
Kom hem för typ en timme sen. Åt och duschade sen la jag mig här i sängen och nu ligger jag här..
Gick och kolla på dansen först. Jag, Rebecka och Sofia köpte lite godias och sen satt vi utanför och snackade om allt möjligt en stund sen gick vi in och kollade när dom dansade. Efter dansen gick jag och Rebecka till plasten och snackade lite sen träffade vi Patryk.♥
Hade saknat han sjukt mycket, gör det fortfarande! Men ah, vi var med han en stund och sen gick vi till färjan. Han skvätte vatten på mig, buhuu:( Haha..
Tror mamma trodde att jag hade rökt också. Men bryr mig inte :)

Ligger och typ hostar sönder min hals nu, låter seriöst som en häxa när jag pratar. Men när jag var ute kunde jag prata vanligt? Haha, intressant...

Men nu ska jag borsta tänderna för jag orkar inte göra det sen. 

ANA CONDA!!!!!

Fortfarande sjuk..

2010-11-15 @ 15:20:53
Stannade hemma idag också, är fortfarande ganska sjuk. Men snart drar jag till Lysekil och kollar på dansen, vill inte komma efter så mycket.. Och imorgon ska jag till skolan även om jag är sjuk, vi ska till gymnasiet och kolla där hela dagen så..

Ska smsa Patryk sen så får han komma och träffa mig efter dansen, saknar han sjukt mycket nu asså!♥

Btw, om ni vill ha fler läsare till er blogg, klicka här!
Det funkar faktiskt! :)
Men nu måste jag borsta tänderna och sånt, sen ska jag fixa mig lite. Puss

Älskar dig ♥

All night long

2010-11-13 @ 23:17:29
Mamma ligger och sover i min säng ? Haha, hon kom in och la sig här för några timmar sen, kunde nästan tro att hon var hög.. Har inte skrattat så mycket på länge asså! Så nu är min hals ännu mer fuckad, great!
Men ska sova i mammas säng sen då, underbart! Så jävla skön säng asså!

Ska träffa Patryk imorgon om jag mår lite bättre, saknar han!:( Så hoppas jag är bättre imorgon, vill ju inte smitta han..

Random bild i arkivet.

Like i'm the only one who knows your heart

2010-11-13 @ 19:38:13
Asså helt seriöst, min hals dödar mig! Har typ hostat sönder den, och nu kommer det blod när jag hostar, trevligt..! Min snälla pappa köpte iaf pizza till mig förut, tack pappa!♥
Jag äger iaf Sofia Hermansson på msnbowling, det ni! Lyssnar på musik på högsta volym också såklart. Eller nej inte direkt högsta, men musik iaf..

Orkar inte blogga när jag är sjuk, finns ju inget att skriva om. Jag bara klagar på hur dåligt jag mår.. Haha, stackars mig asså.. Tror jag har fått öroninflammation igen.. Blir 25:e gången då, kul!

Men aja, nu ska jag sluta klaga så mycket och vara lite social istället. Puss!

When i'm gone

2010-11-13 @ 03:11:49
Smsbloggade förut men det kom aldrig upp såg jag nu?
Aja, skrev iaf att jag var hemma idag för jag har blivit sjuk. Skönt att sova länge, men saknar Patryk sjukt mycket!:( Älskar honom! ♥ Men ska träffa honom imorgon om jag mår lite bättre! :)
Sov iaf halva dagen sen har jag bara sett på tv och drogat massa medicin och halstabletter så jag skulle bli frisk. Ätit glass också, gott!
Har sjukt ont i huvudet och är trött så ska nog ta en alvedon och försöka sova lite.

