Home alone again

2010-10-31 @ 17:12:00

Nu har Amanda nyss åkt hem. Haft sjukt roligt dom här 2 dagarna. Jag har nog skrivit det mesta vi gjort men jag kan skriva lite snabbt igen bara..


Först kom Amanda hit igår, vi lyssnade på musik och sånt en stund sen drog vi till Rebecka och myste och jag färgade hennes utväxt, får nästan satsa på frisör asså.. Haha eller inte! Sen drog jag och Amanda hem till mig igen, dom skulle fira att Rebeckas mamma fått ett nytt jobb. Grattis!
Och eftersom att strömmen hade gått på hela området där vi bor en stund innan vi gick hem, så var det helt mörkt i hela vårat hus. Och pappa satt i soffan och höll på med mobilen bara? Så jag och Amanda tände massa ljus, mysigt! 
Sen åkte vi och hämtade pizza, och det gick ju inte så bra först..

*åker till pizzerian*
jag: ge mig pengarna då
pappa: jag har dom inte
jag: du skulle ju ta dom
pappa: nej
jag: jo!....


Och detta tyckte Amanda var väääldigt kul hahah!! Men det var bara att åka hem och hämta dom..
Precis när vi hade ätit klart kom strömmen tillbaka, så då gick vi upp till mitt rum för att packa. Men såklart så funkade strömmen överallt utom i mitt rum.. Men det fixade pappa!

Sen gick vi ner till Rebecka igen och fixade oss, sen stack vi ut och busade lite! Hahah, så sjuuuuukt kul, lägger upp någon video från det snart!
En tjej skrek som fan när hon såg oss, så jävla rädd blev hon xd! Men vi fick iaf jättemycket godis och chips. Och lite pengar!;)

När vi kom hem till Rebecka igen satte vi på The Strangers. Helt sjukt läskigt! Men man måste ändå se klart när man väl börjat se.. Skrek ju ganska högt när han läskiga gubben kom första gången..
Efter den satte vi ju på någon komedi som hackade så då blev det The Ring 2 istället, men dom somnade ju direkt nästan så då kollade jag lite på facebook sen la jag mig också efter en stund.

När jag var på väg hem efter att jag gick med Amanda till färjan trodde jag nästan att jag skulle dö. Kändes som han gubben gick bakom mig hela tiden. Sedan hörde jag nåt ljud och kollade framåt och såg bara en lampa som lyste i mina ögon, och jag trodde verkligen att det var han! Men det var bara en cykel... Hahah!
Men nu måste jag äta, puss!

Mobilbilder från helgen! :)

Godnatt

2010-10-31 @ 02:27:06
Haha, var så sjukt kul förut när vi bar ute! Skrattade åt allting.. Och vi fick aldrig upp grindarna? Haha, fail.. Men vi fick iaf massa godis.
När vi kom hem till Rebecka igen så tvättade vi bort sminket sen blev det skräckfilm. Är fortfarande rädd! Vi såg först The strangers, ganska bra men helt sjukt läskigt! Hahah, skrek gaanska högt första gången han där läskiga gubben med en mask kom fram. Men ska inte berätta vad som hände i den..

Efter den satte vi på någon komedi som jag inte kommer ihåg vad den hette, men den hackade så då satte vi på The Ring 2 tror jag det var. Också ganska läskig, jag blir ju asrädd av Scary Movie liksom.. HAHA! Men efter en stund somnade Amanda och Rebecka. Dom ligger nästan på mig, så det är huuuur varmt som helst verkligen!
Men ska nog väcka dom nu så får Amanda lägga sig på golvet. Måste borsta tänderna också. Men vågar INTE gå ifrån sängen själv nu asså!

Ingen aning vad jag ska göra imorgon, men ska väl antagligen vara med dom ett tag iaf. Sen kanske jag ska vara med någon annan, eller så är jag med dom hela dagen, får se!
Men ska vara lite social på msn en stund nu sen ska jag väl hoppa på dom lite så dom vaknar! 
Puss
Haha , Amanda satte sig nyss upp och sa något och tog datan från mig? Frågade om hon var vaken men tror inte riktigt att hon var det.. haha!

NU ska vi ut och trick or treata!!!! Komme...

2010-10-30 @ 21:05:24

img_2038 (MMS)

NU ska vi ut och trick or treata!!!! Kommer bli så sjukt kul :d inte seriöst men ändå! Amanda är en mumie, Rebecka en död isprinsessa och jag en död hora? Hahahaha! Men nu ska vi dra ut! Puss!


Jag och Amanda har nyss vart hemma hos mig...

2010-10-30 @ 19:44:18

img_1305 (MMS)

Jag och Amanda har nyss vart hemma hos mig och käkat pizza. Haha, kul när vi skulle hämta den.. Checka min fb så vet ni varför!  Nu är vi på väg till Rebecka och ska fixa oss för att dra ut. Skriver snart vad vi ska göra då!;) kommer bli grymt kul! Puss


Är hos rebecka med Amanda nu, trevligt! Re...

2010-10-30 @ 17:41:42

img_9928 (MMS)

Är hos rebecka med Amanda nu, trevligt! Rebecka sitter ligger och slickar på mig i ansiktet? HAHA! Men nu ska vi färga hennes hår!


Lördag

2010-10-30 @ 13:44:55
Pappa väckte mig vid 11 så då gick jag upp och åt och sånt..
Nu håller jag på att fixa mig, om ett tag kommer Amanda hit. Och sen drar vi nog till Rebecka eller så kommer hon hit. Kommer bli en grym kväll!
Men säger inte än vad vi ska göra!;) Det får ni se lite senare. Men kan iaf säga att det kommer vara gaanska oseriöst hahah..
Men lägger upp bilder och kanske någon video på det ikväll.

