sjukling

2013-05-29 @ 20:37:00
Tjänna
Sitter i soffan och väntar på att min tjockis ska komma hem och göra middag till oss. Har inte gjort något speciellt idag, är fortfarande sjuk.. Men börjar bli mycket bättre nu så hoppas på att jag är frisk tills fredag iallafall! Känns inte så kul att bara sitta inne när man ÄNTLIGEN är frisk från panikångesten och bara vill ut hehe.
Tur att jag har en liten busetjej här brevid iallafall, världens gosigaste =)
 
Ska snart klicka hem lite produkter från beatyjoint, ska bara få tag på mamma så jag kan använda hennes kort, suger att vara under 18 och inte kunna beställa som man vill haha.. Men inte många dagar kvar nu som tur är! 
Men får tyvärr vänta 2-3 veckor efter 18 årsdagen innan jag kan fira på riktigt pga av mina tabletter, men det får jag ta igen! ;) 
Känns ändå så jävla underbart att jag kan klara mig lika bra utan dom nu, har kommit så otroligt långt och jag kan fortfarande inte riktigt förstå det själv! Kommer nog ta ett bra tag innan jag verkligen förstår hur stark jag har varit för att ta mig ur detta, men stolt är jag!! Det har varit en riktigt jobbig period i mitt liv, men nu efteråt har det bara gjort mig starkare och stärkt mitt självförtroende hundra gånger om. Nu finns det ingenting jag inte klarar av, det finns ingenting här i världen som jag inte kan klara av efter detta!! 
 
I början trodde jag att jag var den enda i världen som hade fått det, men nu har jag förstått att det är många fler än man tror. Och de flesta håller det inom sig och tror att det ska gå över, precis som jag gjorde i början men det gjorde det bara värre. Så om någon av er som läser dethär känner igen er, även om det kanske bara är nån gång då och då så ta och prata med någon, så kanske ni slipper gå igenom allt jag har fått vara med om! 

Är det någon som vill ha tips eller bara prata av sig om panikångest finns jag alltid här! Det bästa är att prata med någon som själv varit med om det, det är bara dom som verkligen förstår hur hemskt det är!


Förlåt att det blev ett långt och lite tråkigt inlägg men jag tvingar ingen att läsa :)
You always have a reason to smile, and you always have a reason to cry. Why choose to cry when you can choose to smile ?

leopardnaglar

2013-05-27 @ 22:01:27

Har nyss gjort mina första leopardnaglar. Blev väldigt kladdigt och har inte hunnit ta bort det runt än. Kunde ju blivit bättre men men :)


förkylning kan ta sig där solen inte skiner

2013-05-27 @ 15:14:47
Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag är sjuk så det finns inte så mycket att skriva eftersom jag bara ligger i soffan hehe. Igår låg vi här hela dagen och myste framför en film och med en filt för fönstret. Inte så kul med tanke på att vädret var helt underbart men ändå mysigt.
 
Har äntligen fått upp filmen från dansuppvisningen på youtube så den kommer här neranför. 
Var bara med i en dans iår, annars är jag alltid med i två. Men eftersom att jag har varit sjuk och varit med på kanske 5-6 träningar så är jag helnöjd över att jag klarade av det så bra iallafall! :D 
Och att man sen kom hem med en hel famn blommor och till en nystädad lägenhet gjorde det bara ännu bättre, har världens finaste pojkvän!
 

seg dag

2013-05-24 @ 20:51:33
Hallååå
Detta är nog tråkigste kvällen på 57 år tror jag. Skulle egentligen åkt ner till havet med Petert och grillat och myst men som vanligt ändras det så nu är han ute och åker medans jag ligger här och har dödstråkigt!!

