äntligen helg!!

2011-09-30 @ 17:35:48
sitter hemma och kollar på 90210 och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat. måste städa också inför visningen imorgon, usch!
tar en tidig färja till lysekil imorgon och går till jessi sen ska vi ut och göra en superhemlig sak! jag mååste träna.
är bjuden på typ 100 olika fester ikväll men om jag ska va ärlig känner jag mig inte alls taggad, mår fortfarande skitdåligt och vill bara dö. jaja, jag får väl ta en alvedon och hoppas på att det blir bättre tills imorgon för då blir det uddevalla, nice.
hörs sen bloggizzen, pusss hejdåååå!!! (oseriös)



snart helg!

2011-09-30 @ 14:23:24
har porgrammering nu och det är 7 minuter kvar tills vi slutar. fyfan vad skönt, orkar inte massa php nu när jag typ inte ens orkar hålla ögonen öppna. ska gå med david och köpa nåt sen tar jag bussen hem och städar snabbt för visningen imorn sen får vi se vad som händer. ciaoo

i skolan igen.

2011-09-30 @ 09:09:25
har blivit lite friskare så nu är jag faktiskt i skolan och har engelska lektion utan lärare så vi gör ingenting, chill!!
hade ju hellre legat kvar och sovit en timme hemma istället när man ändå inte har nån lärare, är hur trött som helst och kämpar med att ens hålla ögonen öppna.
får väl fråga david ifall han kan försöka hjälpa mig att dricka kaffe eftersom han tydligen älskar det och blir så jävla pigg av det. dock tycker jag det smakar allt annat än gott, och att dricka något varmt är inte riktigt min grej..

förlåt för tråkiga bildlösa inlägg men jag har egentligen bara cambilder på denna datorn och lite annat också men det passar inte riktigt till vilket inlägg som helst heheh.

still sick

2011-09-29 @ 16:08:37
ligger i sängen och ser på tv. har nyss sagt hejdå eller vad man ska säga till brian eftersom att vi inte kommer kunna prata nånting nästan tills han kommer hem, kommer sakna pojken enormt!
nu börjar the secret life of the american teenager, älskar't!
oförberedd bild från i fredags, helloooo dubbelhaka!

Godnatt

2011-09-29 @ 00:43:17

Ligger i sängen och ska försöka sova nu. Kollade nyss igenom lite av mina bilder på iphonen och hittade denna. Inget speciellt med den men den fick mig att tänka på en awesome dag i slutet av nian. Saknar klassen till tusen, men min nya är väl inte så dum den heller. Aja, nu ska jag iaf försöka sova en liten stund så jag kanske kan komma till skolan imorgon, puss på er, natti!


varm oboy <3

2011-09-28 @ 21:52:14
haha, snackar med älsklingen i tel. ganska kul ändå att höra på när han packar. så jävla söt, haha!
väntar på att snabba cash ska laddas ner så jag kan kolla på den. mamma kom nyss upp med varm oboy också, gott!
ska försätta prata med brian nu, antagligen sista gången på ett tag :(
puss

 


still sick

2011-09-28 @ 16:51:15
ligger i sängen och ser på tv nu som jag har gjort ända sen jag vaknade. ganska chill ändå men börjar tröttna på det nu.
ska försöka orka gå till skolan imorgon, måste ändå vara borta mellan 4-5 eftersom det är visning här igen då. har inget annat att skriva, ska nog baka nåt gott snart och tjocka mig med lite. pusselipuss.

mys

2011-09-27 @ 20:46:56
ligger här i sängen och brian sitter vid min andra dator. han kom hit vid 11 idag eftersom att jag är sjuk och han skulle inte stanna kvar i skolan. så han sover här idag för på torsdag åker han till danmark och är där minst 2 veckor.. usch, jag kommer dö.
jaja, vi har iaf bara sett på film och myst hela dagen och det ska vi fortsätta med, finns inte mycket annat att göra när man är sjuk. hoppas på att jag är frisk imorgon iaf så jenni kan hjälpa mig med desginen.
ska försöka fixa några länkar och lite annat på webbsidan nu, tjingeling! :p

fml

2011-09-26 @ 23:30:15
uuusch, jag fick nyss reda på att brian ska åka till danmnark på torsdag och antagligen vara kvar där minst 2 veckor. har aldrig varit utan honom så länge, vet inte hur jag kommer klara mig. men jag hoppas iaf på att vi hinner träffa varandra imorgon och säga hejdå annars vet jag nog inte vad jag gör...

