RUBRIK

2011-12-14 @ 09:50:53
förlåt för sjuuukt dålig uppdatering men jag har inte fått något internet än varken hos mamma eller pappa så det blir som det blir med det just nu.. men kan ju säga att det har hänt en del sen jag skrev sist men det behöver vi inte ta upp här! hehe
sitter i skolan och har uf dag och mitt huvud typ sprängs så... jag skriver senare , puss på alla tjockisar!
JAG HAR INGA BILDER :'(

snart helg!

2011-12-09 @ 13:10:54
är i skolan som vanligt, trött som ett as och hungrig som jag vet inte vad. finns ju ingenting att äta hemma så det blev en rätt äcklig frukost hehehe.
snaart, eller ah halv 3 slutar vi, då drar jag hem till mamma och hämtar lite saker innan jag åker hem till pappa eftersom min stoora säng äntligen kommer, gott!
sen får jag se vad som händer ikväll, ska nog bara ta det lugnt och se på film med nån eller nåt heheh.


men åååh va jobbigt och tråkigt inlägg, nej nu går jag och dränker mig med 80-talsmusik som vi har lyssnat på och sjungt med till hela dagen , tjaråååå!

sjuk.. ?

2011-12-08 @ 10:28:59
kom nyss till skolan efter att ha försovit mig litegrann. börjar bli jätteförkyld osv.
men gårdagen var iaf grymt bra! började ju med skolan som var precis som vanligt, sen dansen innan jag och mella tog bussen till torp för att kolla lite i affärerna och kolla på chris medina. jääääävlar vad värt det var!
så jävla bra är han!
träffade brian typ hundra gånger också, ena gången sa han att jag var tvungen att gå med så det gjorde jag ju då... hamnade i bh-affären med ett måttband runt brösten, sen fick jag inte vara kvar mer.. hahahah söt kille!

sov ensam hemma i lägenheten för första gången också. det va faktiskt inte så läskigt som jag trodde att det skulle vara, men det kan ju bero på att larmet var på där nere..
jaja, nu ska jag gör slut på dom sista 3 procenten av batteriet innan lektionen slutar, puss!

TAGGAR!!

2011-12-07 @ 11:06:33
sitter i skolan och taggar som satan tills torp sedan ikväll. chris medina är där, mäktigt!
så efter skolan åker jag först till lysekil och dansar sen tar jag bussen till torp med mella och kollar på chris medina först och sedan ska vi nog köpa lite julklappar och sånt säkert =)

men nu ska jag gå och sminka mig, tjingeling! =D

tråkigt inlägg på g!

2011-12-05 @ 14:11:11
sitter i skolan och bara längtar tills vi slutar, börjar bli rätt hungrig nu. drar direkt till lysekil och dansar, sen ska jag nog sova hos farmor antagligen. eller ja, det blir ju egentligen hemma nu. shiit va konstigt det känns...
jaja, ska iaf försöka jobba några minuter till innan jag slutar, pusspuss!

nyduschade tjejer

2011-12-04 @ 22:56:28
ligger i rebeckas säng och blir mosad atm!!!! kan inte ens röra mig , fml
hihihihihihih
hon är störd
men jag gillar henne ändå,
fast bara lite heheheheheh
nu ska vi se på film och..... ha sex ;)
natti natti :D

sista timmarna

2011-12-04 @ 14:39:47
ska bara packa ihop det sista i mitt rum nu, packa in allt i bilen och sedan lämna detta huset för alltid. känns helt stört att detta faktiskt händer på riktigt, om några timmar lämnar jag huset som alltid varit HEMMA för mig!!
nej nu ska jag ta vara på den sista stunden jag har här, skriver kanske mer ikväll.


HEJDÅ!

natti!

2011-12-04 @ 01:18:48
sitter i sängen hemma i huset nu, trött som ett as! vi la oss inte förens 7 imorse och sedan sov jag 2 timmar så jag är ju inte alldeles för pigg nu. har inte mycket mer att säga än att natten var heelt jävla sjukt störd! men ändå så jävla kul haha! tänker verkligen inte berätta vad som hände, men stört vare!
nu ska jag sova, efterlängtat! pusshej

sista kvällen!

2011-12-03 @ 17:43:45
spenderar min sista kväll i detta huset med underbara brudar, kan nästan inte bli bättre!

per&gunnar ♥

2011-12-03 @ 15:56:09
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Jag kan verkligen inte fatta att detta är min sista natt i det här huset. Ni tycker säkert inte alls att det är någon stor grej att flytta, men för mig är det det. Jag har alltid bott i detta huset, mamma och pappa flyttade hit långt innan jag ens föddes. Jag blev till i detta huset. 
Jag har velat flytta härifrån i flera år, men nu när jag väl ska göra det känns det som ett stort hål nånstans inom mig.
Från och med imorgon försvinner allt som jag är van vid, allt som varit likadant så länge jag kan minnas, alla underbara minnen i det här huset.

