after rain comes sunshine

2012-02-29 @ 15:31:08

Är det bara jag som ÄLSKAR detta vädret eller? Längtar så ooootroligt mycket tills sommaren!


vi va en enhet, vi va singular

2012-02-29 @ 15:30:01

Sitter på bussen påväg till lysekil nu för att äntligen dansa igen. Känner mig inte speciellt taggad just nu eftersom jag är dödstrött men det är bara att hålla ut och försöka lägga sig lite tidigare än vanligt ikväll kanske?
Behöver egentligen plugga en hel del men jag får ta det imorgon istället, känns bara onödigt när man ändå inte kan koncentrera sig och inte ens vet vad man läser..
Skriver sen när jag är hemma igen!
(förlåt för bildlöst inlägg men jag skriver från mobilen som är lite fuckad atm och inte vill lägga upp bilder..)


tjockaar mig

2012-02-28 @ 17:28:21
Börjar bli dålig på att uppdatera igen..
Älsklingen sov iaf här igår också. Vi hoppade in i duschen typ direkt när han kom och sen låg vi bara och myste och kollade på tv hela kvällen :) Hahah, jk det va kanske inte riktigt så...
Jaja, mådde jättedåligt idag i skolan eftersom jag inte har ätit nån riktig mat på flera dagar så jag fick gå hem två timmar tidigare så jag kunde äta och sen kände jag mig mycket bättre direkt.

Har nyss varit nere på stan en stund och gjort en sak och nu sitter jag i soffan med lite chips och musik och bara chillar. Snart kommer kanske tjockisen en stund också hehe.
Men ikväll kommer mamma hem så jag tänkte faktiskt försöka städa hela lägenheten. Inte så noga eftersom att det är saker typ överallt fortfarande men man kan ju försöka..

Ha en bra dag alla, puss på er!
snyggtjej.se

18 år om..

2012-02-28 @ 11:56:09

skittelefon

2012-02-27 @ 10:12:22
Seriöst jag ber er, köp aldrig en fucking iPhone 3gs!!!
Har iofs haft den ett år nu (fick en ny gratis av telia när jag tappade min andra som jag hade haft nästan ett år också) och den jävla skiten är helt förstörd!!
Den stänger av sig av sig själv helt utan anledning, laggar och fastnar 24/7, hoppar ur appar, musiken hackar oavsett om jag har i hörlurar eller inte och typ tusen andra saker....
ÅÅÅÅÅH VILL BARA SLÄNGA UT SKITEN GENOM FÖNSTRET!!!!!
I lördags när jag smsade med John slutade han bara svara helt plötsligt och jag typ bara wtf? Men tänkte inte mer på det. Imorse fick jag ett fucking svar, och det stog att det va från i lördags.. Samma med Simon också.. Åååååh, hatar den!!!!

världens tröttaste

2012-02-27 @ 09:33:05
Det blev lite ändrade planer igår. En liten stund efter jag skrev det sista inlägget sa Brian att han skulle komma till mig så vid halv 12 gick jag typ tusen år för att gå och möta han ute i kylan.
Kom försent till skolan idag också eftersom jag verkligen inte kunde somna, även fast jag tog 2 äckliga jävla sömntabletter.. Och tjockisen somnade som vanligt på två minuter så min natt har varit hemsk haha.

Just nu sitter jag i skolan och typ somnar.. zZzzZZzZz
Så Alex, jävlas inte med mig idag.. Vet att du kommer läsa detta hehehehhehehe
Ja, jag har använt bilden förut. Men vemfan bryr sig ?

vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

2012-02-26 @ 20:01:27
Sitter i mitt rum hemma hos mamma nu och är proppmätt efter att ha ätit på donken med pappa. Har nästan inte ätit nånting denna veckan så det blev lite mycket nu hehe.. Ska städa lite snabbt snart och sen väntar en efterlängtad dusch!
Sen ska jag bara krypa ner under täcket och försöka somna till nån film hehe.
Puss på er!