Min alldeles egna lilla underbara fina dansk som jag kommer sakna ihjäl mig efter dom närmaste veckorna!

snabbt om designen och godnatt

2011-09-26 @ 22:02:55
jag försökte börja på en design förut men jag gav upp ganska snabbt eftersom jag inte fattar ps alls.. men jenni ska hjälpa mig när jag är frisk och back in school så det ska nog bli bra tror jag :D
åååh nej helvete, nu fick jag hicka igen, fml.

blir nog ingen skola för mig imorgon iallafall, mår inte ett dugg bättre än förut och det suger en del kuk asså..
ska gå ner och hämta nåt gott att äta på en stund, är inte ett dugg hungrig men så sjuukt sugen på att få nåt i munnen!! misstolka inte..

hörs imorgon, pusselipuss ;d

designen..

2011-09-26 @ 17:58:40
håller på att fixa designen så just nu har jag ingen aning om hur det ser ut, men jag ska fixa det iaf!

weheartit

2011-09-26 @ 17:38:04

gnomeo

2011-09-26 @ 17:11:13
jag hade ju tänkt börja på en ny design igår och jobba lite på internetprojektet men det blev inte alls som jag hade tänkt mig. låg bara och chilla i sängen/soffan hela dagen med chips och kakor, mys!
gårkvällen slutade med en mysig dusch med älsklingen och sedan film också. finns inget mysigare sätt att avsluta en tråkig dag på ;)
idag åkte jag till skolan men åkte hem igen vid halv 11 eftersom jag har blivit sjuk igen, det suger ganska hårt!! så sen runt 12 idag har jag bara chillat i sängen, rätt nice ändå måste jag säga.

just nu kollar jag på 101 dalmatiner, ääääälskar barnfilmer!!
juste, ni som inte har sett gnomeo & juliet, SE DEN!!! såg den med brian för ett tag sen, så jävla bra hahaha!
det är ungefär samma handling som romeo och julia, men det är trädgårdstomtar, grym!


godnatt alla!

2011-09-25 @ 01:34:25
Har nyss ändrat texten lite på bloggen, inte så stor skillnad menmen.. Ändrade bara färg, storlek och typsnitt. Men jag tänkte faktiskt försöka börja på en ny design imorgon. Tror nog inte jag gör klart den imorgon, men jag kanske lägger upp en liten del av den iaf om det nu går.
Men nu tänkte jag sova eftersom jag gick upp vid 7 imorse, godnatt sötnosar!

Såg bilden på jessis blogg och tyckte att den stämde så jävla mycket så jag lånade den (a)

forever alone lan på g

2011-09-24 @ 20:30:39
Nu blir det duschen innan jag ska spela hela kvällen. Ska bli ganska skönt att vara hemma helt ensam (förutom pappa då) på en helgkväll, det händer inte speciellt ofta!
Lägger upp några bilder från last friday night först, enjoy;)

Älskar er mina favvotjejer!

hemma!

2011-09-24 @ 19:49:11
Har typ nyss kommit hem, är heeelt slut!
Igår var det ju lite födelsedagsfirande hos mella. Vi tjejor hade jättemysigt. Kände att jag börjar sakna alla väldigt mycket nu när jag går där borta i uddevalla..
Men efter det tog jag iaf bussen och åkte till bovall för att sova hos älsklingen. Asså även fast jag inte får någon plats alls i sängen (okej det är nog han som inte får det..) så sover jag aldrig så bra som när jag sover med honom. hahhaa :)
Imorse tog vi iaf bussen halv 10 och farmor och pappa hämta mig i hallinden så drog vi till ikea för att köpa massssa grejer till farfars lägenhet. Jäävlar vad svårt farmor har för att bestämma sig asså! Men tillslut drog vi tillbaka till brastad och jag och pappa satte ihop allting. Kände mig nästan lite stolt när jag hade lyckats sätta ihop 2 fåtöljer och 2 bord. Snickare nästa? ;)
Aja, sen innan vi kom hem körde jag lite också, kuuul :)
Ska ner och äta nu, puss puss!

