Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30 år

2013-12-21 @ 23:56:28
Nu kör vi på igen, och börjar med att fortsätta på listan! 

Gifta mig och skaffa barn!! Eller det är iallafall vad jag vill, men sen får man ju se vad som händer. Finns massa annat jag vill också såklart men det är väl det största. 
Vill också åka till Atlanta innan dess, hade helst åkt redan igår haha, men det får vänta tills jag mår bra igen. Då har jag och Peter tänkt åka till USA tillsammans. Då ska vi åka till Atlanta, Memphis och Florida (om Linn fortfarande bor kvar där då). 
 

Min morfar

2013-12-20 @ 19:17:12
Jag kommer ihåg det som om det var igår. Du var väldigt sjuk och mamma var hos dig. Den 19 december 2002 skulle mamma hämta mig i skolan och sedan skulle vi åka till Göteborg för att gå på Liseberg med dig, som ett sista bra minne av dig. Men så blev det aldrig..
En lärare kom och hämtade mig och sa att jag snart skulle åka, så jag gick med henne och väntade. Då sa hon att pappa skulle hämta mig istället och att jag skulle ta hand om mamma, men jag förstog inte alls varför hon sa så, det var ju morfar som var sjuk, inte mamma. 
När vi hade kommit ut till bilen fick jag höra en av dom värsta meningarna jag har hört. Jag kommer inte ihåg exakt hur pappa sa, det har jag förträngt. Men det han sa var att morfar var död. 
Jag förstog verkligen ingenting, jag var bara 7 år och morfar var hela min värld. Jag bara satt där helt tyst 
i en halvtimme sen började tårarna bara spruta. Jag satt och grät och skrek hela vägen till Göteborg. 
När vi kom fram hade dom redan gjort i ordning dig, tagit på dig fina kläder och rakat dig osv. Du var så fin. Jag kommer ihåg att jag tog tag i din hand, som redan var iskall. Trotts att jag såg dig ligga där framför mig så ville jag ändå inte förstå att det verkligen var sant. 
 
Varje dag ända fram till begravningen så förnekade jag bara vad som hade hänt. Jag trodde att du bara var väldigt trött och sov riktigt djupt. Jag trodde att du skulle vakna igen. När det var dags för begravning trodde jag fortfarande det. Så när vi satt där kände jag mig nästan glad, för jag var så säker på att kistlocket helt plötsligt skulle öppnas och där skulle du komma upp helt nyvaken. 
Det var inte förens jag och farmor gick fram och la våra rosor på din kista, och alla i den fullsatta kyrkan kollade på och grät, det var först då jag förstog att du verkligen var död. Då kom alla tårarna och dom ville aldrig sluta rinna. 
 
Igår var det 11 år sedan som jag såg dig ligga där alldeles kall. Det har inte gått en dag utan att jag tänkt på dig och saknat dig. Du är den bästa människan som någonsin funnits, och jag är så glad att jag fick ha dig i mitt liv, även om jag hellre hade haft dig här resten av mitt liv. 
Men jag vet att du fortfarande är här med mig. Trotts att jag inte kan se dig, så kan jag känna att du är här, och aldrig lämnar min sida. 
Jag älskar dig moffa, <3
 

Tidiga julklappar

2013-12-20 @ 18:40:49
Kollade runt lite på dresslink för ett par dagar sen och hittade denna mysdressen (heter det så??) och tyckte den såg så jävla mysig ut så var bara tvungen att beställa en. Så när pappa kom hem igår frågade jag om jag kunde få en sån av honom, och han sa ja! Men kunde inte bestämma mig vilken färg jag skulle ta så det slutade med att pappa tyckte jag skulle ta en av varje eftersom det ändå var så billigt. Världens bästa pappa! :)
Hur mysiga ser dom inte ut? Klicka här om du också vill beställa en, eller flera som jag gjorde haha :)
 
Idag åkte pappa in till Uddevalla och kom hem med en Apple TV till mig, så nu har vi två av det också haha.. Men jag klagar absolut inte! :) 
 
 

julbak

2013-12-20 @ 18:27:51




 

