Måndag

2014-04-15 @ 03:31:33
Hejhej! 
Har precis lagt mig i sängen och nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma ur duschen så vi kan mysa och sova. Har haft en grym dag!
Började ju med praktik, och det gick superbra. Direkt efter det körde Peter ut mig till Lysekil så övningskörde jag e lektion med Magnus och sedan körde jag hem med honom. 
Hann inte vara hemma länge innan Peter hämtade mig och vi åkte till Brodalen en sväng. Sen åkte vi bort till Eddies garage i några timmar innan vi körde hem Robin till Kungshamn, och efter det åkte jag, Peter, Eddie och Pontus hem till oss och jag gjorde pizza som vi tryckte i oss, sjukligt gott haha!! 
Imorgon blir det mer övningskörning och sedan antagligen ner till Brodalen för att umgås med Marre! :D 

Nu är jag så trött att jag knappt ser vad det står, så det är väl bäst att sluta haha.. Godnatt:) Godnatt

2014-04-14 @ 02:56:24
Hej! 
Har precis krypit ner under täcket efter en massa timmar av bilåkande, ätande, skoj i garaget och massa annat skoj. Dom andra ska fortsätta busa och jag hade gärna varit med, men jag ska upp tidigt på praktik imorgon hehe. Så nu är det bara att hoppas på att man somnar också, får se hur det går med det.. Jaja, vi hörs imorgon! 
Godnatt :) Lördag

2014-04-12 @ 21:28:00
Hejsan!
Var ett tag sen jag skrev nu, som vanligt. Men nu tänkte jag försöka skriva litegrann :)

Igår skrev vi på försäkringspappret så på måndag börjar jag äntligen på praktiken! Ska bli jättekul att få komma ut igen och ha något vettigt att göra på dagarna istället för att sova bort dom haha.. Måste bara försöka vända tillbaka dygnet, är väl inte jättetaggad på det med tanke på att det äri prinicip omöjligt för mig. 
Förut idag var jag på torp en snabb sväng med pappa och Veronica. Fick köpt lite nödvändiga saker som ni ser på bilden;) Vi köpte också ett diskställ och en diskbalja till mitt kök, så nu slipper jag stå och torka varenda sak direkt när jag har diskat det. Vet dock inte vad något kostade, pappa betalade och han tar ju aldrig kvitto hehe.. Men jag kommer iallafall ihåg att balsamet kostar 59kr och torrshampoot 39kr om jag inte har helt fel.
 
Pappa har kaklat klart i köket idag så nu ska jag städa lite snabbt efter det, och sen funderar jag på att baka lite faktiskt. Ha en bra kväll! :)
 
 

RSS 2.0