Grattis igen mella, te quiero. <3

födelsedagsmys hos melliz

2011-09-23 @ 20:56:32
Sitter hemma hos mella nu med massa goa tjejer och kollar på idol. Vi har ätit tacos och snart blir det tårta, mys!
Hhahaha, många roliga diskussioner om det!
Har inte tid att skriva mer nu, pusssssssssssssss.

uschuschusch


hejhejj

2011-09-21 @ 22:36:13
Sitter hemma med rebecka nu, vi kör på för fullt här!
Just nu är hon på toa och gör en cp sak som jag inte kan berätta här, pussssspusss!
Ps, jag kommer inte må bra imorgon.........................

tröttttttter

2011-09-21 @ 08:24:32
Glömde skriva igår men det hände inget speciellt. Först en helt vanlig dag i skolan sen drog jag till brian och va hos han några timmar. Helt sjukt att jag kan sakna den lille pojken så fort.
Kom iaf hem vid 10 igår och hade tänkt lägga mig nästan direkt för att komma ikapp lite med sömnen, men så blev det såklart inte, satt uppe några timmar längre än jag tänkt mig.

Nu sitter jag iaf i skolan, börjar egentligen 20 i 10 men eftersom att jag får gå en timme före alla andra och missa sista mattelektionen så ska jag ha matte med nån 2a nu tydligen. Men aja det stör inte mig, annars hade jag bara fått en halvtimmes sovmorgon iaf och det känns inte som en stor grej precis.

Skriver antagligen senare, pusselipuss.


söt tjej

godnatt

2011-09-19 @ 23:35:42
Ligger i sängen nu och är helt slut. Har städat typ hela tiden sen jag kom hem från dansen eftersom att det redan va en bokad visning imorgon. Ganska sjukt ändå med tanke på att mäklaren la upp vårat hus i fredags och hon hade inte ens lagt upp alla bilderna förens idag.
Men aja, det stör inte mig. Så imorgon tar jag bussen till brian direkt efter skolan och är där en stund eftersom att jag inte kan vara hemma när det är visning.

Ska ringa lite snabbt nu sen försöka sova, godnatt!

Där ser man färgen lite bättre, vill ha helt rött!!

redhead

2011-09-18 @ 23:02:32
Dålig uppdatering som vanligt men jag får skylla på att det har varit helg.
Nu ligger jag iaf i sängen efter en helt okej helg. Smsar, ser på tv och chattar, ganska chill ändå.

Igår var vi i rixö och kollade på ett hus. Jag tyckte det var jättefint men det verkar inte som pappa gillade det så mycket.. Så just nu lutar det mot farmors hus eftersom hon antagligen ska flytta till en lägenhet snart. Känns väl inte allt för roligt att bo i sin farmors gamla hus som min pappa och hans syskon bodde i när dom var små men jag har väl inte så mycket att säga till om..

Efter visningen åkte vi till farmor och färgade mitt hår. Tänkte färga det rött men eftersom att jag inte ville bleka det innan så blev det ganska fail och slutade med röd hårbotten och resten brunrött, mest brunt..
Men vi åkte hem och grejade med poolen sen körde pappa mig till brian och jag va där tills idag innan jag åkte till farmor för att färga håret igen. Ungefär samma resultat, bara lite rödare..

Inte för att nån överhuvetaget bryr sig om vad jag gör varenda minut, men i brist på annat att göra så får man väl försöka komma på något..
Ska iaf försöka få tag på brian nu, pusselipuss!

Det är faktitskt lite rödare än vad det ser ut som :)

grymme fredagen!

