Torsdag

2010-09-30 @ 17:45:38
Jag hatar torsdagar!! Första hade vi HKK, ganska kul men jag var sjukt trött.. Sen matteprov, blev klar ganska fort så satt och snackade med Petter och Dennis. Sen kom Tommy också. Sen hade vi pt fast det var typ klassråd. Sen äcklig mat, och bowlingen en stund.
Efter det hade vi fysik i 1 timme och 45 minuter.. så jävla dåligt! ;s Men var ändå ganska mysigt, höll älskling i handen hela tiden såklart haha :)♥
Sen so. Petter åkte till sin pappa idag så kommer inte träffa han innan måndag:( Kommer sakna han sjukt mycket! Ooops, nu sa jag vem jag är tsm med;) Men det gör ingenting, alla vet det redan ändå hihi! 

När jag kom hem lagade jag mat och nu ska jag äta lite glass!

9c

2010-09-29 @ 21:03:21
Haha, Bella la nyss upp denna bilden på facebook. Haha, vart tror ni hon taggade mig?;)

always look on the bright side of life

2010-09-29 @ 19:45:28
Haha så jävla skön dag!!:) Först vaknade jag och försökte väcka Rebecka (hon kom hit vid halv 10 igår och sov här.) Vi åt sen drog vi till skolan. Först hade vi biologiprov och det gick inte alls bra.. Sen satt vi i korridoren och snackade en stund innan vi gick tillbaka till lektionen.
Sen hade vi spanska, och det var faktiskt första lektionen i nian som jag jobbade hela tiden haha..
Efter spanskan gick jag och Tommy till Simon för Petter och Dennis var där också. Sjukt mysigt med älskling då! Älskar dig!

Var inte med på idrotten för jag är fortfarande sjuk:( Så jag satt och pratade med Fanny och Bella en stund sen kom Petter och Tommy också. Sen hade vi matte och det var så sjuuuuukt segt!! Och sist no men vi gjorde typ ingenting.
Efter skolan gick jag, Frida, Fanny och Mella och åt pizza. Hahah, har inte skrattat så mycket på länge!
Vi tog kort på pizza gubben, Mella frågade vad han hette och det var typ &/"¤#%&, Frida stoppa handen i kebabsåsen.. Och massa andra saker!:)

Sen gick vi till dansen, lika kul som vanligt! Efter dansen gick vi till plasten en stund, och vet ni vad vi gjorde där? VI RINGDE REDAKTÖR KJELL PÅ VAKNA MED THE VOICE!! Hahah, han ska hälsa till mig och Jessica imorgon på tv mellan halv 7 och halv 8, missa inte det!

Nu ska jag gå ner och fixa lite mat, börjar bli ganska hungrig..


Mella ♥ Pizzagubben!

Smsblogg.  Har idrott nu men är inte med. ...

2010-09-29 @ 12:09:54

img_0896 (MMS)

Smsblogg.  Har idrott nu men är inte med. Haha ganska kul att kolla på xd   Va nyss hos Simon med Petter, Tommy och Dennis. Mysigt haha :) Fanny ljung är bäst i hela världen!!  Nu ska jag fortsätta kolla på idrotten, skriver sen.


Nakenlekar

2010-09-28 @ 16:57:39
Haha, så sjukt kul!

Tisdag

2010-09-28 @ 16:40:20
Asså orkar inte skriva allt jag har gjort hela dagen, vem fan bryr sig egentligen? ;o
Hhaha, men ska bara skriva lite typ.. Först hade vi svenska sen spanska. Sen klassråd och matte som jag suger på! Efter matten gick jag, Petter och Dennis hem till Simon. Jag och Petter "spelade på Simons data" sjukt mysigt! Och Simon och Dennis typ lekte med tändaren haha. Sen hade vi EV.

Efter skolan gick jag till simhallen med Sofia och väntade tills jag skulle ha utvecklingssamtal. Haha, svårt att stava..
Nu ska jag snart laga mat, är så hungrig så jag dör snart.

Jag älskar dig!

Smsblogg! Nu sitter jag på färjan , ska ...

2010-09-28 @ 08:13:21

Smsblogg! Nu sitter jag på färjan , ska snart gå av och ta bussen upp till skolan. Vi har svenska först, döda mig! Hatar de verkligen!! Men får iaf träffa ******, saknar han :(


Måndag..

