it goes on and on and on..

2012-05-29 @ 16:49:27
Drar mig ner mot stan för möte och träning!

påväg ner till stan för o tjocka mig!

2012-05-29 @ 15:10:53
Är i skolan och sitter mest och väntar på att tiden ska gå. Egentligen ska vi inte ha några mer engelskalektioner men kärringen tvingar mig och massa andra att vara här ändå.. Jaja, har iaf nyss gjort klart en svenskauppgift som skulle varit inlämnad för flera veckor sen. Nu sitter jag och dricker kaffe&oboy, inte jättegott haha men det får väl gå!

Ska försöka skriva lite mer på en uppgift om nätverk, sen blir det ner till stan och käka på donken!
Skriver mer senare, puss!
DRAR NER TILL DONKEN DIREKT ISTÄLLET!! ^^

Bubbleroom

2012-05-29 @ 14:01:03
Bubbleroom
Superfina kläder och hyfsat billigt!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

3 - uddevalla

2012-05-29 @ 13:59:45
3
Hade Telia innan och jämfört med tre är telia riktig skit. Täckningen på tre är jättebra nästan överallt, det finns många bra och billiga abonnemang + telefon!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
3Butiken
Bra service och trevlig personal!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Spartoo

2012-05-29 @ 13:59:00
Spartoo
Väldigt fina skor och bra skor. Snabb leverans också!
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning

2012-05-29 @ 13:42:01

Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!

Recension - Apple

2012-05-29 @ 12:46:22
Apple Computer AB
Skitbra!
Snygg design och bra kvalité! Alla produkter är lätta att lära sig och använda, till och med för små barn.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Ännu en recension

2012-05-29 @ 12:09:34
Återigen, tack för hjälpen! :D
Filmstaden Bergakungen SF Bio
Otroligt snygg biograf, senaste teknologin etc. Känner mig som hemma när jag sitter där som om jag kan sitta i underkläder!! Otrolig service, rekommenderar helt att vara där!
Mvh
Glad Kund
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Spotify

2012-05-29 @ 12:08:15
Tack för hjälpen Julian! :D
Spotify AB
Spotify är otroligt bra och konceptet är ju bara perfekt! Målgruppen passar till alla samt så är det enkelt! Man kan vara 5 år för att fatta eller 80 år gammal för att fatta, skriv en låt och tryck på play.

En av dom andra anledningarna att konceptet är bra är att det är billigt och bra kvalité.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Metro Jobb

2012-05-29 @ 09:39:24
--> Metrojobb <--

Bubbleroom

2012-05-29 @ 09:38:29
Ska du på snart ta studenten men har inte hittat någon fin klänning att ta på dig? Klicka in på länken och se om du hittar någon du gillar! --> studentklänningar <--
4 superfina klänningar!

Bellbox.se - Hårvårdsprodukter

2012-05-29 @ 09:36:39
Klicka in på länken för att hitta bra och prisvärda hårvårdsprodukter på Bellbox.se!

Godmorgon!

2012-05-29 @ 09:35:27
Godmorgon!
Sitter i skolan och lyssnar på teknikredovisningar och är allmänt trött. 
Hjärtat sov hos mig inatt, så himla mysigt att sova brevid honom! Han kommer antagligen ikväll också och då är vi ensamma hemma, underbart!

Nu börjar vi snart så jag skriver mer senare. Puss!

I could walk a thousand miles just to se your smile

2012-05-28 @ 20:48:08
Nu är jag hemma från ett svettigt pass! Det blev först en halvtimmes cx och ungefär en halvtimme crosstrainer efter det. Hade ju orkat mycket mer men kände ändå att jag ville hem så det fick räcka för idag. Men imorgon blir det ju zumba också och antagligen gymma/crosstrainer, eller varför inte både och?;)

Just nu sitter jag på golvet och ska snart försöka städa lite snabbt innan jag hoppas in i duschen. Senare ikväll kommer hjärtat hit, har saknat honom såå mycket! Så det blir mysigt, har fixat en lite överraskning till honom också. Inget stort men det är ju tanken som räknas, right?

Skriver nog mer senare skulle jag tro, ha det bra sålänge! 
PUSS
Våran första pussbild, naww! 

mot sportlife!

2012-05-28 @ 17:20:54
Sitter nere i köket och har precis ätit lite bacon. Superbra eftersom det bara innehåller 1% kalorier!!
Ska snart byta om och sticka ner till stan för att träna som sagt, wonderful. Har blivit riktigt träningsberoende, gött! Det tycker dock inte Brian men.. Får väl hoppas att han blir glad för det förr eller senare iaf..
Min dator dör närsomhelst så ja, detta fick bli ett kort inlägg. 
Uppdaterar senare när jag kommer hem igen, puss på er godingar!
Bild tagen hemma hos Jessi för snart ett år sen har jag för mig :p

Mylovebasket.com

2012-05-28 @ 16:21:00
Jag måste faktiskt erkänna att jag är helt världelös på att blogga. Men jaja, det får bli som det blir.
Sommaren är äntligen här och det är inte långt kvar tills jag åker till underbara Turkiet! Känns så sjukt skönt att äntligen kunna gå runt i Shorts och linne hela tiden, älskar det! 
Har börjat bli lite brun också så det är ett stort PLUS! Sen så kommer jag ju förhoppningsvis bli mycket mer brunare i Turkiet!!
 