Har iallafall varit i Uddevalla med pappa idag. Skulle till läkaren och prata om mina mediciner och innan det var vi på torp en sväng. Sen hämtade vi Morriz hos mamma och åkte hem igen. Kände knappt igen mig när jag kom in hos mamma haha! 
Vi ska ju flytta i sommar, så mäklaren var där och tog kort i onsdags så mamma hade städat som en jude. Ser iallafall väldigt bra ut nu. Förutom att mitt rum är FULLT med lådor menmen.. 
Ifall ni vill ta en kik kan ni göra det -->här<--
 
Hoppas ni har en bättre kväll än mig, puss!
Bild 1: solnedgång
Bild 2: min bebis med yoghurt i hela ansiktet 

May. 22, 2013

2013-05-22 @ 17:28:04

Hallihallå
Sitter i tallens bil hemma hos Peters farmor och grejar lite med mobilen. Tror jag har feber så det suger.. Men jag är glad ändå, kan inte vara annat när man äntligen är fri från panikångesten! ;)
Ikväll blir det nog bara en myskväll med mina hjärtat hoppas jag.
Här kommer iallafall en gruppbild från igår efter sista föreställningen. Alla är så rena och fräscha..;)


GLAAAD

2013-05-21 @ 22:06:43
Har äntligen landat hemma i soffan efter en dag full av dans, finns det något bättre? Älskar uppvisningarna, längtar efter det hela året haha! Är så glad att jag fick vara med även fast jag inte har varit med på så många träningar. 
Känner mig lite halvdöd just nu och vill egentligen bara slänga mig i sängen men det tänker jag inte göra än på ett tag, för vet ni vad? JAG ÄR FRISK!!!!!!!!! :D
 

Har längtat efter att få säga den meningen i över 10 månader nu och ÄNTLIGEN är jag fri frå panikångesten! Kan inte ens beskriva hur det känns haha!! 
Orkar inte skriva mer nu för jag sitter ändå bara och dampar hahaahaaa.. Lägger upp bilder från uppvisningarna sen om jag hittar. 
PUSS
Bild från förra året

DANSUPPVISNING!!

2013-05-21 @ 09:57:10


genrep

2013-05-20 @ 18:06:44

Sitter i logen nu och väntar på att dansa sista gången för idag. Taggad till tusen inför imorgon!!
Har typ inget mer att skriva och orkar egentligen inte heller med domma naglarna det tar hundra år... Men dom är snygga så det får gå heheheh.
Skriver mer när jag är hemma igen!

Juste, våra nya pusselbitshalsband kom
idag. Jag tappade bort mitt och blev jätteledsen men nu har jag ett nytt! Lägger upp bild på båda två sen.
Man ser inget men det står Peter och han har en som passar ihop med den och har mitt namn på :)


mys i sängen

2013-05-20 @ 13:20:50

Hallå
Ligger i sängen med älsklingen och myser. Ska snart upp och äta och börja fixa mig till genrepet för dansuppvisningen som är imorgon.
Igår var jag ute hos Linda och gjorde naglar. Blev jättenöjd! Är det någon som är sugen är det bara att säga till. Linda gör det både bra och billigt!:)

Börjar känna mig lite stressad nu så får gå upp och göra allt hehe.
Ha det bra så hörs vi!


Natti

2013-05-19 @ 03:33:10

Nu säger jag och mina små godingar godnatt!


rubriker är inte min starka sida

2013-05-18 @ 22:37:33
Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt pga en privat anledning så tänker inte ta upp det här. 
Men jag har iallafall hunnit med en sväng til Smögen och Hunnebo och runt där borta. Vid typ halv 7-7 åkte jag och farmor ner till mina kusiner i Sandvik för att lämna en sak men det blev att vi stannade där och åt pizza och jag busade med småbarnen och kasta boule med Johan. 
Nu sitter jag i soffan, glor lite på tv och ska snart hoppa in i duschen.
Puss

sol och grill

2013-05-17 @ 19:38:20

Nyss kommit hem från en promenad i det fina vädret och nu blir det grillat!
Gott gott gott!!


sommarkänslor

2013-05-17 @ 16:53:57

Förlåt för dålig uppdatering, har inte riktigt kommit in i det igen så glömmer lätt bort!