2010-09-27 @ 21:39:26
Hatar måndagar.. Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen.
Somnde lite på so:n tror jag haha, inte säker men.. Sen drog vi hem till Simon. Mysigt! Sen teori på idrotten men Robin gjorde alla frågor och jag och Fanny skrev av han haha.. Sen åt jag med Jessica sen gick vi till plasten en stund. Haha, askul! 
Sen kom ****** och fan va vi skratta åt han när han gick, hahaha ingen koll alls! ;s
Sen hade vi engelska men gick tidigare för skulle göra en grej med mamma. När vi va klara gick jag till ishallen och ringde Petter och prata med han typ en timme tills Rebecka kom. Haha, alltid så kul att prata med han!
Och btw, jag är inte singel längre! Är så sjukt glad, älskar dig bby! 

Sen hade vi dans men jag var inte med.. Fortfarande sjuk :( Efter dansen va vi på plasten och kolla lite roliga videos på min iphone haha, vi dog!..
När jag kom hem var jag duktig och lagade mat till mig och mamma. Vilken ängel jag är.. Haha! 
Nu ska jag borsta tänderna och försöka sova, sov typ ingenting inatt :(

Godnatt!
Sjuuuuuuuuuuukt gammal bild..

Smsblogg! Sitter i köket nu och skrattar å...

2010-09-25 @ 17:46:37

Smsblogg! Sitter i köket nu och skrattar åt mamma och pappa. Haha dom är sjukt roliga just nu:d men nu ska jag grilla så kan inte skriva mer nu...


FREDAG! :D

2010-09-24 @ 18:59:34
Orkar inte skriva så mycket om dagen.. Men vi hade ju spanskanprov först, gick ganska så bra faktiskt. Sen svenska och jag och ****** spela på min mobil typ hela lektionen, mysigt! Och nu vet nog alla vem han är men det gör inget haha!:)
Sen hade vi engelska och jag somnade en stund tror jag? Fick sluta en kvart tidigare också. Sen åt vi och sen hade vi so.
Efter skolan gick jag till södra med Petter, Viktor, Dennis och Robin.
Sen gick jag hem och åkte till torp med pappa och kollade min syn, och vet ni vad? Jag behöver egentligen glasögon!!:( DÖDA MIG? Men ska beställa linser också! 

Nu ska jag ta lite chips och cola och se på någon film och försöka bli frisk.


Smsblogg. Nyss haft spanskaprov, blev k...

2010-09-24 @ 09:42:53

Smsblogg. Nyss haft spanskaprov, blev klar efter halva lektionen så fick vänta en halvtimme innan jag fick gå.. Segt! Nu har vi svenska och de suger! Jag vill bara hem och sova.. Skriver mer sen


Torsdag

2010-09-23 @ 22:05:48
Gick faktiskt till skolan idag. Men är sjukt förkyld men orkar inte ligga hemma i sängen hela tiden haha.. Först hade vi hemkunskap, vet inte riktigt vad jag och Paula gjorde faktiskt.. Nåt med fisk iaf haha.. Jag gick från hemkunskapen en stund tidigare, skulle till sjukhuset!:( Men Rebecka gick med mig så det kändes lite bättre. Var klar där kvart äver 10 men skulle tillbaka igen kl 11, och vi orkade verkligen inte gå till skolan sålänge så vi gick till ica och köpte choklad.. Haha, jävla fetton asså.. Sen gick vi tillbaka till sjukhuset igen. Blev klar typ kvart i 12 så då gick vi till skolan och åt.
Sen hade vi fysik i 1 timme och 45 min.. Asså jag döööör!! Men ändå jävligt mysigt, hihi! Jag är verkligen kär! Också kom det in en apa!
Sen hade vi so också.

Efter skolan hängde jag med Jessica hem. Vi va typ bara inne på chatroulette haha.. Asså fan vilka äcklon det finns där! ;ooooooo
Hahahahah!

Men nu ska jag försöka plugga lite till spanska provet imorgon.. 
Godnatt!
Btw, grattis till Mella! :D


Smsblogg! Sitter hemma hos Jessica nu:d vi...