sagoland

2012-02-26 @ 15:02:36
Tänkte bara skriva lite snabbt om dom senaste dagarna..
I torsdags skulle ju jag och Brian sova hos mig men vi missade sista bussen så vi sov hos honom istället. Dagen efter drog vi till hunnebo en stund. Han var med jesper och wiking tror jag och jag var med massa roligt folk. Sen åkte vi hem till mig och sov här.
Igår dissade han mig för sitt jävla lajv.. -.-
Så jag drog till alingsås för att träffa arash i typ en timme haha.. Fick iaf roligt sällskap från torp och hem, min psykolog doktor Phil!
Nu ska jag städa mitt rum lite snabbt och sen ska jag tränaaaa.
Puss!

sista natten av frihet

2012-02-26 @ 02:02:42


Förlåt igen för dålig uppdatering men har varken haft tid, lust eller internet.. Ligger just nu i min stora säng och myser med min söta katt med musik i öronen. Känner mig helt slut efter en dag med massa buss, tåg osv. Så tänkte faktiskt försöka sova snart. Berättar lite mer om vad jag gjort sen jag skrev sist imorgon istället för just nu skriver jag på mobilen och jag orkar verkligen inte starta min dator som är helt död just nu.
Hoppas alla har en bra sista natt innan skolan börjar igen = upp 5.30!
Nej, okej inte riktigt så längre som tur är. Känns ändå rätt skönt att bo i uddevalla nu.
Jaja nu ska jag sluta innan jag börjar skriva 20 andra ointressanta saker. Puss på er!


jag är fast inatt

2012-02-23 @ 20:47:56
Har haft en riktigt kul dag med lite olagligheter osv haha...
Var först med Brigita och vi gick till Baheya sen träffade jag min bebis lite och då kom mantas och pawel också. Sen var jag med dom typ hela dagen. Vi köpte glass av glassbilen, hahah 4 pers som åt upp 36 glassar. Ja, jag mådde illa efteråt!
Nu sitter jag hemma hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem som han snart gör hehe. Han vill att jag ska sova här men pappa vill helst att jag kommer hem så ska försöka få med mig honom hem till mig istället.
Ska äta upp min macka nu och krypa ner under täcket och vänta på hjärtat, puss på er!

hunnebo igen!

2012-02-23 @ 12:57:03

Sitter på bussen till hunnebo igen nu för att träffa brigita och antagligen annat roligt folk också. Hann inte blogga innan jag gick eftersom jag hade så sjukt mycket saker att göra och mitt internet är så segt.
Skriver sen när jag kommer hem igen!
Hoppas alla får en bra dag i det fina vädret som äntligen har kommit!
Puss


alla har väl fallit nån gång i trans, fått känna denna viben av sann romans

2012-02-22 @ 18:50:07
Förlåt igen för den dåliga uppdateringen men har knappt haft någon tid.
Igår drog jag ju till hunnebo för att vara med Brigita. Baheya kom också nästan direkt och sen träffade vi lite folk och sen var vi med putte en stund också. Tog bussen hem för att låsa upp dörren åt mamma eftersom att hon kom hit med katterna haha. Sen drog jag direkt tillbaka till hunnebo igen för att vara med goaste Zannie!
Sov där tills idag och tog bussen till Brian eftersom vi hade en del att prata om som dom flesta säkert vet om. Men det löste sig iaf och nu är nästan allt bra igen.
Var tvungen att åka hem nu och ge katterna mat annars hade jag antagligen varit i hunnebo några timmar till nu men jaja..
Ska dunka lite musik och sedan ta en efterlängtad dusch!
Ha en go kväll alla, puss!
Medina – SANN ROMANS
DENNA SPELAS FLITIGT HÄR JUST NU!
Ni som bor nära skolan i brastad har antagligen redan märkt det..

hunnebo

2012-02-21 @ 14:29:59
Älskar alla mina underbara vänner som alltid finns där!
Ska snart gå ner till bussen och åka till min saknade och snygga Brigita en stund!
Puss på er!

så fort jag är själv vill jag bara gråta igen

2012-02-21 @ 12:49:08
Tack underbara Mella för att du höll mig sällskap och gjorde mig glad när jag är som mest ledsen! ♥

bangarang

2012-02-21 @ 12:00:30
Förlåt för dålig uppdatering och tråkiga inlägg men har faktiskt inte orkat bry mig.
Våra planer som vi hade igår gick inte riktigt som dom skulle. Vi tänkte bara se på tv en liten stund men tillslut hade vi sett på hela tomten är far till alla barn.. Vi somnade vid typ 4-5 så vi kom ju inte precis upp vid 9 haha..
Nu har Mella iaf nyss åkt och jag sitter här i soffan och lyssnar på musik och tar det lugnt. Får se vad som händer ikväll men nåt kul blir det säkert.
Skriver mer senare för nu ska jag ta lite kallt vatten i ansiktet och försöka vakna till.
Puss!

godnatt!