Ligger i sängen och lyssnar lite på musik nu. Ingen aning vad jag lyssnar på just nu faktiskt, nåt konstigt iaf? Så byter till Eminem nuuuu. Har blivit så jävla beroende av han nu, helt sjukt bra ju! Haha :)


Eminem – When I'm Gone

And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back


Torsdag

2010-11-11 @ 23:21:07
Fysikprovet idag gick inte alls bra, fick typ G-.. Men aja, hade några rätt iaf, även fast jag inte pluggat alls.
Gjorde pizza på hemkunskapen, inte jättegott men det gick väl iaf, Mella sa att det var gott.. Men jag vet att hon ljög!:D

Efter skolan träffade jag Maja en stund och vi pratade lite om en hemlig sak. Eller nej, inte alls hemligt egentligen. Hon frågade mig massa saker om spöken, har faktiskt sett ett levande (dom är döda men whatever..) spöke!! Det ni!;) Hahah...
Sen träffade jag Patryk och hans brorsa och vi gick hem till dom. Mysigt hihi.

Vet inte om jag går till skolan imorgon, mår inte alls bra. Börjar bli sjuk:( Och då kan jag inte ha i linserna, något med immunförsvaret eller nåt? Suger! Ser ju inte annars haha..
Juste, ska till torp imorgon och typ kolla linserna, fattade inte riktigt men tror det var typ att dom skulle kolla om det ser bra ut med ögonen eller nåt? Och om jag tycker att dom inte känns bra så får jag prova några andra? Haha, tror det var något sånt iaf.. Men ska lägga mig och se på tv en stund nu och försöka sova, hur trött som helst!

Puss!

Saknar detta som fan! Haha, vi failade men vem bryr sig :D

Godnatt

2010-11-10 @ 23:52:31
Ska snart lägga mig och se på tv en stund nu sen ska jag väl försöka sova. Är inte alls trött men..
Fysikprov imorgon, kommer inte alls gå bra.. Jag fattar seriöst ingenting? Hatar no! Och hatar torsdagar! Bara massa långa lektioner och ingen rast.. Det suger!
Men hemkunskap är iaf kul, ska laga mat själv till Mella imorgon tror jag, kommer faila som fan! Men aja..

Frida tycker att jag ska bli författare.. ? HAHA! Men aja, sånhär humor har iaf jag och Frida!

Onsdag

2010-11-10 @ 21:43:51
Kom hem typ 8.. Först skolan som söög sen var jag med Patryk och några, sen bara Patryk haha:)
Hade sjukt kul igår, var först med Patryk en stund sen gick jag till Jessi och sov där. Chatroulette som vanligt, la ju upp 2 bilder på det tror jag.. Haha, en kille typ älskade svampbob eller nåt?:o
Somnade fan aldrig heller.. Och när jag näästan hade somnat blev jag såklart så jävla törstig.. -.-  Haha..!

Seg dag i skolan också..
Men nu ska jag dricka cola och äta massa bullar :)

Jag och Frida ÄLSKAR sånadär smilisar och sånadära! Haha :D

Hos Jessi

2010-11-09 @ 22:42:30
Sitter i Jessis säng just nu. Vi ska snart städa lite snabbt sen ska vi nog ligga och prata om allt möjligt minst en timme. Men nu ska jag tvätta bort mitt smink, så skriver nog mer imorgon när jag kommer hem. Eller så bloggar jag hos Patryk. Kanske lägger upp någon bild på oss också då, haha. Men han är nog för blyg så han kommer inte våga de.. Men får tjata på han. 
Men aja, orkar inte skriva mer nu.
Puss!

Chatroulette!

2010-11-09 @ 21:22:22

img_1380 (MMS)

Chatroulette!


Hahaha, en på chatroulette som gillar svam...

2010-11-09 @ 21:21:20

img_1382 (MMS)

Hahaha, en på chatroulette som gillar svampbob?


Godnatt

2010-11-08 @ 20:04:19
Har nyss borstat tänderna och sånt, ska snart sova. Är hur jävla trött som helst!!! Kan nästan inte hålla ögonen öppna längre.. så skriver mer imorgon, puss!

Måndag

2010-11-08 @ 16:52:57
Är huur trött som helst, kunde inte somna igår så jag sov lite mer än 1 timme.. INTE KUL!