2010-09-23 @ 15:50:42

img_9735 (MMS)

Smsblogg! Sitter hemma hos Jessica nu:d vi kom nyss hit. Haha vi kollade lite bussar innan.. Jessica tycker att jag och ****** va jättesöta tsm, naw!  Nu ska vi greja lite på datan och äta. Puss!


Godnatt

2010-09-22 @ 21:40:27
Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga idag. Kanske inte så konstigt just nu.. Men nu ska jag lägga mig och se på tv en stund sen ska jag försöka sova ganska tidigt idag, behöver verkligen det!
Skriver imorgon när jag kommer hem från skolan, eller så fixar jag ett smsinlägg. Får se om jag har någon lust.
Godnatt!


18 månader..

2010-09-22 @ 12:55:57
Ni behöver inte läsa detta inlägget för dom flesta kommer inte fatta vad det handlar om, men jag måste bara skriva av mig lite..!

Jag fattar inte att jag slösade 18 månader på dig! Vafan tänkte jag med? Hur kunde jag få så starka känslor för dig? Jag fattar verkligen inte det. Allt var bara en stor jävla lögn.. Du tog 18 månader av mitt liv för att förstöra det på 2 minuter?
Är ändå glad att jag fick veta nu att du är så. Annars kanske det hade gått 10 år till..
Är så jävla arg på dig just nu, och jag är inte den enda. Min pappa vill helt seriöst döda dig! Fattar inte hur du kunde göra så mot mig! 

Alla mina känslor för dig är borta nu, det enda jag känner för dig nu är hat! Jag har helt glömt dig nu. Du finns inte för mig längre.

Tack alla underbara vänner som stöttar mig just nu, det betyder verkligen! Älskar er! 
Vet inte hur jag ska kunna tacka er tillräckligt mycket! Men jag hade gjort exakt samma sak för er!

Jag är typ den enda som tycker det, men jag har verkligen en underbar klass. Alla stöttar mig just nu, älskar er alla!


Smsblogg!  Nu ligger jag i sängen och ser ...

2010-09-21 @ 23:09:48

img_2162 (MMS)

Smsblogg!  Nu ligger jag i sängen och ser på tv. Får se om jag går till skolan imorgon, men jag hoppas de för jag saknar ju ****** så otroligt mycket!:(  Men ska iaf försöka sova lite nu så jag kanske kan bli bättre till imorgon. Godnatt alla!


IDOL

2010-09-21 @ 20:35:30
Har nyss ätit hemmagjord pizza. Haha, måste erkänna att jag är grym på att göra det!
Nu ska jag ta lite glass och kolla en stund på Idol. Har inte sett det en enda gång i år, så tänkte göra det nu.

Jag HATAR Lysekil!!

2010-09-21 @ 18:35:21
Jag måste bara säga att jag hatar verkligen Lysekil! Det är så litet och alla känner alla, så ALLA vet allting som händer. Och allt som inte händer. Alla bara sprider massa falska rykten hela tiden. Och om man berättar något för någon, så tar det bara någon dag innan HELA Lysekil vet det. Åh, vill bara flytta härifrån!!
Längtar så otroligt mycket tills jag kan flytta härifrån. Vill bara bort från alla (inte riktigt alla!) här. Man kan verkligen inte lita på någon här..

Nu orkar jag inte tänka på allt sånt längre. Går ner och lagar lite mat istället!!
Skriver när jag inte är så arg längre..

Svar till ...

2010-09-21 @ 15:50:26

Det är lite svårt att skriva från blogg.se på iphonen, man måste trycka på ett speciellt ställe typ. Vet inte riktigt hur jag ska förklara hur man gör det.
Men annars så kan man smsblogga. Det är jättelätt och det kostar lika mycket som ett vanligt mms! Man skriver bara ett helt vanligt sms/mms och skickar det till 0730121163.
Men först måste man lägga in sitt nummer till bloggen. Då trycker man bara på
mitt konto inställningar, sedan skriver man bara in sitt nummer där och sparar!

Hoppas att det hjälpte! :)

Smsblogg Nu ligger jag i sängen och ser p...

