äntligen hemma!

2011-07-31 @ 18:06:11
Nu är jag äntligen hemma igen efter 260 mil motorcykel, det ni!! 
Har åkt runt lite överallt i sverige finland och norge. Jättekul faktiskt, men min rumpa tycker inte riktigt likadant.. Har hur ont som helst men det hör väl till. 
Finland var faktiskt jättefint, eller jag åkte ju inte runt över hela finland men heela åland blev det iaf. Inte precis någon stor ö eller så haha, det längsta man kunde åka va ca 8 mil.. Men vi lyckades ändå kköra runt 50 mil på den lilla ön. Hahah hur orkar vi?
Har även hälsat på min kusin, varit vid sveriges högsta vattenfall, träffat massa trevliga folk, gått uppför den längsta jävla skidbacken i lindvallen (helt sjukt långt och jobbigt!) och massa annat kul.

Tog nuss en go dusch, underbart efter all svett denna veckan! Haha, detdär lät som att jag inte har duschat på hela veckan men det har jag ju! Men det känns alltid skönast att göra det hemma.
Lägger upp lite bilder sen när kameran är laddad, just nu är den helt död.
Puss

Den enda normala bilden pappa lyckades ta, och just då kom ett moln ivägen för solen så det ser typ äckligt och kallt ut.. jaja haha..

Hann inte blogga imorse eftersom jag förso...

2011-07-24 @ 20:32:35

Hann inte blogga imorse eftersom jag försov mig lite och blev ganska stressad. Och jag kunde ju inte blogga på vägen hit eftersom vi åkte motorcykel. Men nu är vi iaf framme. Det tog lite längre tid än det va tänkt, men vi hälsade på min kusin och lite annat. Nu ska vi äta sen får jag försöka sova tidigt, upp tidigt imorgon igen. Då blir det färjan över till åland! Jaja, ska hjälpa pappa med maten nu. Puss!


Det fina vädret ändrade dig ganska snabbt....

2011-07-23 @ 19:02:52

Det fina vädret ändrade dig ganska snabbt. 10 minuter efter det förra inlägget börja det regna lite men nu åskar det och regnar jättemycket. Usch, hatar åska :(


Gick nyss ut för att kolla vem som grilla ...

2011-07-23 @ 18:03:32

img_9570 (MMS)

Gick nyss ut för att kolla vem som grilla (det lukta sjukt gott!) och då märkte jag att det är hur fint väder som helst och jättevarmt så nu sitter jag ute på balkongen och solar lite. Kanske inte det bästa när man inte är hel frisk men jaja!


i'm going thru it every time i'm alone

2011-07-23 @ 15:24:59
Godmorgon världen!
Vaknade runt halv 2 idag även fast jag hade tänkt att gå upp 10 för att kunna somna sen ikväll eftersom vi åker till sthlm tidigt imorgon. Jag vet inte varför men jag kunde verkligen inte somna igår, somnade runt 6 och vaknade en halvtimme senare av att pappa satte på kranen för att dricka.. Så då låg jag vaken någon timme till.. 

Jaja, idag skulle jag ju egentligen vara med paula, men vet inte riktigt hur det blir med det. Känner mig fortfarande inte helt på topp än och man vill ju inte vara sjuk när man ska åka iväg, eller hur ?
Jag måste hinna packa idag också eftersom vi åker så tidigt.
Ska iallafall ringa henne snart så får vi se hur det blir med det.
Skriver senare när jag vet hur det blir, puss!

jag har blivit en hora :)

