rubriker är inte min grej

2013-08-21 @ 11:35:06
Sitter i soffan i mammas nya lägenhet nu och gör typ ingenting. Kom inte upp till skolan idag, sov nästan ingenting så när jag skulle upp hade jag migrän.. Svårt att sova när man har så mycket att tänka på. Önskar att detta aldrig hade hänt!! 
Ska nog snart åka hem till pappa istället och bara sätta på så hög musik det går, trivs så mycket bättre där!
 
Orkar inte skriva så mycket mer nu, hörs senare eller nån annan dag. 

Back to school

2013-08-20 @ 09:41:52
Hej! 
Jag vet att jag är värdelös på att uppdatera, men efter senaste inlägget har det hänt väldigt mycket jobbiga saker så jag har inte haft någon lust att skriva. Vill inte ta upp det här men allting börjar bli bättre nu så jag hoppas bara att det håller i sig :) 
Sitter i skolan nu, första dagen på över 14 månader. Känns jävligt segt och är hur trött som helst men vi ska snart sluta så jag får väl hålla ut hehe. Ska försöka få upp bilderna på det jag köpte i Ullared senare idag eller imorgon. Ska visa vad jag beställde hem från elf också tänkte jag men vi får se hur det går med det haha..
 
Men lite kul har iallafall hänt sen sist. Jag var nere i Falkenberg med några kompisar och kollade på Stefan och Krister. Hade hur kul som helst! Men 8-9 timmar i buss hade jag lätt klarat mig utan, menmen :)
Ska försöka skriva mer sen men känner jag mig själv rätt blir det nog inte så haha ... Jaja, ha en bra dag allihopa! :)
 

Ullared

2013-08-01 @ 02:08:27
Ligger just nu i husvagnen nere i Ullared och ska snart försöka sova lite tror jag. I måndags bestämde jag och pappa att vi skulle åka hit, så igår packade vi och drog iväg med husvagnen. 
Vi sov i Överlida inatt, typ 3 mil härifrån, eftersom vi visste att det var fullt på campingen här, så idag åkte vi hit istället och gick bort till affären typ direkt haha, älskar det!!
Men helvete va mycket folk det va... Vi va inne typ en timme sen betala vi och gick tillbaks till husvagnen några timmar så när vi åkte tillbaka bort va de inte alls lika mycket folk, mycket roligare då hehe. 
Så efter andra rundan i affären åkte vi tillbaks till husvagnen, satte ihop den nya lilla klotgrillen och grillade gott kött såklart, vad annars när man är på en camping? Älskar att sitta på en camping på sommaren och känna lukten från alla grillarna :D
 
Tänkte faktiskt visa vad jag har köpt, men gör det imorgon för jag är alldeles för trött för att sitta här i hålla på med det nu. 
Ha det bra så hörs vi imorgon! :D 
 

RSS 2.0