2010-09-21 @ 13:11:42

img_4053 (MMS)

Smsblogg Nu ligger jag i sängen och ser på tv. Är lite sjuk så jag stannade hemma idag! Ska snart gå ner och ta lite glass med chokladsås, mums!!  Saknar ****** sååå mycket ! Såg att Robin hade kommenterat ett inlägg och skrev att jag va bög? Eh, ja såklart jag är bög, jag gillar en kille? HAHA! Nemen..  Nu ska jag försöka ta mediciner.. Skriver senare! Puss


Naw, jag som liten!

2010-09-20 @ 21:16:32
Johanna la upp en bild på oss från 1997 på sin facebook. Naw, tycker vi är supergulliga! Man ser inte så mycket, men ändå gulligt! ♥

Not afraid

2010-09-20 @ 20:49:23
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road
Eminem – Not Afraid - Explicit Version

Orientering

2010-09-20 @ 20:42:13
Åh, jag är såååååå trött nu!
Åkte till skolan och vid typ kvart i 9 åkte vi till fjälla. Orientering hela dagen. SEGT! Jag skulle gå med Frida, men efter typ 100 meter gick vi vilse så vi gick med Petter och Dennis istället. Efter någon minut kom Robin och Tommy också så vi gick med dom hela vägen haha. Gick bra i början sen gick vi helt fel och kom till någon jävla väg vid Alsbäck? Haha, skulle inte gått efter Robin asså! Tråkigt att orientera, men var ändå ganska mysigt hihi. Dom jag gick med vet nog varför.
Sen åt vi iallafall. Sen skulle vi koka spagetti ? Haha, gick sjukt bra för oss att tända elden asså!
Sedan skulle vi typ baka bröd, höhö. Gick ju också sådär, och det smakade fan skitäckligt!! Så vi la det i hundskålen haha!!
Sedan skulle vi rädda en docka haha.

När vi kom tillbaka till Lysekil gick jag och Maja hem till Jessica. Vi va inne lite på chatroulette och åt. Sedan drog vi till dansen och vet ni vad vi gjorde efter dansen? VI SPRANG UT OCH DANSA PÅ PLASTEN I REGNET!! Haha, så sjukt kul! Blev blöta som fan och kommer säkert bli sjuk, men kul var det! 

Nu ska jag försöka städa lite i mitt rum. Skriver kanske lite mer senare.
Puss

Fridas lapp, naw!


Äntligen hemma..

2010-09-20 @ 19:26:23
Måste duscha nu, bloggar snart!

Söndag

2010-09-19 @ 21:14:31
Förlåt att jag inte har uppdaterat idag. Men vi var uppe till 5 inatt. Amanda och Rebecka pratade med massa skåningar och jag ringde ******!  Naw, jag är kär.. ;$

Vi vaknade vid 11 och åt och jag fixade mig sen åkte jag färjan med Amanda och träffade ******, och var med han tills typ halv 8. Helt underbar dag! Så sjukt mysigt verkligen! ♥
Nu ska jag duscha och städa lite snabbt sen blir det att sova. Är så sjukt trött. Haha , kanske inte så konstigt efter allt stulande (kan man säga så?) idag.. Men UNDERBART var det!

Praktikanten

2010-09-18 @ 22:36:37

VI DÖR!

2010-09-18 @ 19:31:15

Pizza och gammalt godis

2010-09-18 @ 19:18:21
Nu sitter jag här med Amanda och Rebecka. Vi har rott och ätit pizza och gammalt godis. Jag ÄGER på att ro! Hehe.. Kanske lägger upp en liten video på det senare haha.. Snart kommer det upp en sjukt rolig video som vi har gjort idag. Praktikanten in my ♥!

Nu ska vi ut och elda. PUSS



Köp varm korv

2010-09-18 @ 13:59:03

Med Amanda och Rebecka

2010-09-18 @ 13:16:23
Nu har Amanda och Rebecka nyss kommit hit! :)
Vet inte vad vi ska göra än, men kul kommer det bli iaf! Skriver senare!
Cee-Lo Green – Fuck You

Teenage Dream

2010-09-17 @ 23:43:50
Rebecka gick nyss hem, vi har varit ute och badat lite. Så jävla skönt, 39 grader!
Nu sitter jag och pratar med ****** . Dom flesta vet nog vem det är nu, men det gör ingenting. Men kommer inte skriva namnet här på ett tag. Det är inget offentligt än så jag väntar med det ett tag.