Måste göra mig klar nu och packa lite, skriver senare. 
Puss!
Ni får se ansiktet och håret när jag är klar :)

The caretaker

2010-10-29 @ 23:17:56
Nyss sett på The Caretaker med Rebecka. Haha, asså jag blir rädd så jävla lätt! Sitter typ och skakar nu? Hahah.. Aja iaf, Rebecka gick nyss hem. Så nu har jag inget att göra.. Segt!

Imorgon blir det nog Amanda och kanske någon mer, mysigt! Vet inte vad vi ska göra än eller vilka det blir men är ganska så säker på att det blir kul. :)

Men nu ska jag vara social med lite folk på msn och sånt.

Glitter puke

2010-10-29 @ 21:24:18
Vi sitter och sjunger denna låten nu, så jävla grymma är vi... ;)

Med BV♥

2010-10-29 @ 20:19:47
Är med Rebecka nu, kul! :D
Hostar sönder heeeeeeeela min hals! Och hon skriver till alla på skype, så råka jag slänga ner hennes mobil på golvet.. oops!!
Men nu ska vi vara lite sociala en stund och sen blir det skräck!! :D
Puss

/Rebecka tycker att Jim är gay!

fredag!

2010-10-29 @ 18:39:45
Så jävla skönt med fredag nu, också har vi ju lov nästa vecka också! Underbart!;)

Lyssnar på ashög musik, mamma och pappa får damp på mig hela tiden.. Pappa stängde nyss av strömmen i mitt rum så allt stängde av sig, inte kul! Datorn kraschar nästan igen haha..

Sen vid typ halv 8 kommer Rebecka hit så ska vi se på film och lite sånt bara. Ska försöka hitta en skräckfilm, det är ju halloween haha:)

Men har iingenting att skriva nu så ska städa lite snabbt nu.. Puss

rubriker..

2010-10-28 @ 23:29:46
Måste egentligen sova nu så jag kan vakna, men jag är typ inte alls trött.. Sugigt! Så sitter och lyssnar på musik på högsta volym, kanske inte gör så man blir tröttare direkt men..
Ska iaf snart försöka sova.

Asså jag suger på att blogga nu!
Vad ska jag säga? Eh.. vi har lov nästa vecka, så jävla skönt! Orkar verkligen inte skolan just nu..

Men nu ska jag borsta tänderna för tredje gången ikväll och försöka sova. Sätter nog på en film också, kommer inte somna än på ett tag..
Puss

Torsdag

2010-10-28 @ 13:55:40
Gick hem tidigare från skolan idag, mår asdåligt =(
Men slipper iaf fysiken som är 1 timme och 45 minuter, så det gör inget! Men först hade vi hemkunskap och Mella lagade mat till mig, det var gott hihi! :)
Sen hade vi matte men jag tror inte ens jag öppnade min bok? Mådde bara dåligt, och var ledsen/sur för en sak.. Jävla apa!!
Sen läste vi lite på pt, sen åt vi och jag gick hem och nu sitter jag här nyduschad och dör. Ska nog snart se på någon film och försöka sova lite, och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar.

-.-

2010-10-27 @ 22:45:16
Fan vad patetisk du är, vågar du inte erkänna vad du har gjort eller? Äckliga jävla apa..
Jag HATAR dig!!

Ni som inte vet, fråga inte.....

Hemma!

2010-10-27 @ 17:22:00
Hemma igen nu, kom hem för en timme sen ungefär. Det var sjukt kul hos Jessi igår. Sen på kvällen låg vi och pratade om ALLT! Och sen berättade vi lite spökhistorier och sånt, och sen imorse kollade vi på trailern till The fourth kind. Har sett trailern förr, men blev lite rädd ändå, det är ju en sann historia!:o Men vill iaf se den ändå. Får väl se den med Petter så får han krama mig när jag blir rädd! :)
Juste, en månad med han idag! Hihi, älskar dig! ♥

Ganska kul idag också, volleyboll på idrotten och sånt.. Amanda sa att dansen var inställd så vi drog hem istället, men sen smsa Jessi och sa att det var dans iaf? Hahah, aja jag orkar ändå inte dansa idag, är så trött! Linsernas fel! Och jag har lärt mig att sätta i dom nu, tar bara en minut nu! :)
Men nu ska jag gå ner och fixa lite mat, sen blir det väl tv eller film eller nåt hela kvällen tror jag, orkar inte göra något annat.
Puss!

Nu blir det plugg.. Men ändå ganska skönt ...

2010-10-26 @ 17:48:38

img_1287 (MMS)

Nu blir det plugg.. Men ändå ganska skönt med musik och sånt. Kanske smsbloggar lite till sen.


Hos Jessi!

2010-10-26 @ 17:14:22
Jessi är på toa nu så passade på att ta datan och blogga lite. Vi har cp roligt!! Men snart ska vi städa och plugga lite, inte lika kul :( 
Men nu kommer hon snart så måste sluta skriva! PUSS!!!

Måndag

2010-10-25 @ 21:05:32
Sitter i Rebeckas knä just nu, hon typ snorar ner min tröja? Hahah, nejdå bara nästan.. Orkar inte skriva så mycket om dagen, först hade vi gymnasiegrejs i datasalen, sen rast en timme, och sen volleyboll. Askul!:D
Sen mat och engelska och sist slöjd.
Efter skolan var jag med Jessi tills hennes lektion började, sen väntade jag tills hon skulle sluta. Pratade med lite randoms folk också, trevligt!
När Jessi slutade drog vi ner och käkade pizza, sen köpte vi glass. Haha, sen fick man ju liite håll när man skulle gå upp till bowlingen på 5 minuter.. Men det gick bra hehe.
Kul på dansen också! Sen drog vi till plasten och ringde massa folk, och sen ner på stan ett tag och bara snackade och har sjukt kul. Jessi är för rolig asså!
Juste, ska sova hos henne imorgon också så då blir det dålig uppdatering, men det får ni leva med!