2012-02-21 @ 02:05:48
Ligger nere i pappas stora säng med mella nu efter en kul kväll! Imorgon ska vi faktiskt gå upp tidigt och träna. Så vi ska se på tv en liten stund nu och sedan sova.
Hoppas alla har en bra kväll, puss på er!

suntime

2012-02-20 @ 15:22:18
Förlåt för den dåliga uppdateringen men mitt internet har levt sitt eget liv..
Idag har jag iaf bara tränat en liten stund, duschat och lite sånt och nu drar jag till lysekil och solar med min fina vän mella sen åker vi hem till mig också hänger simon med en stund också.
Och ikväll kööör vi!
Puss på er snyggingar!

SCARY

2012-02-18 @ 16:15:21
ORGINAL:
REDIGERAD KONTRAST & INTENSITET:
OMGOMGOMG MIN POJKVÄN ÄR EN DEMON :'(

rolfar runt med rut

2012-02-18 @ 14:35:03
Nu har Paulus nyss åkt hem. Tänkte faktiskt bara vara hemma idag och typ inte göra nånting alls. Men det blir kanske ändrat, det vet man aldrig hehe.
Pappa kom hem med en ny luftpistol förut idag också så den senaste timmen har vi spenderat i garaget. Jag har skjutit (och ägt upp paula!!!) och hon har nästan bara kollat på. Finns video på min facebook också.
Men nu ska jag gör nåt annat för jag kan typ inte röra mina armar.. Puss!

pappi <3

2012-02-18 @ 14:28:27

Hahaha, min älskade underbara pappa!
Skrattade så mycket igår att det slutade med att jag låg på golvet och ögonen bara rann! Såklart håller han på att göra popcorn då också så en liten sån opoppad sak flyger rakt ner i min mun när jag ligger där på golvet och dör. Fick ett brännsår på tungan och det gjorde bara att jag skrattade ännu mer... Hahah.

had a dream i was king, i woke up, still king

2012-02-18 @ 01:32:27

i remember you said

2012-02-18 @ 01:23:46
Har haft en go kväll med min fina vän!
Ägde ut henne på att skjuta förut också. Haha, sötnosen sög och sköt i väggen istället som ni ser lite längre ner ;)
Puss!

GRYMT

2012-02-17 @ 20:43:39
Sitter hemma i min goa säng nu med min underbara vän Paulus Pilatus! :D
Har saknat henne sjuuuukt mycket så det känns jävligt kul!!
Vi har en hel del att prata om!
NU ÄR LIVET BRA!!!!!!!!!!!!!!

snart lov!

2012-02-17 @ 13:05:38
Sitter i skolan och väntar på att gå ner till bussen och äntligen åka hem till pappa och min stora, kära säng igen! Har ingen aning om vad som händer ikväll men det får vi väl se hehe.
Har inget att skriva egentligen så skriver mer igen senare.
Puss!


Btw, go lärare vi har som alltid går runt och sjunger, och helt plötsligt börjar beatboxa. Hon sög ju på det men whatever;)

godnatt!

2012-02-16 @ 23:25:48
Ligger äntligen i min goa säng och ska faktiskt snart sova. Känns som att det behövs efter denna dagen med bara en massa träning!
Skriver mer imorgon, godnatt sötnosar!

Hemma igen

2012-02-16 @ 20:38:42
Kom ganska nyss hem igen från stan. Blev klar typ 5 minuter efter bussen gick och jag orkade verkligen inte sitta nere vi kampenhof och vänta på nästa buss i 25 minuter så jag gick heela vägen hem. Det tog väl ungefär 45 minuter, minus 5-10 minuters sjukhusbesök. Dock gick jag bara dit för att gå på toa eftersom jag höll på att kissa på mig hehe.
Så nu sitter jag här och är nästan lika svettig igen så ska alldeles strax hoppa in i duschen igen och fräscha till mig lite!
Ni får ha det så bra sötnosar så skriver jag mer senare.
Puss!