Imorgon kommer Amanda och Rebecka hit vid 1 ungefär och sover här. Då blir det att äta pizza, bada, se på film, snacka, dansa och mest av allt skratta! Åh, så jävla skönt! Älskar att bara vara med några kompisar och glömma ALLT annat och bara ha kul! Underbart!

Supergammal bild på oss men det får gå..

Bilder från idag

2010-09-17 @ 19:24:20

Äntligen fredag! :D

2010-09-17 @ 17:27:59
Blev ingen sovmorgon för mig idag, drog till skolan vid 8 och var med Mella, Amanda, Paula och Maja istället. Vi dansade i korridoren och alla sjuor kollade, haha. Sen hade vi svenska med en vikarie som inte brydde sig alls om man smsa eller nånting, så rätt skön lektion ändå. Vi fick sluta en kvart tidigare också!
Sen hade vi engelska och vi gjorde typ ingenting där heller. Sen mat och det var makaroner igen.. Haha, är det varje dag nu?
På so:n gick vi i tunnlarna. Just nu HATAR jag Tommy!!! Han skrämde mig hela tiden och sa att det kom en jättestor spindel :( Det var fan hemskt!! Men hade ju en som skyddade mig, hihi!;)
Sen så gick vi och röstade till skolvalet, sedan slutade vi 20 över ! GÖTT! Efter vi slutade så var jag med mr X tills bussarna gick. Jobbigt att säga hejdå! :( 

Sen gick jag hem och Rebecka kom hit så snackade vi ett tag, men nu ska hon precis gå hem så måste säga hejdå till henne. Skriver mer senare, lägger in bilder från dagen också. Puss på er! Och speciellt ******

Jag hatar kameran på min iPhone :(


Kolla igenom lite bilder från Frankrike och hitta denna läckerbiten ;)

2010-09-16 @ 21:23:00

jag vill ha…

2010-09-16 @ 21:15:48
SOMMAR!!







HAHAH

2010-09-16 @ 20:21:57
Haha jag är efter men aja!

A husband and wife were trying to set up a new password for their computer. Her husband put 'mypenis' and the wife fell on the ground laughing cause it said, "Error. Not long enough."

Svar till anonym

2010-09-16 @ 14:13:08
"vem är ****** ? och vad har hänt med sardasht? har ni gjort slut eller träffas ni bara inte lika ofta längre?"

Jag och Sardasht är inte tillsammans längre! Vill inte skriva varför eller något sånt. Men jag är glad ändå! Och jag tänker inte säga vem ****** är än. Men ni kan ju gärna få gissa vad ni tror!;)

Kanske en hemlig mr X ?

Studiedag

2010-09-16 @ 14:08:34
Så jävla skönt att sova länge idag! Nu sitter jag och äter och ska snart göra lite spanska. Vi fick ett häfte som vi ska göra hemma, så slipper vi lektionen imorgon. Så då blir det sovmorgon! :)
Kan inte träffa ****** idag.. Men vi ses ju imorgon!

Har inget att skriva, så nu ska jag börja med spanskan. Skriver senare!

Onsdaaag

2010-09-15 @ 19:38:37
Heeeeejsan på er! 

Igår så skrev jag inget mer, hade verkligen ingen lust. Jag och Rebecka lyssnade på musik, sjöng, dansade, skrattade och bara hade sjukt kul och glömde allt annat! Så jag glömde helt bort bloggen.
Men nu ska jag blogga iaf.

Vi var vakna till typ 12 igår.. Så när vi gick upp halv 7 kändes det lite segt. Men det fick gå. Men vi åt ingen frukost, ingen hade lust att äta haha. Iaf, se gick vi till skolan och jag hade biologi. Så sjukt tråkigt så det finns inte!! Sedan hade vi spanska och jag fick alla rätt på läxan! :O 
Sen hade vi sim. Jag, Fanny och Mella försökte gå upp på rottans ost! Eller hur det var? Haha, internt skämt!;) Sen sjuuuuukt seg matte. Men efter matten hade vi biologi igen, och det var första gången som jag inte ville att lektionen skulle ta slut! Så mysigt.. ;) Men det är top secret haha!


Nu ska jag vänta tills mamma kommer hem med mat till mig. Imorgon har vi studiedag och jag ska kanske vara med ****** 

Skriver senare! :)




SKAFTÖPARTIET!!