Men nu ska jag vara social mot BV! ♥

Trött

2010-10-24 @ 19:10:32
Är helt sjukt trött, linsernas fel.. Kan nästan inte hålla ögonen öppna. Men ska försöka skriva ett litet inlägg iaf. Vet inte vad jag ska skriva men... Imorgon är det iaf skola igen, kan det inte vara helg lite längre? Tur att det bara är en vecka till sen är det äntligen höstlov.
Mår inte så bra just nu, många anledningar till det, så jag har verkligen ingen lust att gå till skolan just nu, men jag vill ändå göra det, måste försöka få lite bättre betyg! 
Också får jag ju äntligen Petter igen!:)♥

Nu måste jag lägga in alla mina kläder, sen blir det nog duschen och tv hela kvällen.
Puss!

Söndag..

2010-10-24 @ 17:00:00
Kom hem för 2 timmar sen. Innan jag åkte hem gick jag och farmor och åt på en restaurang, mysigt. När jag kom hem hjälpte jag pappa att sätta upp lite lister och sånt.
Ska snart städa lite i mitt rum, uuuusch :(
Så jävla tråkigt, men det behövs!
Sen måste jag typ träna på att sätta i linserna också tror jag, får väl gå upp kl 6 imorgon så jag hinner sätta i dom.. Men nu måste jag städa, puss!!

Hos farmor

2010-10-23 @ 18:30:00
Kom nyss till farmor, nu ska vi äta pizza. Haha, min farmor är lite grym! :D
Men ska vara med farmor bara nu så bloggar inte mer ikväll, godnatt! ♥

Ska snart åka..

2010-10-23 @ 17:38:39
..till farmor. Men har iiiiingenting att skriva nu så jag skriver sen istället!

Har nyss vart på Näl och hälsat på farfar....

2010-10-23 @ 16:33:04

img_4768 (MMS)

Har nyss vart på Näl och hälsat på farfar. Nu är vi på väg hem, ska bara packa lite saker sen sticker jag till farmor och sover där inatt. Ska färga håret och hålla henne sällskap nu när hon är ensam hemma. Visst är jag snäll?;) barnbarnet alla önskar sig.. Haha nejmen. Jag älskar min farmor, hon är så rolig och alltid så snäll, och skämmer alltid bort mig haha:)


Är på väg till sjukhuset nu, stackars farf...

2010-10-23 @ 14:41:54

img_1275 (MMS)

Är på väg till sjukhuset nu, stackars farfar!:( men jag fick iaf i linserna!! Först tog det typ en kvart att få i dom, sen fick jag ut dom ganska snabbt och då fick jag i dom på en minut :D haha, skönt! Och jag ser jävligt bra nu också! Men känns ovant men det är väl inte så konstigt. Pappa köpte choklad till mig nu, tack pappa!<3 haha, och han är så gullig och bär alla mina påsar, naw!


På torp nu, ska köpa uggs(BARA för dom är ...

2010-10-23 @ 13:10:32

På torp nu, ska köpa uggs(BARA för dom är så sköna) och mascara. Sen ska jag prova linser.. Haha kommer inte alls gå bra:(


Random inlägg

2010-10-22 @ 21:49:37
Juste, nu går det äntligen att göra tidsinställda inlägg! Det är ju så jävla skönt, då kan man lägga upp mycket mer inlägg även om man inte är hemma, utan att smsblogga! Haha:)

Det luktar fortfarande curry i mitt rum, känns jävligt äckligt och jag börjar må illa.. Inte bra! Och jag måste verkligen städa mitt rum, men jag orkar inteee, så jävla tråkigt! Men har iaf slängt ner alla smutsiga kläder. Asså jag lägger aldrig mina kläder i tvätten typ, bara lägger dom på golvet i mitt rum och kommer på det flera dagar senare -.-'

Ibland hatar jag fb, det går inte att logga in nu!! :o Eller nuuu gick det!! Haha.

Imorgon ska jag till torp med pappa. Ska prova linser. Kommer fan stå där och försöka få in dom jävla linserna i typ 3 timmar:( Men sen efter det ska jag köpa skor och smink och lite sånt, så jävla skönt när man har med sig pappa! Han betalar allt och sedan bär han påsarna, naw! Fast han hatar att gå i affärer så han väntar typ utanför? Hahah, aja man är som man är..
Efter det ska vi till sjukhuset och hälsa på farfar. Det var inte länge sen han kom hem därifrån ju!:o Hoppas han blir bra snart bara! Orkar inte en till jobbig sak just nu..

Haha, detta inlägget blev väldigt random!:s Men nu ska jag se lite på Idol. Puss!


Nu blir de duschen!

2010-10-22 @ 20:17:04

img_1266 (MMS)

Nu blir de duschen!


Läxor..

2010-10-22 @ 17:23:05
Har fortfarande inte lagat mat, glömde helt bort det haha. Men nu ska jag iaf laga lite mat sen ska jag sätta mig i soffan och äta och plugga lite. Jag har inte gjort en enda engelskaläxa sedan femman, och jag har haft alla rätt varje gång när vi har haft glosor.. Hahah, lite skumt? Men aja, dör min mage snart så skriver sen efter när jag ätit!