2011-09-16 @ 23:11:30
Har ganska nyss kommit hem efter en ganska grym fredag med sjukt mycket skratt! 
Hade först en helt okej dag i skolan, börjar ju bli lite mer snack på lektionerna nu också, awesome!! Efter skolan tog jag bussen till lysekil och fixa cigg till min stackars pojkvän som inte hade rökt på ett dygn, stackarn..
Så sen åkte jag till bovall och gav dom till han och var där typ en timme innan jag tog bussen tillbaka till lysekil. Mella hoppade på hemma vid sig också så gick vi till ica och köpte lite chips och dricka.

Och eftersom vi skulle säga hejdå till jp som flyttar till sthlm imorgon så tänkte vi skoja lite med han så vi köpte en kärkelsmums och sen tänkte vi köpa en blomma också men det fanns inte så mycket att välja mellan så till slut blev det lite mossa i en plastbit för 5 kronor, bra köp! Hahaha skrattade så jävla mycket!
Sen träffade vi honom och sa hejdå och så innan vi drog hem till simon och kollade på film där, treeevligt!

Och nu sitter jag här och har precis ätit den första riktiga maten idag, ändå har jag inte varit hungrig...? Cp asså...
Mycket text, uuusch!
Aja, nu blir det duschen tror jag, tjingeling!

ge mig sommaaar.

Utkast: Sept. 14, 2011

2011-09-14 @ 22:04:13
Är helt slut efter dagen, ska snart gå och lägga mig eftersom jag fortfarande har lite feber och mitt huve dödar mig snart.. Drog tidigare från skolan för att hinna till dansen, känns sjukt skönt att det är igång igen även om jag kanske inte gjorde så jättemycket idag eftersom febern gjorde så hela huvet snurra efter 2-3 varv..
Så jag ska ta en treo nu och mysa i sängen en stund sen hoppas på det bästa.

Känns lite onödigt att gå till skolan imorgon, först dubbelteknik, sen mat och sen webbteknik sen slutar vi 20 över 12. Men det är sjukt gott!
Juste, har en ganska skön lärare ändå som la in virtual barber shop i slutet av en uppgift, haha.

"Avslutningsvis finns här en länk till en ljudupplevelse, ta på dig hörlurar, sätt dig bekvämt, blunda och lyssna (det blir inga höga ljud eller plötsliga händelser men för att få största möjliga upplevelse behöver du sitta bekvämt och blunda)"

Nej nu blir det sängen, natti natti!

natti natti

2011-09-13 @ 23:58:00
Ligger i sängen och ser på tv och snackar med brian. Han berättar om massa läskiga spökrundor han har vart med på, jag börjar bli jävligt rädd! Och jag ska tydligen vara med på nästa, jag kommer seriöst dö!!
Ska iaf försöka sova lite nu och hoppas att jag mår bättre imorgon, godnatt!
Gammal bild...

min hemska kväll igår!!

2011-09-13 @ 12:12:49
Stannade hemma idag, känner mig lite halvsjuk så tänkte att det är bättre att stanna hemma en dag ;)
Glömde berätta igår att jag åkte hem tidigare från skolan för jag hade feber. Men älsklingen kom hit så kollade vi på film och myste så då kändes det lite bättre.
Men precis innan han skulle gå satte han på låten från one missed call eller vad den heter, och dum som jag är råkar jag kolla på hans iphone också så jag ser själva "gubben"... Så jag var ju jätterädd eftersom jag var ensam hemma och skulle vara det till 12-1.
När han hade gått satt jag vid datorn i mitt rum och helt plötsligt rycker nån i dörren där nere. Först tror jag det är mamma men sen märker jag att ingen låser upp dörren som hon alltid brukar göra.. Så jag får typ panik och går ner för att kolla, så ser jag att rebecka kommer fram vid fönstret. Hahaha, hatar henne ibland asså!
Sen satt vi iaf i mitt rum och jag sitter med ryggen mot fönstret. Självklart ska hon börja kolla på fönstret och bara skrika, och jag som är lika dum som alltid hoppar upp och skriker halsen av mig eftersom jag tror att "gubben" från filmen är utanför fönstret.. Vänder mig om och ser inget och rebecka börjar skratta som fan...
Sen gör hon samma sak igen, fast att då kollar båda på datorn och även fast jag ser att det inte är något där så skriker jag igen...
Sen ska hon gå ner och hämta treo till mig, helt plötsligt slutar hon bara svara och jag får damp typ och börjar skrika på henne hahah.. Sen bara hon skriker som att nån kommer och dödar henne typ, och jag får panik först!! Sen ropar hon typ som att hon ligger och håller på att dö och vill att jag ska komma.... Tillslut kommer jag ner och hon ligger på golvet och dum som jag är tror jag att det är blod hon har över hela sig, men nån sekund senare ser jag ketchup flaskan på golvet brevid henne.... Cp brud asså!
Och sen precis när hon har öppnat ytterdörren när hon ska gå skriker hon att hon ser någon i spegeln och jag skriker ännu högre än alla andra gånger och idioten bara springer ut... Jag fick panik, smällde igen dörren, låste och sprang upp!!