Kom hem för inte så länge sen, det är sjuuukt kallt ute!! Så ska nog snart duscha så jag blir varm igen.. Skön dag i skolan, först hade vi so och bara kollade på en film, sedan rast typ en timme. Sen sim, men jag, Mella, Fanny och Sofia var i gymmet istället. Vi pratade mest som vanligt, men lite gjorde vi iaf!;)
Sen mat och engelska. Och den engelskalektionen går alltid jättefort, känns som en kvart typ.. Och sen efter det skulle vi ha slöjd, men den var inställd så då fick vi sluta kvart i 1! Så jävla skönt!
Så då gick jag, Sofia och Paula ner på stan och fikade och gick runt och pratade om allt, vi har ju inte träffats på över en vecka:( Så vi hade mycket att prata om!

Sedan gick vi upp till skolan igen och satt där en stund, sen gick vi till bussarna och dom åkte hem och jag gick till färjan. Har inget att göra nu.. Men ska nog ringa Rebecka och få henne att komma upp en stund!
Ska sova tidigt idag också, kommer nog inte bli lika svårt att somna idag iaf..

Och imorgon ska jag sova hos Jessi så kanske inte skriver imorgon, men blir säkert iaf 1 smsinlägg;)
Men nu ska jag ta något och äta. Puss

Just nu

2010-11-07 @ 17:29:59
Just nu ser mitt hår ut såhär.. Becka, jag ska hämnas!


Söndag :(

2010-11-07 @ 17:05:06
Är med Rebecka nu, vi lyssnar på en låt med fågelmåsar som Rebecka kallar det..;) Men det heter väl fiskmås? Hahah..
Saknat dig gumman! Alltid lika kul med dig!♥
Hon sitter och och borstar mitt hår och tjatar om att det heter fiskmås. Men nu märkte jag att hon tuperade mitt hår, så nu är det hur stort som helst och typ helt förstört!:( Ajaa..

Vi åt för inte så längesedan, sen hittade vi kex och det slutade med att vi doppade dom i kebebsås, och det var så #&%/+"@ gott!!!!

Godnatt

2010-11-07 @ 02:54:32
Rebecka är äntligen hemma!! :D
Så ska träffa henne imorgon, vi har MYCKET att prata om! Ska kanske till Lysekil en stund också om jag hinner.
Orkar inte säga vad jag har gjort idag, hemligt haha..
Men har inget att skriva nu, och är hur trött som helst så ska snart ta ut linserna och försöka sova lite.
PUSS!

rubrik

2010-11-05 @ 00:06:17
Kom hem typ halv 11. Orkar inte skriva vad jag har gjort, så jävla trött! Drar till Lysekil imorgon också.
Ska ner och äta lite nu sen sova snart tror jag så skriver kanske mer imorgon.
Puss..

Torsdag

2010-11-04 @ 14:24:46
Blev inte så som jag skrev inatt, drar till Lysekil om några timmar och passar den lilla tjejen igen. Haha, så söt är hon! Men kommer inte våga gå hem själv sen typ.. så om någon har lust att gå med mig, smsa! :D
Sitter och äter lite nu, ganska gott när man inte ätit på 20 timmar...

Men nu måste jag ringa pappa så han kan köpa linsvätska till mig haha..
Puss!

Längesedan!

Godnatt

2010-11-04 @ 04:36:31
Nu ska jag lägga mig. Vid 1 drar jag till Lysekil och är lite med Sebbe, kul!:)
Min mage kurrar och mitt huvud värker, och snart ska mamma gå upp? Så ska försöka sova nu. Skriver igen om några timmar. Godnatt!

Hittade nyss en sjuuuuukt gammal bild!

..

2010-11-04 @ 02:15:59
:(

Onsdag

2010-11-03 @ 14:27:06
Nu är Rebecka i London, hoppas inte terroristerna dödar henne!!..'
Vaknade för inte så länge sen. Ska nog inte göra något alls idag, har ingen lust att gå ut. Ska nog bara städa lite i mitt rum, tråkigt men måste göra det.. Men nu ska jag äta frukost. Puss :)

Kommer sakna dig!

rubrik

2010-11-03 @ 03:28:46
Har inte bloggat idag, hade inget att skriva om.. Vaknade vid 1 och åt sen har jag bara vart hemma hela dagen.. 
Vet inte vad jag ska göra imorgon, får se då. Men ska försöka sova snart. Puss!