Älskar denna bilden♥

FREDAG :D

2010-10-22 @ 16:34:27
Äntligen fredag!! :D Så jävla skönt! Men Petter är hos sin pappa så kan inte träffa han på hela helgen:(

Idag i skolan hade vi först spanska, läxförhör sen sjöng vi så det var ganska kul. Sen svenska i 10 min och efter det hade vi typ gymnasieinformation i aulan.. Har verkligen ingen aning vad jag ska gå? Vill typ till usa och plugga där ett år men jag vet inte.. Mamma kommer inte klara sig utan mig så länge hahah.. Och om jag ska dit, vart i usa ska jag? Man kan ju åka typ vart man vill, men känner några som bor i Florida
och några som bor i New York, så vill helst bo hos någon av dom isånnafall. Men jag vet inte..

Sen hade vi iaf engelska och sen åt vi. Sist kollade vi på en film om andra världskriget, segt! Och fattar inte hur jävla cp dom var då? Haha, en gubbe bara stog på en balkong vid ett såntdär koncentrationsläger och sköt alla som inte jobbade? Lite cp..

Det luktar currysås i hela mitt rum nu.. Gick på min väska, och där låg det en såndär sak med currysås från typ mcdonald's eller nåt haha.. så min väska är full med currysås och det luktar i hela mitt rum, lyckat!

Men blir hungrig av lukten så ska laga lite mat nu. Skriver sen!

Uusch på bilderna! Ser ut som mina bröst är jättesmå ;s




Godnatt

2010-10-21 @ 20:38:05
Har inte kunnat blogga förut, min dator är helt cp, den kraschade nästan nyss.. Jag hatar den haha!! Så jag måste köpa en ny snart.
Iaf, ska snart lägga mig i sängen och se på någon film sen ska jag försöka sova. Orkar inte skriva nånting nu så godnatt bloggen! :)

HAHAH!

2010-10-21 @ 18:15:24
Orkar inte skriva nånting om dagen, var bara en låååång tråkig dag och maten var slut igen -.-
Men tycker att ALLA måste kolla på denna! Kolla från typ 00:23 till slutet, så jävla kul haha!!

Detta är så jävla tråkigt!! Och jag fryser...

2010-10-21 @ 09:03:58

img_1151 (MMS)

Detta är så jävla tråkigt!! Och jag fryser ihjäl snart.. Och det kommer bli typ 25- om några veckor, usch!! Tror jag drar till Linn några månader!;) Eller är det lika kallt i Florida? Nej men det är det inte tror jag!:D men nu måste jag sluta skriva.


Frida..

2010-10-21 @ 08:54:45
Här är en ny bild BARA för Frida!!

I skolan

2010-10-21 @ 08:46:58
Sitter i datasalen och har hemkunskap nu. Vi ska typ kolla hur mycket näring det är i någon mat.. Sjukt tråkigt!!
Sen ska vi ha matte och pt 2 timmar, sen fysik 1 timme och 45 min.. Hatar torsdagar!!!!
Det är sjukt kallt ute också! Det började snöa när vi skulle gå av bussen? :s bläää hatar snö!!
Haha, jag bara klagar i detta inlägget så ska fortsätta med hemkunskapssaken istället, skriver sen;)

Video från matrasten idag

2010-10-20 @ 21:37:42

Måns Möller om hur han förlorade oskulden..

2010-10-20 @ 21:31:07

Want you to make me feel like i'm the only girl in the world

2010-10-20 @ 20:42:34
Åt nyss upp det sista av min glass, vill ha meraaaaa!
Så jävla gott är det, man blir beroende direkt:(



La mig typ kvart i 8 igår för jag var sjukt trött men sen kunde jag inte somna ändå, så somnade typ halv 12 tror jag.. Jag läste nästan en halv bok för att försöka somna, men det gick inte!
Fick alla rätt på kemiläxan iaf, trodde jag inte! Sen hade vi spanska som var sjuukt seg. Och sen rast lite mer än en timme. Först åt vi och sen skulle vi köpa glass i uppehållsrummet men dom var typ jättehårda så vi fick dom gratis, sen fick alla gratis glass tack vare oss! Haha, grymma vi är! ;)

Sen hade vi volleyboll på idrotten som jag skrev förut i smsinlägget. Ganska så kul ändå!
Sen hade vi matte och Robin och Dennis försökte kasta sudd mellan mina bröst ?? HAHA. Dennis träffade en gång..
Och det gjorde ont!! Men det var ändå kul haha.
Sen hade vi kemi igen.

Efter skolan gick jag, Sofia, Mella och Fanny till Viking och åt pizza, efter en stund kom Maja med sin sjukt söta syster. Haha, lika kul som vanligt med dom! 
Sen hade vi dans, också kul. Efter det gick jag, Rebecka, Amanda och Maja till plasten och dansade lite till sen mötte vi Micha och gick till hemmakväll och lämnade filmer och jag snackade lite med Micke.

Har inget mer att skriva nu, så ah..
Detta är så gott!!

Glömde helt att blogga förut, åt pizza med...

2010-10-20 @ 19:22:54

img_1217 (MMS)

Glömde helt att blogga förut, åt pizza med massa. Men ska hoppa in i duschen nu så jag skriver sen. Puss! Btw, Petter älskar dig!<3


Med Amanda och Frida nu, ska ner i matsale...

2010-10-20 @ 11:07:40

img_1241 (MMS)

Med Amanda och Frida nu, ska ner i matsalen och äta nu. Sen har vi idrott, volleyboll blir det då! Men nu ska vi äta, skriver sen innan dansen. Puss!!