FGHUIJK^Ä*

2010-09-14 @ 20:18:48
Pimp! Code – Raise your Head up! - Radio Edit

Mina sexiga sockar!!

2010-09-14 @ 18:59:26

Tisdag

2010-09-14 @ 18:48:37
Orkar inte skriva om skolan idag, hände inget roligt alls.
Men efter skolan gick jag och Rebecka hem till mig. Vi har nyss ätit och duschat. Nu ska vi sätta på hög musik och typ dansa och bara ha kul och inte tänka på något annat. Så jävla skönt! Älskar dig gumman ♥
Ses senare kanske!

Godnatt ♥

2010-09-13 @ 22:02:16
Nu blir det film och sedan sova. PUSS

Hahah, bild från 2008? Men iaf, den är från när jag och Mimmi var i Lidköping. Saknar det som fan! ♥

Bästa måndagen på länge ;)

2010-09-13 @ 19:48:17
Sjukt kul idag. Tur att jag gick till skolan iaf!;)

Först hade vi SO. Så jävla skönt att ha det direkt på morgonen, man gör fan ingenting! Sen hade vi rast typ en timme. Då gick jag, Petter, Dennis och Simon hem till Simon. Dom spela xbox och jag kollade på och fattade ingenting, haha. Lite senare kom Sebbe och Tommy också.
Sebbe började kittla mig under fötterna!! Och ja, jag är kittlig där! :(
Sen skulle vi orientera på idrotten. Jag skulle gå med Sebbe men jag dissade han och gick med Tommy och Petter efter en stund. Haha, det var så kul!;)
Efter den sista saken så låg vi i gräset en stund. Sen stack alla vi utom Sebbe till Simon igen. Haha, lite mysigt sådär…

Sen hade vi engelska och jag fick veta vad Maja gjorde i helgen. Haha. INTRESSANT!
Efter det hade vi slöjd. Om jag ska vara helt ärlig så har jag verkligen ingen aning vad jag håller på med i slöjden just nu… Men det får vi se vad det blir haha.;)

Efter slöjden slutade vi och jag var med Jessica en stund tills hennes lektion började. Då satt jag bara vid hennes skåp och nörda facebook i en timme och väntade på henne. När hon slutade mötte vi Rebecka och gick hem till Jessica och åt och checka i bussar!
Sen drog vi till dansen. Jag var inte med (är ju fortfarande sjuk) men jag kollade på och var med lite i slutet bara.

Efter dansen drog jag och Rebecka till hennes pappa och hämta alla hennes saker, och nu sitter jag här och ska snart duscha, sedan ska jag äta.

btw, jag är glad!

Dagens outfit. Ingen bra bild men tog bara en snabb med iPhonen.


Film - sova

2010-09-12 @ 21:20:26
Nyss tagit massa mediciner och nässpray så nu ska jag lägga mig i sängen och se på film en stund, sen ska jag sova så jag kanske kan bli bättre till imorgon. Måste gå till skolan haha! 
Hörs imorgon bloggen !


Sjukling

2010-09-12 @ 13:34:44
Förlåt att jag inte skrev något mer igår, men jag var så sjuk så hade verkligen ingen lust. Är fortfarande jätte sjuk, men tänkte skriva lite iaf.
Vaknade typ halv 9 idag och kunde inte somna om. Hade ont i halsen, tät i näsan och kunde nästan inte andas.. Toppen
Så idag har jag bara legat i sängen och kollat på filmer och drogat massa mediciner.. Blää, så jävla äckligt! :o
Vet inte riktigt om jag går till skolan imorgon, får se hur jag känner mig då. Men om jag fortfarande mår så som jag gör nu, så går jag inte! :(

Nu ska jag leta efter någon bra film, hämta glass och sen lägga mig i sängen hela dagen. Åh, min säng är så skön just nu! 2 täcken och 8 kuddar, underbart! 

Vill inte lägga upp någon bild på mig just nu, och ni ska vara glad för att ni slipper se mig just nu.. Ser hemsk ut. Men har iaf pappas tröja på mig. Så jävla skönt med oversize! :)

Fattar inte att jag lägger upp denna bilden. Sjukt ful, men jag får skylla på att den är ett år gammal. Det var den tiden jag hade 8562310 lager av foundation.. USCH!