the time of my li-i-ife

2012-02-16 @ 17:07:20
Efter nästan tre timmars träning blir det snart en go dusch och sedan laga mat. Hade gärna fortsatt någon timme till men jag måste ju hinna äta och fixa mig innan jag drar om lite mer än en timme.
Skriver mer senare när jag är hemma igen, puss på er godingar!
äcklig bild från tidigare idag eftersom att jag inte känner mig allt för fräsch just nu :)

torsdag

2012-02-16 @ 13:47:30
Kom hem från skolan för typ 20 minuter sen och har redan hunnit laga mat så nu sitter jag bara här i köket och väntar på att köttbullarna ska bli klara. Ska äta nu och sen städa lite snabbt här nere i köket (bara för att slippa tjat om det sen..) och efter det ska jag kötta på igen. Har en riktigt go träningsverk nu och känner mig lika stel som en 80 årig gubbe men det ska allt gå ändå!
Senare ikväll ska jag ner till stan och prata med en men det är rätt privat så mer än så säger jag inte!

Hade en ganska go dag i skolan idag faktiskt. Först två tekniklektioner där vi typ inte gjorde nånting som vanligt, sedan rast två timmar och teori i idrott en kvart ungefär, göttans!
Tror köttbullarna är klara nu, puss på er!

you got that kind of medicine that keeps me comin ?

2012-02-16 @ 11:14:14
Göööött med rast i två timmar nu! jk, hade vart mycket goare att sluta nu istället för att sitta här och vänta på en tråkig idrottslektion...
Men jaja sånt är livet hehe!
Känner att jag har blitt typ helt random i alla inlägg nu för tiden ?
Men, i'm wierd and you love it! typ..
Tjarråååå :D

all i know is that it feels like forever

2012-02-15 @ 22:43:16
Har äntligen lagt mig i sängen nu. Ligger här och skriver klart teknikuppgiften till imorgon samtidigt som jag känner hur magmusklerna börja komma fram. Dom syns verkligen inte, men man känner dom!
Kom hem från dansen förut vid 8 och tränade i typ 2 timmar igen. Känns en hel del i min lilla tjocka mage nu haha. Men det är gött!
Har inte mycket att skriva.
Ha en go kväll snyggingar så skriver jag mer imorgon. Like anyone cares..
Haha nejdå... Godnatt :D


Juste, JAG ÄR INTE ALLERGISK MOT MINA GOA SMÅ KATTER!!:D
Fast nu kom jag på att jag redan har skrivit det hahahaha.
Neej nu får jag sluta skriva, iphoneskiten ligger brevid datorn och bara vibrerar helt utan anledning ?
Jaja, godnatt!
gammal bild på två fina vänner!

Gott!

2012-02-15 @ 15:42:05

Sitter utanför danssalen och väntar nu. Segt när man får vänta över en timme.. Men helt klart värt efter att ha fått reda på att jag inte är allergisk mot mina gosingar där hemma!:D
Allergisk mot kvalster istället menmen.
Ska sitta och nörda mobilspel en timme nu innan jag byter om, puss på er!


blablabla

2012-02-15 @ 10:25:00
Sitter i skolan nu, hungrig och trött som ett as!
Vi ska skriva om fem anledningar till att våran rektor ska köpa en iPad 3 istället för sin 2:a, och fem anledningar till att hon inte ska göra det.. Haha wtf?
Har ingenting att skriva och nu ska vi snart äta. Puss!

love

2012-02-14 @ 23:10:19
Alltså jag fattar inte riktigt vad som är så speciellt med alla hjärtans dag. Hela grejen känns bara så jävla fake.
Liksom, om man älskar någon så älskar man den ju lika mycket oavsett vilket datum det är. Då borde man ju också visa det lika mycket varje dag och inte bara en dag bara för att någon helt okänd person har bestämt att det ska vara så, right?
Men visst, det kan vara mysigt att göra något speciellt ibland, men det känns ju ännu mer speciellt om ens pojk/flickvän överraskar en på en helt "vanlig" dag. Eller jag den enda som tycker så?

Och nej jag säger inte detta för att jag är avensjuk på någon eller så. Jag har utan att överdriva den bästa pojkvännen man nånsin kan tänka sig och jag är nöjd bara av att veta att jag har honom vid min sida varenda dag. Det är det som räknas egentligen, och inte att man måste göra något speciellt för varandra för att någon annan säger det..

valentine's day

2012-02-14 @ 21:48:24
Hihihi naww, mamma kom hem med dom här söta sockarna till mig förut + en spegel och lite annat smått.