Godnatt

2010-10-19 @ 19:43:09
Det är helt sjukt kallt här! Så nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova, sov ju ingenting inatt. Ska se lite på tv först bara. Men kommer somna ganska snabbt, hoppas jag!
Godnatt alla!

2010-10-19 @ 18:18:00
Nu ska jag lägga mig i sängen, se på film och mysa med Ben och Jerry! Förlåt Petter!!:(


Haha, nej jag skulle ALDRIG vara otrogen mot dig älskling! ♥ Älskar bara dig :)
Men nu blir det film iaf, puss!

Tisdag

2010-10-19 @ 15:38:45
Kunde verkligen inte somna inatt, vet inte varför:o Sov typ 2 timmar bara.. Så gick runt i skolan och höll på att somna hela dagen. Men höll mig vaken iaf;)
Först hade vi tråkig svenska och sen spanska, jag och Paula failade som fan haha.. Sen gjorde vi något i datasalen och efter det hade vi matte. Sen mat och sist elevens val. Sjukt kul den lektionen!:D

Nu ska jag hoppa in i duschen typ en timme och sen laga lite mat kanske.
Jag måste börja ta mer bilder..
ÄLSKAR ER!♥

I skolan

2010-10-19 @ 11:11:35

Nu ska vi ha matte, smsbloggar snart kanske.


zZzZzZzZz

2010-10-18 @ 22:14:31
GODNATT!

Måndag

2010-10-18 @ 20:35:36
Ska snart hoppa in i duschen, men ska bara blogga lite snabbt först..
Orkar inte skriva så mycket om dagen men först hade vi so sen tror jag att jag somna lite i Simons soffa haha. Sen hade vi grymt tråkig idrott!! Sen äcklig mat och engelska och slöjd, sen sluta vid 2. Var med min älskling då till halv 4 för då skulle han hem med bussen:( Var sjukt mysigt, jag är såååå kär!!♥
Sen var jag med Rebecka och Maja innan dansen, och efter dansen gick vi till plasten och dansa en stund som vanligt.. Sen köpte vi hårspray och choklad!

När jag kom hem lagade jag mat till mig och mamma. Men nu måste jag duscha och sånt.
Haha, någon gammal ful bild! :)

........

2010-10-17 @ 19:36:37
Nu har jag nyss städat lite, känner mig så duktig haha.. Ska hoppa in i duschen nu snabbt sen blir det lite mat. Sen tror jag att jag ska se på någon film och försöka sova, är så sjukt trött!
Men måste ringa älskling en stund också om han har hittat sin mobil:)
Fast nu var maten klar så det blir duschen efter istället. Nu måste jag springa ner innan pappa blir arg på mig haha..
Skriver kanske sen igen.

Tog bara någon random bild. Är på väg hem ...

2010-10-17 @ 15:49:48

img_1168 (MMS)

Tog bara någon random bild. Är på väg hem från Alingsås nu, JIPPI!!!! Haha.. När jag kommer hem måste jag nog städa mitt rum, såg ganska smutsigt ut på golvet i fredags, blää. Imorgon är det skola igen också, orkar inte det nu. Men skönt att vi har så lite lektioner imorgon + att vi slutar 10 i 2!! Men nu ska jag sova lite, är hur trött som helst och jag ÄLSKAR att sova i bilen!


Kickin it old school

2010-10-16 @ 18:46:51
Ser på film nu, Kickin it old school. Ganska så bra faktiskt. Det handlar typ om en kille som breakdansade och knäckte nacken och låg i kom i 20 år, och precis när dom skulle koppla ut han så vaknade han. Och nu försöker han få tillbaka sin gamla tjej typ. Haha, ganska roligt
Men nu ska jag äta!

Lördag

2010-10-16 @ 12:34:49
Sitter i soffan och ser på tv nu. Det finns ju typ inget bra att se på dagen? :o Hahah..
Har nyss ätit och nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma tillbaka, dom är och köper nånting till den nya trappan tror jag. Pappa håller på att bygga en trappa själv! Haha, men det blir ganska så bra.
Nu börjar Robinson reprisen så ska nog kolla på det tror jag.
Men först ska jag bara göra en ansiktsmask, skriver senare och kanske lägger upp lite bilder härifrån, många har frågat hur det ser ut här och sånt.. Men tar det senare isånnafall.
Puss

Får bli en gammal cambild igen.

Written in the stars

2010-10-15 @ 22:11:27
Sitter i sängen i Alingsås och kollar på Idol just nu.. Haha, kände nästan inte igen mig när jag kom in, pappa har rivit massa väggar och flyttat trappan, ser mycket bättre ut nu haha.
Precis efter jag hade skickat det förra smsinlägget kom jag på en till sak om dett stället.. Det spökar här! Nu tror ni mig säkert inte, men så är det iaf. Har sett henne själv en gång!! :o

Imorgon kommer jag nog bara sova så länge jag kan, sedan ska jag väl bara ligga i soffan hela dagen, har ju ändå ingenting att göra..
Nu var Idol slut och nyheterna började istället, gud vad tråkigt!! Haha.
Men nu ska jag försöka hitta batterier till kontrollen.
Puss!

Gammal cambild.

Juste, igår fick jag chokladen som Rebecka...

2010-10-15 @ 18:24:38

img_5876 (MMS)

Juste, igår fick jag chokladen som Rebecka skickade till mig på ladies night. Den var sjukt god!:D  Nu är vi snart framme i Alingsås, om typ 5 minuter. Jag hatar att va här utan någon kompis.. Känner ingen här, och det är HELT dött här. Och täckningen suger!!! Okej, vi bor egentligen inte i själva alingsås, vi bor typ 10 minuter utanför, långt in i skogen.. Typ en mil till närmsta grannen.. Eller ah, det är mina sysslingar och vi har samma tomt som dom så vi bor 30 meter från dom, men dom är aldrig där ändå.. Men kan inte skriva mer nu, puss!