I onsdags var det ju iallafall sista träningen innan uppvisningen och jag längtar ihjäl mig haha! Vet inte hur det kommer gå bara med tanke på att jag knappt kunnat vara med på några träningar men det ska nog gå bra ändå.
Igår var jag och hjärtat ute i Lysekil och gjorde riskettan, ett steg närmare körkort!! Sen åkte vi hem till honom och sov där, mysigt!
Idag vaknade vi vid 12 och låg kvar i sängen och gosa ett tag innan vi gick upp och åt frukost. Han skulle åka till Göteborg så Eddie körde hem mig och jag handlade med pappa. Sen har jag bara fixat lite hemma och just nu sitter jag utanför ica och väntar på söta farmor. Ska hjälpa henne med lite saker sen blir det solaaa!! Och efter det träning hela kvällen tills hjärtat kommer!

Förlåt för långt och tråkigt inöägg men orkar inte bry mig så mycket när jag använder mobilen.
Puss

https://cdn2.cdnme.se/2008628/6-3/pic_5196440eddf2b3353682b9f8.jpg" class="image">


Hos Linn

2013-05-14 @ 23:03:24
Sitter hemma hos Linn nu. Har nyss ätit och innan det var vi ute och gick en sväng med Freia och skrattade en hel del! :) Just nu sitter vi typ bara och pillar lite med datorn och redigerar lite roliga bilder som vi tog förut. Och jag äter massa gott amerikanskt godis hehehe.
Imorgon är det Lysekil som står på schemat. Först följer jag med Linn till arbetsförmedlingen och sen hem en stund och byta om för att åka tillbaka till Lysekil för sista dansträningen, taggaaaaa!!

Design

2013-05-14 @ 13:31:00
Hej igen!
Tänkte bara säga att designen jag har just nu suger, men jag ska snart göra om den så den är bara tillfällig! :)
Bild på mig och fina Linn :)

Snabbt tråkigt inlägg

2013-05-14 @ 13:21:03
Hallå!
Sitter i skolan nu och ska egentligen vara med på en lektion men eftersom att dom har nationella så sitter jag typ bara och grejar lite på datorn, redigerar bilder och sånt. Ska snart åka en snabbis till IKEA med mamma. Dom har inte ens haft öppet en vecka och jag är där för andra gången, standard!! Haha
 
Sen ska jag hem till mamma och dansa, dansa och dansa! Imorgon är sista träningen innan uppvisningen, hoppas verkligen att jag kan vara med!! 
Och senare ikväll kör mamma mig bort till Linn så ska jag sova där inatt, blir säkert jättekul! Ska busa med hennes lilla kattunge som vi hämtade i söndags, min lilla buse blev riktigt svartsjuk haha..
 
Skriver mer senare, pusshej. 

Back and here to stay!

2013-05-13 @ 21:56:00
Har funderat länge på när jag ska börja blogga igen. Jag lovade ju att komma tillbaka när jag blev frisk, och det har tagit mycket längre tid än jag trodde men nu är jag mycket närmare mitt "mål" och snart helt frisk och fri från panikångest. BAAAM!!!
 
Det har hänt en hel del sen jag skrev sist, men det största och bästa måste vara att jag har träffat världens absolut bästa pojkvän någonsin! För ungefär två veckor sedan firade vi ett halvår tillsammans, är så lycklig :D
En annan riktigt rolig sak är att min fina vän Linn äntligen har flyttat tillbaka till Sverige igen efter 11-12 år i USA. Underbart att få träffa henne igen efter att man varit med varandra nästan varje dag i flera år och sen inte kunna träffas på över 10 år!
 
Har också blivit helt galen i djurmönster (leopard är så jävla snyggt!!), köpt en lexus (okejdå pappi gjorde), gått upp 2 kupor på bh, flyttat ner och fått typ en egen lägenhet, bara köket kvar sen är det en lägenhet!!, gått upp i vikt vilket inte är lika kul.. (men inte alls konstigt med tanke på att när jag mådde som värst klarade jag inte av att gå upp på övervåningen hemma utan panikångest, så går man från att träna minst 15 timmar i veckan till det är det inte ett dugg konstigt,) men jag jobbar på det!
 
Sen har det hänt en massa annat också men jag orkar inte ta upp allt nu, det kanske kommer lite då och då. 
Tänkte iallafall slänga upp en liten bildbomb på lite som hänt så hörs vi senare, tjingeling =)
 

RSS 2.0