NEW IN..

2012-02-14 @ 21:47:02
..MINUS IN!

Nytränad, nyduschad och nyrakad - fresh!
Känns ganska bra att äntligen kunnat säga att jag har tränat i 2 timmar igen! Har ju inte kunnat det på länge eftersom jag har varit sjuk. Är ju egentligen det fortfarande men inte lika mycket längre så idag kötta jag på riktigt jävla mycket!
Tänkte ta mig en bit hemmagjord pizza nu (nyttigare så..) innan jag ska borsta tänderna och krypa ner under täcket framför tvn resten av kvällen.
Skriver mer imorgon, puss på er alla godingar där ute! ;)

där om någon vecka eller så..

funny ducks

2012-02-14 @ 13:33:32
Sånthär sitter vi och kollar på typ hela tiden i skolan x'd

back in school :(

2012-02-14 @ 09:40:17
Förlåt för dålig uppdatering igen men det känns bara onödigt att skriva när man inte har något att skriva. Har egentligen inte det nu heller men jaja..
Sitter faktiskt i skolan nu för en gångs skull. Känns lite jobbigt efter 3 veckors sovande och filmtittande typ men det får väl gå.. Känner mig fortfarande dålig också men man kan ju inte ligga hemma hur länge som helst..
Vi har iaf inte en så jobbig lektion just nu så det ska väl gå bra.

Sen efter skolan ska jag nog bara hem och vila lite och sedan plugga. Har 10 uppgifter som jag ligger efter med och en hel jävla bok på engelska att läsa..
Och ja, jag vet att det är alla hjärtans dag men seriöst, älskar man någon så ska man väl inte bara visa det en enda dag om året bara för att någon har hittat på det?
Tror nog att jag och Brian visar varandra vad vi känner för varandra tillräckligt mycket som det är ;)
Måste fortsätta med teknikinlämningen nu, puss på er!
those will be the best memories

trött chey.

2012-02-11 @ 21:29:29
Sitter hemma hos Brian forever alone och väntar på att han ska komma hem. Visst är han gullig som lovar att han ska möta mig och sen säger att han kommer hem en kvart senare än det?...
Haha jaja..
Känner mig jättetrött och mår inte speciellt bra så vi ska nog bara se på film som vanligt hehe.
Puss på er.

Nyckeln till frihet

2012-02-11 @ 19:11:44
Ligger här i min säng med 1000 olika tankar just nu efter att ha sett kanske den bästa filmen jag någonsin sätt. Kanske inte så konstigt eftersom att den fått sju oscarsnomineringar för världens bästa film eller vad det nu va..
Nyckeln till frihet. Så sjukt bra film! Och om ni inte har sett den tycker jag verkligen ni ska göra det. Den är 2 timmar och 20 minuter men den tiden är den fan värd!
Fast antagligen har dom flesta redan sett den, det är bara jag som är så efter..

Den handlar om en kille som kommer på sin fru med att ha en annan älskare. Frun och älskaren blir mördade och alla bevis pekar mot killen trots att han är oskyldig. Han hamnar på Shawshank fängelset på livstid.
Mer än det vill jag inte säga =)

fredag!

2012-02-10 @ 15:58:55
Shoo.
Ligger här och chillar i min king size bed, awsome!
Stannade hemma idag också. Är egentligen nästan helt frisk men både jag och pappa tyckte det var bra ifall jag stanna hemma idag också annars kommer skiten bara tillbaka igen på 0.47 sekunder...
Pappa väckte mig vid tolv och frågade om jag ville se på avatar i 3D så det gjorde vi. Såg den senast förra helgen men bara i vanligt format och detta var första gången jag såg den i 3D. Jäääävlar vilken skillnad!