Är påväg till Lysekil nu, ska lämna filmer...

2010-10-15 @ 13:51:34

img_1206 (MMS)

Är påväg till Lysekil nu, ska lämna filmerna sen åka hem direkt igen, och då åker vi till Alingsås.. Jag vill verkligen inte de!!!:(


NU ÄR DET HELG! :D

2010-10-14 @ 20:28:54

Så jävla skönt att vara ledig imorgon, kan ju sova hur länge jag vill.
Imorgon nångång när mamm har kommit hem från jobbet ska vi till Alingsås.. Vill verkligen inte det!! Men har ju inget val hahah:( Kommer sakna Petter♥ sjukt mycket!!:(
Men nu ska jag gå och duscha sedan efter det blir det film, måste lämna tillbaka dom imorgon innan jag åker.

Hittade en gammal bild på laptopen som jag inte har använt på flera månader, haha.


Nu är jag påväg hem, slutade nyss. Fick...

2010-10-14 @ 18:35:56

Nu är jag påväg hem, slutade nyss. Fick vara kvar idag tills vi hade packat upp allt nytt godis som kom idag, så jag fick stanna 1,5 timme längre än jag skulle och nu är jag ledig imorgon!! Så jävla skönt haha! Fick låna 2 filmer igen. Det blev Iron Man 2 och 2012. Haha jag vet att jag är efter men jag har inte sett 2012 än.. Men får se den ikväll då!


Haha åh, jag glömde skicka detta inlägget ...

2010-10-14 @ 18:34:18

img_1043 (MMS)

Haha åh, jag glömde skicka detta inlägget imorse.. Är påväg till hemmakväll nu. Ska sluta 5 idag men vi får väl säkert sluta tidigare idag också haha. Var bara där 2,5 timmar igår, skönt!


Just the way you are

2010-10-14 @ 11:17:51
Sitter och tuperar och plattar håret just nu. Ska snart gå och praoa. Idag kommer det jättemycket godis så vi får packa upp ännu mer.. Haha, gaaanska trött på allt godis just nu..
Haha jag vill ha på mig mina glasögon för jag ser ju så jävla dåligt, men det ser ju sjukt ut när jag har å mig dom!:o 
Men jag kan ju ta med mig dom iaf..haha. Men nu måste jag spraya håret!
Smsbloggar sen om en stund!

Iron Man

2010-10-13 @ 22:30:59
Kollar på Iron Man nu, någon hade lämnat tillbaka den idag och sa att det var hack i den så jag fick ta med mig den hem och kolla ifall det vart det.. Än så länge är det inget hack iaf, haha. 
Den är ganska så bra också faktiskt.
När jag har sett klart den ska jag se på tv en stund sen försöka sova tror jag, är sjukt trött!!
Och imorgon ska vi packa upp ännu mer godis.. Haha, jag orkar inte kolla på godis snart.. Men jag har faktiskt inte tagit en enda godis än! Känner mig nästan lite stolt, haha..!
Men nu ska jag fortsätta kolla på den grymma filmen, skriver imorgon.
Godnatt alla, ha det bäst!

Slutade nyss, jävligt skön dag! Började 12...

2010-10-13 @ 15:35:20

img_2543 (MMS)

Slutade nyss, jävligt skön dag! Började 12 och va där tills typ halv 2 sen rast en timme och sen slutade vi 20 över 3. Skulle egentligen slutat 5 så det var skönt! Är påväg till bowlingen nu, ska se om det är någon rolig där och vänta på att dansen ska börja :) fick bli en bild från igår, orka inte ta någon ny..


Onsdag

2010-10-13 @ 11:09:14
Nu sitter jag och fixar mig lite, ska bara platta håret nu sen är jag klar. Tar 10 i 12 färjan idag, mamma jobbar inte idag så då vill jag inte gå till hennes jobb haha.. Men nu måste jag fixa klart mig, smsbloggar nog sen om en stund med bild också. 
Ses snart!

Cop Out

2010-10-13 @ 11:07:36
Såg ju på Cop Out igår. Den var ganska så grym, och rolig! Haha, så jag tycker alla ska gå till hemmakväll och hyra den! Men ni får vänta tills nästa onsdag för då kommer den ut:)

Bild från imorse.. Nu ligger jag i sängen ...

2010-10-12 @ 22:53:14

img_1133 (MMS)

Bild från imorse.. Nu ligger jag i sängen och ser på Cop Out, riktigt bra är den! Bara sett typ en kvart av den men än sålänge är den bra :)  När jag har sett klart på filmen ska jag sova, behövs verkligen , är så sjukt trött. Skriver imorgon igen!


Åh..

2010-10-12 @ 18:37:45
Asså jag orkar verkligen inte.. Haha, för er som inte fattar så taggar sebbe mina bilder på Petter♥ hela tiden och skriver typ massa konstiga saker -.-'
Men jag tar bara bort det såklart! ;)

Sitter på färjan påväg hem nu, fick sluta ...

2010-10-12 @ 16:13:28

img_1674 (MMS)

Sitter på färjan påväg hem nu, fick sluta en timme tidigare. Hahaha, får gratis dricka :) och ikväll blir det att kolla film. Fick låna vilken film jag ville helt gratis så det blev Cop Out, vet inte riktigt vad den handlar om men den verkar bra iaf! Haha, den har inte ens kommit ut till uthyrning än..;)  Men nu ska jag gå av färjan puss!


