Lördag

2010-07-10 @ 15:24:36
Känns som att det är typ 50 grader eller nåt nu, så ska snart gå ut och bada i poolen. Ska försöka få pappa att köra volleyboll en stund också. Eller så kanske jag ringer Rebecka eller någon? Vi får se;)
Musik på hogsta volym också såklart. Mina högtalare och min bas är GRYMMA! 
Men nu ska jag gå till poolen, skriver senare..

Snabbt inlägg

2010-07-08 @ 16:21:47
Har helt glömt bort bloggen faktiskt. Men jag har iaf "jobbat" 3 timmar varje dag sen i måndags. Dom är så sjukt söta! hihi. Idag spela vi fotboll och sen lekte dom lite och jag kittla dom hela tiden. Och sen skulle dom gifta sig när dom lekte. Asså dom var så sjukt gulliga, dom kramade varandra och sen pussade dom varandra en gång.
Fan att jag inte hann filma dom :( Men iaf, sen vid 4 körde dom hem mig så jag skulle slippa cykla hem, för det regnade så mkt. Och då fick jag lönen för denna veckan. Jag tänker inte säga hur mkt det var, men det är ganska mkt ändå, jag har ju bara kul liksom. Men aja, det gör inget att jag får pengar :)
Nu måste jag äta lite, är hur hungrig som helst! 
Skriver mer senare


R.I.P <3

Måndag

2010-07-05 @ 17:27:15
Nu har jag nyss kommit hem. Eller nej för en halvtimme sen ungefär. 
Har passat två barn sen kl 1, ska göra det i 6 veckor (inte varje dag) Ska göra det som sommarjobb. Dom var jättesöta hihi. Ska försöka ta kort på dom imorgon. Dom är från New York, men deras pappa är halvsvensk. Dom heter Agnes (4 år) och Rex (6 år).
Dom kan inte så mkt svenska, och jag vågar typ inte prata engelska bara för att dom är så bra på de.. Men ska försöka pratar mer engelska imorgon!

Nu ska jag äta sen vet jag inte vad jag gör. Ska nog gå ut till poolen en stund iaf.


Kläderna

2010-07-04 @ 19:25:54
Orkar inte ta kort på kläderna nu, hittar ändå inte sladden.. Men här är kläderna iaf.
+  en till tröja & en bikini som jag inte hittade någon bild på!

Hemma igen

2010-07-04 @ 17:21:24
Jag kom hem för typ en timme sen, men har inte orkat skriva nånting än. Kan inte skriva så mkt nu, måste städa lite och sen ska jag ta kort på kläderna jag köpte och visa dom här. :)

Lördag - i Alingsås

2010-07-03 @ 14:33:51
Är i Alingsås nu. Eller ah, det är typ 10 minuter från Alingsås men aja.. Igår kom vi hit vid 12 ungefär. Jag la mig i soffan och somna direkt såklart.. Sen vakna jag typ halv 3, och jag trodde jag hade sovit mer än bara 2 och en halv timme, så jag trodde det redan var lördag.. Haha!
Sen så gjorde jag typ ingenting, det var jättevarmt ute men hade ingen lust att gå ut.

Idag vakna jag typ kl 1 och mamma tvinga med mig att bada, och det är jag glad för. Direkt när jag kom ut höll jag nästan på att dö eller nåt, det var hur varmt som helst! Så vi gick och bada, men bara 5 minuter ungefär sen gick vi hem igen. Nu ligger jag ute på altanen med datan och mobilen och solar. Och det är hur varmt som helst. Men nu kan jag inte skriva mer just nu, måste gå och hämta lite vatten innan jag svimmar eller nåt haha..
Btw, det står på mobilen att det ska vara 28 grader här nu, men det stämmer verkligen inte!! Våran trmometer står på 35.. SKÖNT!

Dålig cambild..

Svar på tal

2010-07-03 @ 14:19:47
Frida: 
"hej:D kan du inte visa dom kläderna du köpte? blev riktigt nyfiken(a):)"

Jo visst kan jag göra det! Men är inte hemma just nu så det kommer upp ikväll/imorgon. :)

På väg till Alingsås, skriver senare

2010-07-02 @ 10:26:24

Torsdag

2010-07-01 @ 21:37:20
Askul idag. Först kom älskling hit kl 9 och vi myste en stund men säger inte va vi gjorde..;) Men det var iaf sjukt mysigt. Sen sov vi, och jag har seriöst aldrig sovit så skönt i hela mitt liv!! Älskling krama mig hela tiden, aw. Eller ah, en stund efter att han somnat så rörde han sig men aja, när han typ vakna igen (typ samma sekund som mig?) så la han sig jättenära och krama mig igen och vi kysstes lite, hihi. Älskar dig mer än allt habibi!
Men sen gick han hem halv 2 för jag skulle åka till ett ställe med mamma.. Men ville egentligen bara ligga kvar i sängen och mysa med älskling hela dagen..:(
Men sen åkte jag iaf dit med mamma sen åkte vi nån annanstans för hon skulle lämna en sak där. Och sen åkte vi till torp. Jag köpte ett linne, en t-shirt, en annan tröja haha och en bikini. Tror det var allt iaf.

Men nu ska jag äta lite och se på tv och vänta på min älskling.
Skriver mer senare.

Bild på mig och älskling från förra sommaren :)
molnet passar bra där haha!


RSS 2.0