Snart ska jag fixa mig lite för att åka ner till kusinerna och grilla och lite sånt så vi stannar antagligen där hela kvällen, trevligt!
Tänkte försöka få med min pojkvän också men det verkar som det lilla fettot fortfarande ligger och sover eller nåt haha.
Ska prova att ringa igen och sedan fixa mig lite.
Puss på er goingar!
söt chey.
fast ne.
gammal som gatan btw ;ppPPpPPPpppp

another weird scary dream

2012-02-10 @ 15:49:35
Haha, jag och mina drömmar alltså...
En av alla konstiga drömmar jag hade inatt var att jag var här hemma med lite folk, och helt plötsligt drog en kille en påse över huvudet på någon annan, och höll en kniv mot halsen på honom. Alla fick typ panik och jag bara skrek neeeeej... haha..
Iaf, så helt plötsligt bara idioten skär halsen av honom i mitt kök.. Jag skriker som faaaaan och gråter hur mycket som helst eftersom att det var en rätt nära vän till mig.
Sen kommer typ 50 gubbar/killar och hoppar på honom och polisen hämtar honom. Och sen kommer jag inte ihåg så mycket mer..

När jag vaknade kollade jag ut i köket direkt eftersom jag blev så rädd haha....
gammel bild.
i'm weird and i know it...

WEIRD DREAM

2012-02-10 @ 01:11:26
Tänkte bara dela med mig lite snabbt av en konstig dröm jag drömde nån dag i veckan hehe..

Min pappa och hans bröder hade ett hus på stranden i turkiet. Jag och Brian var där och hade tydligen sex i mitt sovrum där det btw var cp stora fönster och det var mitt på dagen så alla kunde se oss haha.
När vi var klara såg vi massa små barn som gick förbi huset och någon minut senare knackade mina kusiners mamma på och för att jag hade skrivit nån lapp om att jag ville starta ett eget företag och ha ett dagis?

Haha iaf, så sa hon att hon hade tagit dit typ 30 barn för att jag skulle få känna på hur det var.
Helt plötsligt säger Brian: Ser du vem det är eller ? och pekar mot ett hörn där en kille står och gömmer sig.
Jag: Nej?
Brian: Det är ju Robert Pattinson..

Så går jag fram och typ börjar strula med Robert!
Hahaha, underbar dröm!
Och Brian blev ju inte sur för att Robert är mitt frikort eller vad man ska kalla det ;D


hahaha, random....

random

2012-02-08 @ 23:15:37
Förlåt igen för den dåliga uppdateringen men det finns ju verkligen inget att skriva när man bara är hemma och inte har nåt alls att göra...
Sitter i sängen nu iaf och känner mig som vääärldens fetto. Har ju inte kunnat röra mig på flera dagar!!:(
Tänkte ligga här och vila heeeela dagen imorgon också och sen på fredag SKA jag gå till skolan och jag SKA vara frisk!
Ska kolla på tv nu, puss! =)

SICK

2012-02-07 @ 21:16:19

it's a new start, a new life

2012-02-07 @ 02:11:55
Juste, igårnatt låg jag här och kunde inte somna. Kollade på lite bloggar och såg en video med zumba och helt plötsligt låg jag och kollade på massa dans och träningsvideos på youtube. Kände mig bara så... jag vet inte, arg? Eftersom att jag blev så sjukt sugen på att bara hoppa upp ur sängen, dra på någon bra låt och bara kööööra! Men det gick ju inte riktigt.. Klarade knappt av att gå till toan utan att bli andfådd (tro inte att min kondition suger så mycket, men är man tät i både näsan och halsen så är man) så detta får vänta.

Just därför ligger jag här nu och känner att det enda jag vill just nu är att få bli helt frisk!
Inte bara sådär halvt frisk. Inte sådär så att man tränar i någon timme eller två, och sedan kommer samma skit tillbaka igen. Nej, denna gången vill jag bli H E L T frisk.
Jag saknar känslan av att veta att man faktiskt inte är ett dugg sjuk, eller ens lite förkyld.
Den känslan har jag inte känt på 6 år nu. Jag saknar det!

Nu tror ni säkert att det är typ något seriöst fel på mig (vilket det säkert är haha)
Det började med att min pappa blev sjuk (alltstå typ den vanliga förkylningen - halsont, feber och nåt med näsan) sedan blev även min kusin sjuk, och tillslut jag. Detta hände när vi var på ett badställe i Danmark när jag gick i fyran och sedan dess har jag varit förkyld varenda dag.. Vissa dagar har det knappt märkts, vissa dagar har jag mått så dåligt att jag helt seriöst hellre hade varit död. Detta har pågått i sex år nu, S E X år!
Är det bara jag som tycker att detta är lite skumt?