Ska snart gå till färjan, ska bara försöka...

2010-10-12 @ 10:30:32

img_1149 (MMS)

Ska snart gå till färjan, ska bara försöka äta lite först. Börjar 12 idag med men färjan går 5 i 11 ju.. Så jag får gå till mamma en stund.. Vet inte riktigt när jag slutar idag, men skriver då iaf. Puss!


Haha, man måste ha hög bas till denna!!

2010-10-11 @ 22:00:29

Slutade för typ en timme sen, skulle egent...

2010-10-11 @ 17:22:20

img_9682 (MMS)

Slutade för typ en timme sen, skulle egentligen slutat 5 men vi fick sluta tidigare :) har typ bara packat upp godis hela dagen. Och i slutet satte vi etiketter och larm på några filmer. Dansen var inställd idag så jag åkte hem direkt och nu är jag ute och går lite med mamma. Skriver sen ikväll igen. Puss!


Nu drar jag snart och praoar! Eller ah, ja...

2010-10-11 @ 10:39:28

img_1125 (MMS)

Nu drar jag snart och praoar! Eller ah, jag börjar 12 men färjan går 5 i 11 så.. Det suger!-.-' Men hoppas det blir kul iaf;)  Har ju ganska sköna tider ändå. Så jag ska inte klaga :) Men nu måste jag gå till färjan, bloggar senare! Ha det bra alla!:)


XXXO

2010-10-10 @ 21:11:07
Håller på att rensa HELA min dator nu. Snart är alla bilder och filmer på apan borta!! :)
Tänkte lägga upp lite gamla bilder som jag hittade. Vissa är väldigt gamla men det är bara kul haha :)

Någon konstig hoppbild på hemkunskapen tror jag :)
Failad hoppbild..

Så söta!

Busted!



When i'm gone

2010-10-10 @ 19:06:48
Har inte orkat blogga idag, har verkligen inget att skriva om. Har bara ätit och kollat på tv typ..
Imorgon ska vi ha prao. Orkar inte det haha.. Men börjar 12 så det är ganska skönt ändå.

Måste bara tipsa om VÄRLDENS bästa blogg! Den är helt grym, tycker verkligen ni ska läsa den! Och nej, den handlar inte om gott bajs även om man kan tro det;)
(Klicka på bilden för att komma till bloggen.)
Nu ska jag snart duscha sen ska jag städa lite snabbt i mitt rum och bädda.

Ciaooo ;*

can't help falling in love

2010-10-10 @ 03:13:18
Wise men say only fools rush in
But I can't help falling in love with you
Shall I stay
Would it be a sin
If I can't help falling in love with you

Like a river flows surely to the sea
Darling so it goes
Some things are meant to be
Take my hand, take my whole life too
For I can't help falling in love with you

Like a river flows surely to the sea
Darling so it goes
Some things are meant to be
Take my hand, take my whole life too
For I can't help falling in love with you
For I can't help falling in love with you

Snabbt inlägg

2010-10-09 @ 20:24:00
Det gick inte ladda uppe filmerna, fattar inte varför?:o
Men ska försöka igen snart.

Har nyss lagat mat. Haha jag suger på det men mamma är inte hemma och pappa sover fortfarande så då fick jag göra det själv..
Nu ska jag duscha sen försöker jag lägga upp bilderna!
JAG VILL HA SOMMAR!!

Lite bilder från igår

2010-10-09 @ 16:59:19
Innan det började
igen
brolle (blev inga bra bilder..)


Just det, vi fick morötter från max och skickade choklad till varandra också! Haha, älskar dig bästavän!

Lördag

2010-10-09 @ 16:39:44
Det var så jävla kul igår! :)
Vi kom hem ganska så tidigt, typ 12 ungefär. Då kollade vi på film och jag pratade med Petter typ en timme, alltid lika kul! ♥ Vi somnade så vi såg inte klart filmen så jag får se den ikväll istället! Den hette Prince of Persia tror jag.
Ska snart lägga in bilder och filmer från igår på datan, så det kommer upp här om en stund.
Puss!

För er som inte fattade så var vi på ladie...

2010-10-08 @ 23:02:12

img_4336 (MMS)

För er som inte fattade så var vi på ladies night. Så sjukt gaalet jävla kul!! Brolle asså.. Åh, jag dör! Hans mage.. Åh!! Men jag älskar bara Petter! <3 Vi skulle egentligen träffat dom, men man va tvungen att va 18 för att komma in på efterfesten:( mammas kompis känner egentligen Andreas och Brolle också tror jag men eftersom det var 18 års gräns kunde vi inte träffa dom!:(  Men nu är vi påväg hem.. Det var den roligaste kvällen på sjukt länge, och min röst cepar sig som fan, den är helt sönderskriken..


Här är vi nu!:d så jävla grymt haha :d

2010-10-08 @ 20:20:36

img_1213 (MMS)

Här är vi nu!:d så jävla grymt haha :d


Nu sitter vi i bilen på väg till Väner...

2010-10-08 @ 20:04:30

Nu sitter vi i bilen på väg till Vänersborg. Känns som att detta kommer bli sjukt kul!! Grymt taggad! Om typ en timme skriver jag va vi ska göra!;) så ni får kolla då hehe.. Nemen nu ska jag va social med Rebecka! Ni får ha det bäst sålänge så skriver jag snart. Puss!


TAGGAD!

2010-10-08 @ 18:58:16
Nu fixar vi oss lite och lyssnar på musik på högsta volym. TAGGA! Snart drar vi, detta kommer blir så jävla kul!

Fredag :D

2010-10-08 @ 16:28:08
Hände typ ingenting idag, vi hade uppsats i aulan 3 timmar sedan rast typ 2 timmar och so sen slutade vi.

