Glossybox December

2013-12-17 @ 19:11:07
Fick hem decembers glossybox idag, är riktigt nöjd faktiskt, och skitglad över lösögonfransarna eftersom jag börjat använda det en hel del nu! Dock fick jag ännu en mascara, det behöver jag verkligen inte egentligen men kanske kan vara bra med en mini också :)
Renu lip and eye active lift
Originalprodukten är 15ml och kostar 339kr. Detta är 25ml.
"Prisvinnande mirakeltreatment som mjukgör, vårdar och boostar huden kring ögon (motverkar också påsar och mörka cirklar!) och läppar. Dutta försiktigt på krämen men undvik ögonlocken."
Nails inc victoria nail polish
Detta är en originalprodukt och kostar 149kr. 
"I en vackert vinröd färg så är detta lättapplicerade nagellack lika trendigt som klassiskt. Det är det självklara valet under jul- och nyårsfestligheterna och passar lika bra till svart som mönstrat!"
Balance me shine on tinted lip salve, super soft beige
Detta är en originalprodukt och kostar 129kr.
"Med 100% naturliga ingredienser får dina läppar en fin hint av färg samtidigt som de vårdas av bla. kakao-, mango- och kokossmör. Med en fräsch doft från rena essentiella oljor."
Elizabeth mott it's som big volumizing mascara
Originalprodukten är 10ml och kostar 159kr. Detta är 4ml. 
"Med glimten i ögat höjer Elizabeth Mott volymen på dina fransar utan att de smular sig. Volymen byggs upp av en timglasformad borste som fördelar exakt rätt mängd över dina fransar."
Ardell starter kit
Detta är en originalprodukt och kostar 109kr.
"Framhäv ögonen med lösögonfransar av högsta kvalitet! Ardells lösögonfransar är världens mest sålda och älskas världen över av makeup-arstister och kändisar."
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0