Det som gör att det hela blir ännu mer stört är att trots alla olika prover dom har tagit på mig så hittar dom inget ovanligt, och överhuvudtaget ingen orsak till varför jag aldrig blir frisk.

I lördags var jag på sjukhuset, och finally har någon kommit på något som det kanske kan vara - allergi.
Och det är väl kanske inte det roligaste, speciellt inte eftersom att han tror att det kan vara mot katter. Det känns dock inte så trovärdigt eftersom att mamma har haft katt sedan långt innan jag ens föddes.
Den första katten blev 16 år och hängde med under en stor del av mitt liv, men vi var tyvärr tvungna att avliva honom när han fick cancer för andra gången.
Men bara tre månader senare fick vi två nya katter och dom har vi fortfarande kvar. Och jag kan ju bara säga att there's no way att jag gör mig av med dom!
Så vi får hoppas på att det är något annat jag är allergisk mot, och att medicinerna kan hjälpa mot detta.



Jävlar, nu såg jag att detta blev en halv bok vilket inte var meningen...
Det jag egentligen ville säga med detta inlägget var att jag äntligen har bestämt mig för att verkligen ta tag i mitt liv!
- Jag ska börja ta hand om min kropp så bra jag bara kan. Träna flera gånger i veckan och äta så nyttigt som möjligt. Men ändå kunna unna mig något gott ibland utan att behöva tro att det kommer göra mig fet osv.
- Jag ska ta vara på den lilla tiden man faktiskt har här på jorden och göra det bästa av den. Umgås med folk jag tycker om, både släkt & vänner. Och pojkvännen såklart!
- Jag ska börja gå min egen väg och inte bry mig så mycket om vad alla andra kommer tycka eller känna, utan göra det som är bäst för mig. Fast fortfarande inte vara för egoistisk såklart.

Känner på mig att dethär med att sluta med godis kommer skita sig, men klarade jag att sluta med colan som jag var helt beroende av så ska jag fan klara det med!

paus

2012-02-06 @ 15:30:58
Ligger i sängen igen och försöker bli frisk efter en hemsk natt. Kunde verkligen inte somna eftersom det kändes som att jag hade typ cement eller nåt i näsan. Kunde inte få ut skiten på nåt håll alls, inte ens med nässpray..
Så jag har legat och försökt kunna andas hela natten, usch!

Har inte mycket att skriva när jag bara ligger hemma så jag tror jag tar en liten paus ett tag.
Ni får ha det så bra sålänge, puss på er!

i'm looking at you through the glass

2012-02-05 @ 19:16:08
Har tagit mig till mamma nu och äntligen fått tag på rätt medicin så från och med imorgon SKA jag bli frisk!
Just nu ligger jag i sängen och mår riktigt jävla dåligt. Har svårt att andas kan typ inte svälja, och har ont överallt från lungorna och uppåt, great..
Mår jätteilla också. Har massor med popcorn, kakor, bullar, choklad, glass och annat gott här hemma men för en gångs skull är jag inte ett dugg sugen på nåt av det. Nåt måste ju va fel iaf..

Nej nu ska jag sluta klaga. Vemfan orkar höra på det liksom ?
Eftersom att  det inte finns nåt bra på teven alls just nu ska jag leta efter någon bra film och ladda ner, puss på er!

sjukling

2012-02-05 @ 11:46:18

Är så jävla trött på att vara sjuk nu. Kan inte somna när jag går och lägger mig, och när jag väl somnat tar det inte lång tid innan jag vaknar upp igen med ännu mer smärta och kan absolut inte somna om. Kan knappt andas, och äta är ju ingen större idé att försöka med...
Men som tur är har jag något underbart brevid mig här i sängen som gör att det hela känns en hel del bättre!

Känner mig så otroligt glad att just jag har fått turen att få denna underbara pojken!
Nu ska jag hålla om min älskling som fortfarande ligger och sover så sött, puss på er!


myskväll igen

2012-02-04 @ 20:33:42
Förlåt för den dåliga uppdateringen men när jag är med Brian vill jag inte bara dissa honom och sitta här med datorn hehe. Men nu letar han efter någon film så jag tänkte skriva lite snabbt.
Förut idag var jag ju på sjukhuset. Det gick väl ganska bra. Skulle få recept på lite saker som jag skulle prova och tog även blodprov som jag HATAR. Men som tur var så var det mina kusiners mamma som tog det.
Ska också boka en tid för nåt andningstest eller nåt. Antagligen kan det vara allergi jag har. Jag hoppas nästan det för det skulle vara så sjuuuuukt jävla skönt att få slut på detta helvetet som har pågått nu sen jag gick i 4an-5an..!