Snart kommer Rebecka hit så ska vi fixa oss och så. Vid 7 drar vi ju till Vänersborg. Säger vad vi ska göra sen när vi är där! :)
Men nu ska jag sätta på hög musik och vänta tills Rebecka kommer. Skriver innan vi åker också. Puss!

Nu ska jag försöka sova. La mig för en tim...

2010-10-07 @ 22:26:44

img_4039 (MMS)

Nu ska jag försöka sova. La mig för en timme sen men har inte kunnat somna än, detta suger! Är sjukt varmt här också! Så nu ska jag öppna fönstret och vända på täcket sen ska jag försöka sova. Godnatt!!


Torsdag

2010-10-07 @ 19:19:00
Orkade inte blogga igår, var så trött. Men först var det vanlig tråkig skola, och efter skolan gick jag, Mella och Fanny till puttes, och efter en stund kom Rebecka och Lina. Så åt vi där och hahahaha fan va kul det var asså!! Haha, dom skojade med oss och tog vitlökssås istället för kebabsås! ;o Fast sen så gjorde dom inte det iaf. Haha, ingen fattar..
Sen gick vi till dansen, askul! Efter dansen gick vi till plasten en stund och dansade lite till innan vi gick till färjan. Haha, asså alla står bara och kollar på oss när vi dansar där? Aja..

Idag var det också en ganska tråkig dag, och Sebbe är dum.. Bby om du läser detta, jag har inte gjort det jag lovar! Älskar bara dig ♥

När jag kom hem lagade jag mat och så, sen duschade jag. Nu ska jag äta lite till sen blir det tv och sova snart tror jag. Tidigt men har såå ont i huvudet! :(

Juste, imorgon ska vi ha uppsats i aulan i 3 timmar.. Jättekul.. Men aja, får försöka överleva det. För sen vid 7 ska jag och Rebecka åka till Vänersborg tror jag det var, men berättar imorgon vad vi ska göra där!;)
Skriver kanske senare. Puss!

Hos Jessi!!

2010-10-05 @ 20:25:57
Hej!
Nu är jag hos Jessi, ska ju sova här inatt. När jag kom hit beställde vi pizza och va inne på chatroulette och lite sånt sen drog vi ut några timmar och nu sitter vi här och kollar på sveriges skönaste familjer! Haha, hampus sikström..;)
Efter det ska vi se på desperate housewifes och cougar town sen ska vi väl försöka sova lite eller nåt.

Godnatt!
Bild på Jessi!


Spanska lektion

2010-10-05 @ 10:07:39
Sitter i datasalen nu och har spanska, seeeeeeeeeeegt!!
Kan inte skriva mer nu dom får damp på mig snart.. Skriver senare bitches!

Måndag

2010-10-04 @ 20:13:45
Inte bloggat på länge nu, har inte orkat!

Igår när Jessi hade gått hem kollade jag först på film och sedan städade jag faktiskt hela mitt rum.. Hur tråkigt som helst men skönt nu när det är rent.
Idag var det en helt vanlig dag i skolan, tråkigt. Efter skolan var jag med Sofia, Maja och Felicia en stund, sen drog jag till Jessi med henne och Rebecka. Vi chatta lite på msn sen gick vi till dansen. Vi kör mage varje gång nu, skönt!! Behövs verkligen haha.. Efter dansen gick vi till plasten och dansade lite till innan vi åkte hem.

Nu sitter jag här och har nyss duschat, ska snart gå ner och fika lite med mamma.
Bloggar kanske inte imorgon, drar till Jessi efter skolan och sover där, vill verkligen inte sova ensam hemma just nu.. Och det är ju alltid kul med Jessi haha!! :)

Random bild från i lördags.

Nattblogg

2010-10-03 @ 02:06:25
Nu sitter vi och lyssnar på musik. Jessi skrämde mig nyss sjukt mycket, hon sa att det var någon vid fönstret när det var öppet.. Haha. Det är äckligt varmt här!!!!!! Men nu ska vi fortsätta lyssna på musik och jag kommer säkert vakna sedan av att Jessi ligger typ på mig! HAHA!

Sjuuuuuuuuuukt gammal och OSERIÖS bild!!
'

Jessi failar på parodin..

2010-10-02 @ 23:25:33

Dagens outfit

2010-10-02 @ 18:54:27
SUDDIG!!!!!!

Jessi gästbloggar!

2010-10-02 @ 18:15:21
Hej alla faggots nu ska jag och sofia äta hejdå.

Smsblogg.  Nu sitter jag hos några grannar...

2010-10-01 @ 22:02:20

img_0100 (MMS)

Smsblogg.  Nu sitter jag hos några grannar och nästan somnar i soffan.. Är sjukt trött men får försöka bli lite pigg, vill ju inte sova än! Åt pizza förut, så jävla gott!! Och förut efter skolan åkte jag till torp med pappa och lämnade mina hörlurar så jag kan få nya, sen fick jag nytt skal till iphonen också, mitt hade gått sönder lite. Sedan gick vi och hämtade mina glasögon.. Vill verkligen inte ha det, ser så ful ut. Men det är helt sjukt hur dåligt jag ser utan dom!! Direkt när jag tog på mig dom såg jag typ 4 gånger bättre än jag har gjort hela livet.. Och jag kunde läsa från typ 50!!:o men ska bara ha dom på lektioner ibland tror jag, ska skaffa linser också.  Men nu ska jag försöka vara lite social, skriver kanske när jag kommer hem!  OSERIÖS OCH SJUKT FUL BILD!!


RSS 2.0