Uuuusch, vilken jävla hemsk kväll.
Sen camade jag med arash en stund också, och såklart ska han säga att han ser någon bakom mig... Vafan är det för fel på folk ? :(
Ringde till brian också ett antal gånger för att inte vara ensam, och en gång svarar han och säger med läskig röst you got seven days...
Läskigaste kvällen på väldigt väldigt länge!
Haha, detta blev ett sjuukt långt inlägg, hejdååå!

@sängen efter en hemsk kväll

2011-09-13 @ 00:12:33
Dålig uppdatering som vanligt men jag har ingen tid. Ligger iaf i sängen nu och ska precis försöka sova efter en hemsk kväll!
Berättar den i detalj imorgon, nu ska jag sova och hoppas på att febern är borta tills imorgon!
Pusspuss

random bild

färdigstädat!

2011-09-11 @ 15:19:08
Har äntligen städat klart hela mitt rum, sjukt vad mycket gamla saker man kan hitta asså..
Ska åka till farmor nu och fira henne eftersom hon fyllde år igår. Så antagligen är hela släkten där, ganska chill ändå. Har inte mycket tid att skriva nu, måste fixa klart mig och så, puss!

update

2011-09-10 @ 23:38:13
Sorry igen för dålig uppdatering men whatever.. Drog iaf till älsklingen igår, när jag kom dit hade han lagat mat och dukat med ljus och så, skitmysigt var det! 
Sen såg vi på film och hade mysigt hela kvällen, det behövdes verkligen. Vi myste hela tiden idag också tills jag skulle ta bussen hem för att städa och packa till flytten. Hade mycket hellre varit kvar hos brian eller festat men jaja..
Men nu ska jag snart hoppa in i duschen, tjingeling!

Gulligt sms jag fick jag älsklingen innan jag åkte till han igår :)

jag suger på rubriker...

2011-09-09 @ 08:32:24
Förlåt för jag inte uppdaterade igår men jag hade ingen tid och när jag väl hade det så glömde jag bort att skriva.
Efter skolan tog jag iaf bussen till lysekil och träffade brian, mantas och john. Efter en stund kom salinda och simon också.
Men sen åkte jag, brian, mantas, salinda och alicia till älsklingen och kolla på film heheh. Kom hem typ 10 och sen kolla jag på shan atci hela kvällen, så jävla mäktig!
Men nu ska vi snart ha engelska, puss på alla sötnosar!

rubrik

2011-09-08 @ 10:26:48
Sitter i skolan som vanligt när jag bloggar, hehehehh. Vi har teknik men vi ska snart sluta och gå ner och äta, känns heelt okej eftersom jag dör av hunger! Börjar bli jätteförkyld också vilket inte är lika roligt :(
Men jag tror vi slutar nu, puss!

skooolan

2011-09-07 @ 14:16:13
Sitter och kollar på extreme movie med sara, jonas, jenni och joakim fast det är bara jag och sara som kollar på den. Men nu tog den slut :(
Så nu ska vi kolla på den igen haha!
Har träffat brigitta idag ockspå, och inatt sov brian hos mig. Stackars min lille älskling, han har så ont efter det som hände i måndags. Tycker jättesynd om honom!!
Sen efter skolan drar jag till lysekil och dansar, så jävla kul att äntligen börja igen :D

Skriver mer senare, pusselipuss!

singel? - nej!