2011-07-23 @ 03:58:30
Asså jag blir så trött på sånna här folk. Dom tror typ att dom är bättre än alla andra och vet så himla mycket när dom egentligen inte har nån aning om vafan dom pratar om.
Jag har sagt detta en väldans massa gånger men jag kan lika gärna säga det igen. Jag är ingen hora! Har ni svårt att fatta vad dom orden betyder? Seriöst, skaffa er ett liv istället för att sitta och klaga på mitt och anklaga mig för saker jag inte gjort/är! 
Jag tar inte åt mig ett dugg om det är det ni vill, helt ärligt sitter jag och skrattar åt er. Det är bara så jävla omoget så det finns inte.
Jag har aldrig tagit betalt för sex så hur skulle jag kunna vara en hora då? Lär er vad ordet betyder innan ni säger det. Även om jag hade haft sex med 100 killar hade jag inte varit en hora så länge jag inte hade tagit betalt för det. Ni får tro och säga vad ni vill, men det är bara onödigt eftersom jag inte bryr mig över huvudtaget!
Nu sitter ni säkert och tänker typ "om du inte bryr dig om det varför skriver du om det då..?" eller något sånt, och det är bara för att just denna gången kändes det ändå lite halvläskigt eftersom jag inte har nån aning vem killen är (fejkfacebook som försvann lika snabbt som den kom upp, med chrille som visningsbild haha..) och han visste typ hela mitt liv. Antagligen läser denna killen/tjejen detta, men då får han väl göra det då. Och om du läser detta vill jag bara säga - hoppas du hade riktigt kul när du skrev detta, det hade iaf jag! :)

my life is a movie and you just TiVo

2011-07-23 @ 00:14:53
Sitter och kollar igenom hela mitt arkiv på denna bloggen just nu, och herregud asså! Det är ju fan pinsamt att bara kolla tillbaka på det.. Vad töntig jag var! Hahahaha...
Det enda jag skrev va typ att jag skulle borsta tänderna, att jag va sjuk 24/7 och tjata om alla nya killar som jag "älskade" på 2 dagar.. Shit, hur mycket kan man ändras på ett år egentligen? :o
Sånt ska det iallafall inte komma upp här längre, det lovar jag!

Just nu har jag verkligen ingenting att göra, sitter och typ kör sanning eller konsekvens med mantas på facebook, rolig kille dedär! 
Funderar på om jag ska spela lite sims som jag gjort typ dygnet runt dom senaste 3 dagarna. Lite pinsamt dedär med men jaja, jag vågar stå för det iaf!;)

who says you're not perfect

2011-07-22 @ 23:36:26
Funderar faktiskt på att börja blogga här igen, börjar tröttna rätt mycket på nattstad. Fattar fortfarande inte ens sidan helt hahaha, känner mig såå smart!
Hur som helst så ska jag inte börja blogga normalt än, känns så onödigt att sitta inne vid datorn när det är sommar liksom. Men nu har jag all tid i världen eftersom jag fortfarande är lite halvsjuk. Har varit sjuk några dagar nu men det har gått över mycket fortare än det brukar faktiskt.

Imorgon blir det antagligen att dra till paula, har inte träffat henne sen balen! Helt sjukt ju!:o Hon är ju aldrig hemma :(
Får se ifall jag sover där eller inte, för på söndag morgon åker jag och pappa till stockholm, längesen! Men sover bara där en natt sen drar vi vidare till åland i 2 nätter och efter det blir det sälen. Så jag kommer hem igen nästa söndag, och då är det bara 3 veckor kvar av sommarlovet!

Börjar typ få lite ångest, det känns som jag inte ens gjort hälften av allt jag tänkte göra denna sommaren. Men jag har ju faktiskt hunnit göra sjuukt mycket. Men allt det berättar jag om när jag börjar blogga som vanligt igen.
Har börjat tveka på valet till gymnasiet nu också. Känns som att jag hellre vill fortsätta gå i lysekil hur mycket jag än hatar stället.. Vill bara fortsätta gå med alla grymma tjejer! 
Så just nu har jag ingen aning, antingen blir det uddevalla eller estet med dom grymmaste tjejorna!

Inlägget börjar bli lite långt nu så jag ska dra mig, tjingeling!

RSS 2.0