Jag ska inte bara flytta från det stället som alltid har varit hemma för mig, jag ska även flytta till två helt olika ställen. Efter att ha vetat detta i tre månader har jag fortfarande inte ens vant mig vid tanken, och imorgon händer det. Detta känns helt sjukt.

Men det värsta är inte att lämna det som är hemma för mig, det är att lämna min absolut bästa vän!
Jag vet inte hur jag ska klara mig utan rebecka, hon har alltid varit den som funnits där för mig när jag än har behövt henne. Nu tänker ni säkert - men hallå ni kommer ju fortfarande vara vänner ?!
Och ja det är klart att vi kommer vara! Hon är min sister from another mister, min bro from another hoe osvosv. Men det kommer vara långt ifrån samma sak.
Vi kommer inte längre bo en minut ifrån varandra, vi kommer aldrig bara kunna smsa varandra när man mår dåligt/är ledsen eller whatever och be en komma upp/ner. Aldrig igen.
Det finns nog ingen i hela världen som kan förstå allt som vi har gått igenom tillsammans. Utan rebecka vet jag inte vart jag hade varit idag, men jag vet att det hade varit väldigt långt ifrån där jag är nu. Kanske hade jag inte ens funnits längre utan henne.

Både jag och rebecka har gråtit floder många gånger fram tills denna dagen, och tårarna är inte slut än.
När detta kommer upp på min blogg kommer jag antagligen sitta och gråta 2-3 floder till. (Skriver detta inlägget några veckor innan jag faktiskt ska flytta eftersom jag antagligen inte kommer kunna klara av att skriva något då.)

Jag ska inte sitta och tycka synd om mig själv mer nu, och meningen med detta inlägget är inte att få er att tycka synd om mig!! Men jag behöver bara skriva av mig lite..

RebeckaAndreasson, jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva!
Du är den bästa vännen man nånsin kan önska sig,
och mig är du antagligen fast med livet ut.
Puss på dig gunnar.

Jag skiter fullständigt i hur vi ser ut på bilderna, det bjuder vi på!

Trötter!

2011-12-03 @ 10:10:42

Ligger hemma forever alone i min nya säng som jag ääälskar, så jävla go!
iaf, ligger här och känner mig lite som en zombie eller nåt, så jäävla trött. vi gick och la oss vid 7 imorse efter en störd natt. meningen va att jag och rebecka skulle ligga och prata hela natten men det blev lite ändrade planer som vanligt;)
förut när jag knappt har sovit 1 timme ringer hennes jävla väckarklocka eftersom hon fått för sig att åka till ----- så hon kan ju gå och ta sig nånstans, kan inte somna om bara för det:(

Men nu ska jag äta upp min macka och sen försöka sova lite till, hur nu det ska gå helt själv i en lägenhet..
tjaråå!


ointressant inlägg om mitt ointressanta liv

2011-12-02 @ 10:18:15
är i skolan och har tråkig genomgång efter matteprovet, haha fyfaan vad jag måste ha failat!
sen efter skolan drar jag iaf ner till kampenhof och möter rebecka sen drar vi hem till MIN lägenhet :D okej, det är mammas men whatever. och sen ikväll blir det nog stan och träffa lite folk sen hänger nog jesper och nån annan med hem till mig en stund, nice!

har för övrigt väldigt ont i rumpan just nu, failade rätt mycket igår. först skulle jag gå upp för trappan och såklart trampar jag snett och typ bryter foten, ajajaj!
sedan skulle jag bära ner massa lådor i trappen, såklart så ska jag halka i mitten av trappen, ramla, och åka ner för resten av trappen MED en stor jävla låda i händerna.. pappa kom inspringandes och trodde jag dog eller nåt, men jag bara låg där och skratta! fast nu gör det ont i rumpestumpen :(

lekte gris igår också, skulle gå till bilen när vi skulle åka hem, och vad händer precis när jag ska ta tag i handtaget? jo, jag halkar i leran och ramlar ner typ under bilden såklart! hahaha fyfan, tror nog det var nåt mer än korv i korven jag åt igår asså, har nog aldrig skrattat så mycket under en dag förut...

men nu ska jag låtsas lyssna på genomgången, tjaråå!
HOT ASS BITCH! eller nåt..

chillipill

2011-12-01 @ 09:52:48
gött chill dag idag asså!
börjar med matteprov som kanske inte precis är det roligaste när man inte kan nånting alls.. men det blev jag klar med för typ 20 minuer sen så nu har jag rast till halv 12! då blir det webbutveckling eller vad det är med bästa läraren!
sedan har vi håltimme och efter det sim, men eftersom att jag inte kan vara med och simma så slutar jag 20 över 12 :D
det enda sugiga är att mamma inte ska hämta nycklarna till lägenheten förens vid 2..

men jaja, ska nörda lite nu innan någon rolig kommer hit. tjaråå!

RSS 2.0