Rensade nyss lite bilder och hittade denna. Ett tag sen...

Josefine ♥

2010-11-03 @ 02:05:59
Naw, sitter och kollar igenom massa gamla bilder nu och hittade denna. Ett inlägg som Jossan skrev för nästan ett år sen. Jag har redan "svarat" på detta och skrivit ett inlägg om henne också, men känner att jag behöver göra det igen..
Hjärtat, vet inte vart jag ska börja. Vi har bara vart med varandra en gång!:o Men du är ändå verkligen som en syster för mig! Du är en av dom få som jag verkligen kan prata med om allt, och jag vet att det stannar mellan oss. Du var nog den enda, eller iaf en av få som verkligen trodde på mig och sardasht. Okej, det var inte den rätta och han var en jävla idiot, men innan han gjorde det som han gjorde så älskade jag honom faktiskt, och du var den enda som stöttade mig. Du har funnits för mig vad det än har vart. Du är underbar gumman! <3
Vi har inte pratat så mycket den sista tiden, och jag saknar dig! Kommer ihåg i somras när vi var, vi var så blyga fast vi kände varandra så bra egentligen. Vi frös nästan ihjäl av det iiiskalla vattnet, men det var ändå så underbart!
Vi måste träffas snart igen, saknar dig så otroligt mycket! Och vi har mycket att prata om :)

Är så sjuukt glad för din skull nu, att du har träffat Robin. Jag har ju inte träffat han men efter det jag hört av dig, och läst på fb så verkar han supersnäll!:) Och ni passar verkligen tillsammans, hoppas det håller riktigt länge för er gumman! Får jag komma på erat bröllop? ;)

Det finns så mycket mer att skriva om dig, men jag hoppas att jag älskar dig, förklarar hur mycket du betyder! ♥

Facebook ♥

2010-11-02 @ 01:48:52
Haha, sitter och driver med lite killar på fb just nu, så jävla kul!

Ska nog snart lägga mig i sängen istället och se på tv en stund. Imorgon blir det nog Lysekil och träffa någon, men får se.. Har inget att skriva så.. Hejdå!

Jessi och Mella

2010-11-01 @ 22:29:23
Kollar igenom lite bilder nu, och hittade denna videon. Haha, sjukt längesen var det! 
Och Jessi kommer döda mig för detta men det får jag leva med!:)


EDIT: Jessi tvinga mig att ta bort den -.-

Hemma

2010-11-01 @ 19:13:50
Kom nyss hem, stannade typ en timme längre än jag skulle, men kändes som jag bara var där en timme ändå. Hon är sjukt söt, och pratar heeeela tiden. Haha, men jag älskar't!
Ska snart äta nu, sen blir det duschen och sånt.
Sen ska jag lägga mig i sängen med massa täcken, en film och äta glass!♥ Beroende hahah..

Kanske träffar någon imorgon, får se om jag orkar.
Men nu ska jag lyssna på musik på högsta volym, puss!

Måndag

2010-11-01 @ 13:35:11
Asskönt med lov nu! Ska inte göra så mycket idag, men vid 3 åker jag till Lysekil, till dom vi var i Frankrike med, och passar doms barn någon timme. Hon är hur söt som helst! Men har inte träffat henne på ett år så hon kanske inte kommer ihåg mig? Haha, aja får se hur det går.
Kommer nog hem vid 6 tror jag, så då ska jag väl äta lite sen får jag se vad som händer.
Vet inte vad jag ska göra annars på hela lovet, men det blir väl något iaf. Skulle kanske träffa några imorgon men tror jag dissar dom asså..;) haha!

Rebecka åker till London på onsdag så kommer inte träffa henne på en vecka!:( Men du får köpa något till mig där?;) hahaha, nejdå!

Men nu ska jag nog ringa Rebecka och få henne att komma hit en stund! 
Puss

Naw, vad fint Amanda målar!♥

Godnatt

2010-11-01 @ 01:03:21
Nu blir det sängen, skriver mer imorgon. 
Puss

RSS 2.0