Glossybox December

2013-12-17 @ 19:11:07
Fick hem decembers glossybox idag, är riktigt nöjd faktiskt, och skitglad över lösögonfransarna eftersom jag börjat använda det en hel del nu! Dock fick jag ännu en mascara, det behöver jag verkligen inte egentligen men kanske kan vara bra med en mini också :)
Renu lip and eye active lift
Originalprodukten är 15ml och kostar 339kr. Detta är 25ml.
"Prisvinnande mirakeltreatment som mjukgör, vårdar och boostar huden kring ögon (motverkar också påsar och mörka cirklar!) och läppar. Dutta försiktigt på krämen men undvik ögonlocken."
Nails inc victoria nail polish
Detta är en originalprodukt och kostar 149kr. 
"I en vackert vinröd färg så är detta lättapplicerade nagellack lika trendigt som klassiskt. Det är det självklara valet under jul- och nyårsfestligheterna och passar lika bra till svart som mönstrat!"
Balance me shine on tinted lip salve, super soft beige
Detta är en originalprodukt och kostar 129kr.
"Med 100% naturliga ingredienser får dina läppar en fin hint av färg samtidigt som de vårdas av bla. kakao-, mango- och kokossmör. Med en fräsch doft från rena essentiella oljor."
Elizabeth mott it's som big volumizing mascara
Originalprodukten är 10ml och kostar 159kr. Detta är 4ml. 
"Med glimten i ögat höjer Elizabeth Mott volymen på dina fransar utan att de smular sig. Volymen byggs upp av en timglasformad borste som fördelar exakt rätt mängd över dina fransar."
Ardell starter kit
Detta är en originalprodukt och kostar 109kr.
"Framhäv ögonen med lösögonfransar av högsta kvalitet! Ardells lösögonfransar är världens mest sålda och älskas världen över av makeup-arstister och kändisar."
 

Tillbaka

2013-12-17 @ 18:50:20
Tog en paus från bloggandet, vet inte riktigt varför men tappade bara lusten för ett tag men nu känner jag för att börja igen :)
Ska fortsätta med listan, men nästa punkt hoppas jag faktiskt över, det är "Vad jag har i min väska" och tycker det är skittråkigt att visa, har typ bara plånbok, läppbalsam, glasögonfodral och lite annat skit i den, och sen har jag ju med mig det jag behöver när jag ska göra olika saker hehe.
 
Idag har jag och farmor julstädat uppe på övervåningen, och jag har börjat här nere i mina rum. Men får vänta med att dammsuga tills Peter kommer hem, vågar inte göra det om jag är ensam hemma och det är mörkt ute haha, fråga inte varför..
Nu ligger jag i sängen och kollar på julkalendern, Peter mobbar mig för det men tycker det är ganska mysigt faktiskt :)
 
 

HAUL: Yves Rocher

2013-12-06 @ 22:04:00
Fick hem ett till paket idag, denna gången var det från Yves Rocher. 
Sublime skin BB-cream 50ml. Egentligen kostar en 199kr men nu fick man två stycken för samma pris.
Har redan provat den och tyckte den var superbra!
Culture bio ögoncreme 15ml 139kr.
Lip balm raspberry 4g. Samma här, två för priset av en. Annars 38kr styck.
Pure calm peeling 75ml 49.50kr. 
Pure system cleanser 125ml. Samma här också, två för priset av en. Annars 115kr styck. 
Har använt slut på många likadana förut, tycker dom är skitbra! 
Resten av det jag köpte är julklappar så det visar jag inte här :)

sorry

2013-12-04 @ 18:49:59
Glömde helt bort bloggen igår, förlåt! 
Fick iallafall hem mitt nya puder från elf igår, eftersom det första gick sönder. Har inte provat det än men har ju hört mycket bra om det och för 45kr kan man inte riktigt klaga :)
Fick med ett till test av en parfym, det är inte heller helt fel ;) 

Har nyss dammsugit massor och nu ligger jag i sängen och väntar på maten som älsklingen lagar. Vet inte vad det blir men hoppas det är gott för jag är svinhungrig! 
Fortsätter med listan imorgon, idag har varit en jobbig dag.. Menmen :)
 
 

Dag 12 – Det här är jag bra på

2013-12-02 @ 22:15:00
Glömde göra denna igår.. Men här är det väl ungefär samma sak som på den förra, finns mycket men kan inte komma på något speciellt. Men jag är en jävel på att städa haha. 
Dag 13 kommer antagligen upp imorgon istället för idag, måste ta lite bilder till det inlägget och jag har ingen lust att göra det just nu hehe.. 
Imorgon kommer förhoppningsvis mitt puder också, hoppas!
 

RSS 2.0