sick again

2012-06-12 @ 21:22:00
Ligger i sängen och funderar på att sova snart, har mått skitdåligt hela dagen
 kollade på project x, aaaasbra film!
Efter typ halva filmen började jag känna mig lite snurrig när jag satte mig upp men jag bara la mig ner igen och tänkte inte mer på det. Lite senare kände jag mig så snurrig att jag inte ens kunde sitta upp och jag var jättevarm, uuusch! Hade ju verkligen ingen lust att sätta mig på en buss då så mamma fick komma och hämta mig. 
Har ändå världens underbaraste älskling som gör allt han kan för att jag ska må bra.
 
ÄR JAG INTE FRISK DEN 25 JUNI GÅR JAG OCH DRÄNKER MIG!!!!!!!

Imorgon har vi teknikprov och lite andra saker så jag måste gå till skolan, sucks!
Jaja, ska väl snart lägga mig och försöka sova. Skriver mer imorgon, puss på er =)
 

i see me through your eyes

2012-06-11 @ 10:03:31
Sitter i skolan och gör typ ingenting.
Idag ska vi ju egentligen till skogen och tälta med klassen, men av lite olika anledningar ska jag inte med, så sedan blir det väl hem och plugga för teknikprovet på onsdag. Klarar det inte så går jag och dränker mig!
Ska alldeles snart göra ett prov i datorteknik också, får hoppas på att det går bra. :)

Helgen har vart helt okej om man inte tänker på att vi typ regnade bort på Smögen i fredags, baaajs. Jaja, lika bra det så vi kunde dra hem tidigt och mysa istället. Känns bäst så när man är trött och mår dåligt!
I lördags åkte vi till mig och kollade på Avatar i 3D med Dainius, John och Salinda. Sedan sov hjärtat hos mig som alltid hehehehehe.

Ska sluta tjata och börja plugga nu istället, fick skitont i magen på typ två sekunder, buhuu.. :(
PUSS

oh no she didn't..

2012-06-08 @ 09:35:20
Uuuuusch, känner mig helt död idag! Sitter i skolan och väntar på tråkig matte, orkar verkligen inte. La mig typ 2 inatt och har knappt sovit nånting, döööööö! Världens hemskaste mensvärk också, vill bara hem och gömma mig under täcket hela dagen!!! Men jag överlever väl..

Jaja, ska sluta klaga och försöka vara positiv istället! 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Brian vill att jag hänger med till smögen och firar alla studenter osv, men jag känner mig verkligen inte taggad för det när jag är såhär trött och har denna hemska värken i magen.. Så vi får se helt enkelt!
Nu ska jag försöka plugga lite snabbt till ett prov som jag ska göra någon gång under dagen. Ska också göra en redovisning och ha muntligt nationella i engelska, wish me luck!
Smile, it can change people's lifes! :D

JUST DO IT!

2012-06-07 @ 23:20:54

Fighters don't quit. Quitters don't fight.

här ska det egentligen vara en rubrik.

2012-06-07 @ 21:13:02
Efter att ha kört beatiful booty (videon neranför!!) 4 gånger, ett cx-pass, trappor upp till 10e våningen, promenad och lite annat är min rumpa för tillfället helt död! Bränner så sjukt gott!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag kryper ner under täcket med plugg resten av kvällen vilket är mindre kul, men det är ju inte många dagar kvar nu så jag får hålla ut och tänka på dom 5000 kronorna jag får av pappa när jag får godkänt i alla ämnen, för det ska jag få! :D

Ha en bra kväll, och grattis till alla studenten idag! Speciellt min lilla Brigita! :D

mot sportlife!

2012-06-07 @ 17:56:02
Sitter på golvet i mitt rum och har nyss kört lite rumpträning, det bränner gött nu!
Ska snart dra ner till sportlife för lite cx. Skulle egentligen på bodypump också, men sjukhusbesöket blev lite senare än det skulle så jag hann inte med bodypumpen tyvärr :/
Men jag skippar gärna en träning för att få se min älskade farfar igen som jag inte sett på länge, vet ju inte när jag får se honom igen, om jag nu ens kommer göra det något mer..

Jaja, ska inte tjata om det nu utan det får vi ta som det kommer. Nu ska jag iaf gå ner och äta lite mat eftersom jag knappt ätit något idag, har ingen lust med det när jag har detta på hjärnan.. Jaja ingen fattar vad jag snackar om så ska sluta babbla :)
Hörs senare istället!

mot sjukhuset!

2012-06-07 @ 15:03:15
Väntar på att pappa ska komma och hämta mig för att åka till sjukhuset och hälsa på min stackars farfar! Usch, jag hatar verkligen när sånthär händer. Också är jag typ livrädd för sjukhus så det blir inte det roligaste..
Hade inte mycket mer att säga, skriver mer senare igen. =)

Träningsnarkoman?

2012-06-07 @ 11:32:22
Eftersom att treorna tar studenten idag är jag ledig så jag tänkte faktiskt använda denna dagen till massa träning och plugg. Ska också hälsa på farfar på sjukhuset en sväng!
Skulle egentligen dratt ner till sportlife och tränat nu, men vädret suger och jag har verkligen ingen lust att gå ut just nu.. Så det blir träning här hemma en stund innan jag drar igång med pluggandet. Ska ändå ner till sportlife senare för bodypump och cx.

Juste, igår var jag ju såklart nere på sportlife också. Tränade, tränade och tränade. Helt plötsligt känner jag bara hur det kommer upp fort som faan från magen till halsen/munnen.. Så det var bara att springa till toan..
Sen tog jag bara en klunk vatten och fortsatte tills jag kände att jag var typ två sekunder från att svimma, då fick det räcka! Hehe.

Men nu ska jag köra några träningsvideos på youtube, skriver senare!
Random bild tagen för några dagar sen =)

RSS 2.0