Nu tänkte jag gå ut och vila lite i solen en stund innan jag ska in igen och laga mat. Sedan blir det ner till sportlife för lite cx och antagligen en del gymmande också skulle jag tro, gött!
Tar med mig datorn ut i solen så antagligen kommer det snart upp något mer här, så håll utkik!
Ha en underbar dag i det fina vädret!
 

Mylovebasket.com

2012-05-28 @ 13:54:01
Mylovebasket.com
Klicka in här för att komma till massor av snygga kläder! =)

DAGENS!

2012-05-28 @ 12:08:15
KLICKA HÄR!!

"Det känns fruktansvärt. Vad ska barnen säga när de blir så stora att de förstår vad som egentligen skett? Kan vi bo kvar här i lilla Enköping? Det tisslas och tasslas.."


Svettig tjej!

2012-05-20 @ 20:11:32
Sitter på golvet hemma hos mamma och är helt slut efter bodypump, cx och crosstrainer!
Men det blir inte mycket vila, snart när mamma kommer hem blir det en cykeltur också. Dock inte så lång, tänkte mest kolla runt lite här för jag kom på att jag faktiskt inte riktigt vet hur det ser ut än här haha. Får bara hoppas på att jag inte kommer vilse..
Sen kommer min saknade pojkvän också så det blir nog en massa mys!

Kommer nog somna gott ikväll också eftersom jag är supertrött efter många nätter i rad med alldeles för lite sömn, och en nästan helt sömnlös natt hos Mantas inatt. Haha, jag var så trött att jag knappt visste vart jag va och han bara jävlades med mig, typ bet mig (wtf?), peta på mig osv haha. Vilken jäääävel. Och sen när jag nästan somnade så började alla fåglarna låta utanför, fyfaan va arg jag blev!
Annars har helgen vart helt okej ändå så jag ska inte klaga. Men nu ska jag hälla i mig en liter iskallt vatten och knyta på skorna, tjingeling!
Bild från förra veckan tror jag. Ganska oseriös =)

i won't give up on us even if the skies get rough

2012-05-19 @ 03:15:11
Jag måste verkligen bli bättre på att blogga känner jag. Jaja, får väl försöka så gott jag kan iaf.
Kom iaf ganska nyss hem från Oscar som räddade min kväll. Var nära på att jag bara låg hemma o dega hela denna kvällen också, men vid 12 kom han upp och hämtade mig sedan satt vi typ bara och kolla på tv och snackade om allt mellan himmel och jord hahah.

Förutom det har jag idag passat tre söta kusinbarn i en bil (haha), hittat världens underbaraste soffa som jag bara MÅSTE ha(!!!!!), valt tapeter till mina rum hos pappa, åkt motorcykel lite överallt, köpt lite kläder och hjälpt farmor att packa. Det var nog det mesta hehehehe.

Igår skulle jag egentligen till Halden med pappa och en sjukt massa andra folk med motorcykeln. Vi kom till ett ställe som jag tror hette Östad eller något och stannade där för att fika/tanka/dricka kaffe eller vad man nu ville. Men där tog den motorcykelturen slut för mig och farmor fick komma och hämta mig med bilen, baajsigt att sånt alltid händer mig!
Anledningen till varför jag var tvungen att åka hem tänker jag inte ta upp här eftersom det är ganska privat, men fyyfan vad arg jag blev..

Jaja, imorgon är det en ny dag och nya äventyr. Just nu ser det ut som att det blir lite motorcykelåkande till Lysekil, kolla på koutsläpp (dagens wtf) och sedan aaantagligen dra till Hunnebo och träffa lille Mantas som man inte sett på hundra år känns det som.

Får se hur det blir med det imorgon, nu ska jag iaf krypa ner under täcket och försöka sova!
Puss på er snyggingar!
Bilden är tagen för 2-3 veckor sen!

MÄTT

2012-05-11 @ 23:05:00
Sitter i Brians säng mätt och go efter massa tårta osv. Plutten fyller ju faktiskt år idag så då får man göra ett undantag eller hur?;)
Förlåt igen för den dåliga uppdateringen men jag glömmer bort hela tiden att jag ska blogga, och när jag väl kommer på det så vet jag inte vad jag ska skriva.. Jaja, nu skriver jag iaf hehe!
Den senaste veckan har nästan bara varit skola, träning och mys med pojken, helt okej! Hade ju gärna haft ännu mer tid till mys men nu har vi ju hela helgen på oss. Okej, ingen bryr sig ett dugg men jajaja..