Men nu vill älsklingen att jag väljer film, puss på er!
Btw tycker jag att jag har en sjuukt snäll pojkvän som stannar här och håller mig sällskap när jag är sjuk istället för att dra på fest hihi :)

friday bitches

2012-02-03 @ 16:48:06
Förlåt för det halvt randoma inlägget igårkväll men jag kan verkligen inte skriva när någon kollar, speciellt inte när personen typ pussar på mig osv samtidigt haha!
Sov iaf lika gott som alltid med den lille plutten, och det får jag göra inatt med. Om en liten stund kommer han hit igen och det känns typ underbart eftersom att jag redan saknar honom otroligt mycket, det känns typ som ett stoort gigantiskt hål i hjärtat!! *CUTTAR MIG SJÄLV* .... FML.

Fast nej, inte riktigt så haha. Men saknar honom gör jag!

Åkte iaf till sjukhuset idag eftersom att jag har typ 60 % närvaro denna månaden (oh fuck) så skolsköterskan tyckte att jag skulle åka dit och få ett intyg eller nåt på att jag faktiskt mår dåligt, men jag ska tillbaka dit imorgon. Blir antagligen blodprov också vilket är något av det värsta jag vet!!
Får väl försöka tvinga med Brian och klämma sönder hans hand.

Nej, nu ska jag vänta på att pappa kommer hem med choklad till mig och sen efter det kommer älsklingen. Kör på en myskväll som alltid typ, men jag gillar det! :)
Men ni som ska ut (fast in kanske? haha jag är random idag -.-) får shakea lite på röven för mig med!
PUSS


NU KOM CHOKLADEN
skulle egentligen börja träna ofta och äta nyttigt, men vafan, är man sjuk så är man =)

godnatt

2012-02-02 @ 23:03:53
Myser med världens bästa pojkvän som jag nyss råka slå till i ögat haha :(
Ska snart sova också, underbart när man har honom i världens goaste säng!
puss på alla, sov lika gott som mig!

äckligt

2012-02-02 @ 13:31:05
längtar till kommande helg
då jag får komma hem till dig
vi kan ta vid där vi sluta förra veckan
låt mig bara få ta en dusch
sen gör vi det där som är uteslutet för de flesta
de dom tycker är överkurs

riktigt go dag!

2012-02-02 @ 13:28:09
Ganska skön dag idag - två slappa tekniklektioner där man bara behövde måla några streck och leka lite med maya, rast en timme och sist lektion utan lärare i 40 minuter. Och sluta 12, underbart!
Så nu sitter jag i köket hemma hos mamma och har nyss lagat mat, jävlar va bäst jag är! Hahah..

Ska äta nu och typ städa lite så mamma blir glad, sedan tar jag bussen till pappa och träffar min bebu igen, saknar redan den fina killen!
Hoppas ni alla andra har en lika bra dag som jag, puss på er!
Ja jag ser mongo ut men vemfan gör inte det när man mår som jag gör ? =)

before i die

2012-02-01 @ 22:50:10

as many times as i blink i'll think of you tonight

2012-02-01 @ 19:52:33
Har inte orkat blogga på några dagar, och det syns ju en del på statistiken..
Men ja, anledningen till att jag inte har skrivit är att jag har varit sjuk och inte haft någon lust alls att skriva. Är fortfarande inte helt frisk, men idag tog jag mig iaf till skolan för typ en timmes lektion. Känner mig så bäst!
Haha nej men. Tur att man har världens finaste pojkvän som piggar upp en och gör allt för en. Du är bäst älskling!

Jag har varit ensam hemma hela denna veckan också. Mamma kommer hem imorgon och för att undvika att hon börjar tjata på mig om något så fort hon kommer innanför dörren har jag städat typ halva lägenheten idag. Och nu antecknar alla, okej?!? ;)

Nej nu ska jag laga mat, puss!

RSS 2.0