2011-09-06 @ 10:06:35
Haha men wtf? Loggade in på blogresponse nyss och såg att jag hade 11 nya frågor. Alla var från samm person och det stog likadant i alla frågorna - är du singel? sofia är du singel? svara då sofia är du singel?... and so on :s
Nej jag är inte singel, jag har en underbar pojkvän som jag nyss har börjat älska verkligen på riktigt. Och det kommer jag göra väldigt länge till. Men om det nu skulle vara så att det tar slut så har jag ju alltid dig "braveman" (hans nickname..)
Nej men, det kommer nog aldrig hända lille du :)

Snyggingen i mitten är min ;)

i think u and my friends would hang out on the weekends

2011-09-06 @ 08:24:30
Sitter i skolan med jenni och sara nu. Är jättetrött och har ont i benen men varför har jag ingen aning om :s
Men jag ska inte klaga, brian har det nog väldigt mycket värre efter igår, och brigita också :(
Aja, har absolut inget att skriva så jag skriver nog senare.

Haha, go bild!

you're ready for the night of your life

2011-09-05 @ 17:42:11
Förlåt för grymt dålig uppdatering men jag har inte haft tid.
I torsdags kollade vi ju iaf på lägenheten. Jag var där typ en halvtimme sen skrev mamma på alla papper så nu är den våran! Eller ah, vi får flytta in senast 1 december, det beror på när dom som bor där nu blir klara med huset som dom bygger.

Sen i fredags drog jag hem typ direkt efter skolan och sen på kvällen åkte jag till uddevalla igen och skulle egentligen träffa lite folk men då satt brian där på kampenhof så jag prata med han och sen ville han att jag skulle hänga med han hem så då blev det så. Vi pratade om allt som har hänt och så på bussen och sen blev vi tillsammans igen och denna gången känns det verkligen som att det kommer funka!
Sen var jag hos honom hela helgen, i lördags åkte vi till brastad en stund och kolla hus med pappa och sen på kvällen drog vi till hunnebo nån timme. Men när vi kom hem blev det en riktig myskväll, aldrig fel!
Igår hängde han med mig hem också.

Idag tog jag 1 bussen från uddevalla, mådde hur dåligt som helst. Finns seriöst inget värre än mensvärk!!
Men då åkte jag iaf till lysekil och träffa brian och mantas så tog jag bussen med dom och gick av i bokenäs och drog hem.

Men just nu håller jag och mamma på att fixa lite här hemma. Hon målar klart lite ställen som aldrig blivit klart och jag.. ah jag försöker iaf städa mitt rum. Mäklaren kommer hit på fredag och tar kort så då får man väl försöka städa lite iaf. Dunkar musik också, asgött!
Men nu måste jag försöka städa, skriver senare antagligen.
Pusselipuss

back to uddevalla

2011-09-01 @ 16:33:25
Kom hem från sjukhuset precis när mamma och pappa skulle åka in till ua så jag hoppade in i bilen och hängde med. Vi ska kolla på min och mammas lägenhet i e
ftersom jag inte har sett den i verkligheten än.
Det känns väl sådär att flytta till två olika ställen och långt bort från allt jag är van vid, och det värsta, min bästa vän! Men det finns ju tyvärr inte mycket att göra åt det...

Rebecka Andreasson, JAG ÄLSKAR DIG!

chillin

2011-09-01 @ 08:45:20
Det är ganska chill med dubbel teknik när man redan är klar med det man ska göra eftersom man får göra vad man vill då. Skolan är ju inte så dum iaf asså ;)

we won't fade into darkness, won't let you fade into darkness

2011-09-01 @ 08:14:07
Sitter i skolan och typ ingen är här så i brist på annat att göra lägger jag upp massa fula bilder :D
Sista bilden är bara för att härma alla fjortisar som alltid ska lägga upp såna bilder med 4 färger hehehhe..

goodnight

2011-09-01 @ 00:12:45
Nej nu ska jag sova, ska ju ändå upp om några timmar. Godnatt sötisar!

RSS 2.0