Glömde min dator hemma så har inga bilder alls eftersom att tjockisen har typ 7 bilder på hela sin dator. Ska försöka skriva imorgon när vi är hemma hos mig.
Men nu ska jag fortsätta kolla lite på facebook osv till tjockisen kommer tillbaka, har ingen aning vad han gör eftersom han gick iväg för typ en halvtimme sen..
Hoppas att alla får en bra kväll, PUSS!
bild i repris som sagt, men det får duga!

inte min dag

2012-05-08 @ 10:15:28
Längesen jag bloggade nu så tänkte göra det lite snabbt.
Sitter i skolan och väntar på mat, så sjukt hungrig. Det är verkligen inte min dag idag, allting blir bara fel och jobbigt, åååh!
Har iaf tränat nästan varenda dag den senaste veckan, det börjar märkas litegrann nu så det är gött! Orkar springa snabbare och längre, lyfta tyngre och lite sånt.
Ska ner och träna ikväll också, men då blir det antagligen bara zumba. Fast det är ju inte dåligt det heller!
Nu dör min dator snart och det är mat om typ en kvart, så jag skriver mer senare ikväll (lovar dock inget för det brukar inte bli så :$) PUSS PÅ ER!
Saknar mitt hjärta också, hoppas på att han kommer ikväll! ♥

trött tjej!

2012-05-03 @ 20:36:50

Sitter på bussen hem från ett svettigt tvåtimmarspass på sportlife med cxworx och bodystep. Är helt slut, och värmen gör en ju inte speciellt mycket piggare. Men det känns gött nu efter!
Ska hem och få i mig lite mat i magen innan jag hoppar in i duschen och sedan kryper ner under täcket framför tvn!
Skriver mer senare, puss!


kattfan

2012-05-02 @ 18:58:41
Blev nyss utelåst av en katt, FML!

underbart väder!

2012-05-02 @ 18:13:00
Ligger ute på altanen och steker i solen med en film (som nyss tog slut men aja,) riktigt gött!!
Har bara legat här någon halvtimme och börjar redan få lite färg, underbart! Känner mig för övrigt mycket bättre nu så imorgon blir det skolan och nationella. Inte lika roligt men det får väl gå.
Sen efter skolan ska jag först filma lite med Viktor till en grej i engelskan, sedan blir det lite käk innan jag drar ner till sportlife för cxworx och bodypump!

Skriver mer senare!

NU KÖR VIII!

2012-05-02 @ 14:21:39
Nej, nu har jag bestämt mig -
JAG SKA BLI NYTTIG OCH SLUTA ÄTA SKRÄP!
Har en chipspåse som har legat i mitt rum några veckor och fortfarande inte är slut. Efter den är slut så blir det inget mer onyttigt för mig innan Turkiet!
För där kommer det garanterat gå åt helvete, kan inte låta bli eftersom det är både gratis och supergott där!
Men tills dess kommer jag kämpa!

i'm walking on sunshine

2012-05-02 @ 10:19:18
Åh, så sjukt fint väder ute!
Älskar att vakna upp till detta underbara vädret! Synd bara att jag börjar må riktigt dåligt och var tvungen att stanna hemma idag.. Men jag tänkte gå ut och sätta mig i solen och plugga lite med go musik i lurarna såklart, wonderful!
Missar dansen idag också vilket suger riktigt hårt, men jag får träna hemma så fort jag känner mig bättre. Det är ju faktiskt snart uppvisning = GLAD TJEJ!
23 maj kl 6 eller 19.15 tycker jag att alla borde parkera röven inne på bion i Lysekil, för då ska det dansas! :D

Just nu ligger jag i sängen hemma hos mamma och nyser som en jävla gris. Jk, dom nyser väl inte?
Hehehe jaja, ska som sagt antagligen försöka ta mig ut i det fina vädret. En meter utanför dörren typ, men fortfarande ute i solen! Ska bara försöka få i mig lite mat först, får se hur det går med det.

Juste, igår innan jag skulle sova skrämde Julian upp mig riktigt jävla mycket. Låg och blundade och typ halvsov, så fick jag sms och öppnade ögonen. Det första jag ser är en riktigt jävla läskig zombie(!!) med texten: tror han ligger under din säng, trevlig natt sötis, sov sött :)
Så jag har legat vaken nästan hela natten och inte kunnat sova, fyfaaan för dig Jullee!

Jajaja, ska försöka få något i magen nu, den skriker efter maaat!
PUSS på er, ha en bra dag i det fina vädret! :D
Bara för att jag är lat och inte orkar ta en bild själv ^^

reebok easytone

2012-05-01 @ 23:50:33
Dålig kvalité på bilden, men dessa goingar fick jag av pappsen igår, glad tjej! :D

#tired

2012-05-01 @ 23:47:14
Ligger i min goa säng hemma hos mamma och myser. Kollar på the walking dead (som jag förövrigt har blivit helt besatt av) som är så jävla bra!
Trodde att det var skittråkigt, men igår tvingade Brian mig att kolla på det. Vi så halva första avsnittet sen åkte han till hunnebo för att göra lite saker, och det slutade med att jag satt och kollade på hela första säsongen och hann med 2-3 till på andra säsongen innan han kom hem och nu är jag helt fast!

Har också pumpaat sönder kroppen idag också med en massa, känns en del nu men fyfan vad jag älskar det! Värt all smärta och träningsvärk!
Nu ska jag fortsätta kolla, puss!

RSS 2.0