Godmorgon :D

2010-09-11 @ 10:38:17
Vi vaknade vid typ kl 8 och kunde inte somna om igen ? Usch! Men aja, nu har vi iaf ätit och nu ska Rebecka snart fixa sig för hon ska till *****, NAW! 

När hon har åkt ska jag försöka städa mitt rum, sen blir det att bara ligga i soffan hela dagen så jag kanske blir frisk. Har sjukt ont i halsen och kan typ inte andas.. Great!

Men nu ska vi kolla lite bloggar.

MORGONFRILLA!



Godnatt

2010-09-11 @ 00:14:12
Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa, Rebecka sover redan. Bloggar mer imorn.
Godnatt alla! <3

Fredaaaaaaaaaaag :D

2010-09-10 @ 19:56:43
Äntligen fredag!!! Så jävla skönt! :)
Orkar inte skriva om skolan, hände inget kul. Men efter skolan åkte jag med Rebecka hem en stund, sen åkte jag hem igen. Nu har jag nyss ätit och duschat och snart kommer Rebecka och sover här. Alltid lika kul med den lilla sötnosen hihi! :)

Ska borsta tänderna lite snabbt också, dom känns äckliga.. Uuueeewhh!!
Skriver senare ikväll och antagligen några bilder.
SES :)

ZZzzzZZzZZZzzZZzz

2010-09-09 @ 21:54:51
Är helt sjukt trött. Ska snart lägga mig i sängen och läsa lite ur Min förlorade oskuld, sen ska jag sova. Orkar verkligen inte skriva något mer nu. Uppdaterar imorgon, ska försöka blogga innan jag går till skolan om jag hinner!
Godnatt!

Torsdag

2010-09-09 @ 16:57:44
Sjuuuuuukt jobbig dag idag, typ ingen rast alls. Torsdagar SUGER!
Menmen.. idag hade vi först hemkunskap och jag och Amanda gjorde tacopaj. Blev asgott faktiskt! Sedan hade vi matte och pt, inte riktigt lika kul.. Sen mat och efter det hade vi fysik i 1 timme och 45 min. Det är verkligen hemskt! Men prata med några roliga ganska mycket, så det funkade. :)

Efter fysiken hade vi so och sen sluta vi. Jag gick hem nästan direkt. Har asont i huvet och mår inte alls bra. Men när jag kom hem gjorde jag lite milkshake och då blev det bättre!
Nu ska jag lyssna lite på musik sen ska jag duscha och sånt. Skriver ikväll, puss!

Amanda gjorde ett hjärta av löken, naw!

Onsdag

2010-09-08 @ 21:24:48
Jag orkar verkligen inte blogga mycket längre, fattar inte varför! :o
Men nu ska jag iaf skriva lite. Skolan idag igen, orkade egentligen inte gå till skolan idag, mådde jättedåligt, men det var ju dans idag, och en annan sak så var tvungen att gå till skolan!:) Första lektionen hade vi NO. Haha, sjukt kul! Sen spanska och sen rast lite mer än en timme tror jag det var. Men blev lite ledsen på den rasten haha.. Sen hade vi sim men jag kunde inte vara med, är så arg för det haha.. Men jag, Sofia och Paula var i gymmet istället. Det var också kul.

Sedan hade vi först NO igen och efter det matte. Efter skolan var det dans sen gick jag hem och gjorde matteläxan.. Nu ska jag borsta tänderna.
Godnatt!

Nyss använt bilden men aja!

Min förlorade oskuld

2010-09-07 @ 21:26:06
Hittade nyss denna boken när jag letade efter någon bra film. Jag har jättesvårt att somna och mamma säger att det kan vara lättare att somna om man läser en stund innan, så nu ska jag snart lägga mig i sängen och börja läsa denna boken.

Den verkar ju bra också! =)

Tisdag

2010-09-07 @ 20:55:58
Har inte orkat blogga förut idag, har mått asdåligt. 
Idag i skolan hade vi först svenska, sedan spanska. Efter det var vi i datasalen en stund och sedan tog vi skolkort. Jag blev helt sjukt hemsk, men det får väl gå. Sen så hade vi elevens val. Efter skolan var jag med älskling en stund. Mysigt!

Sen när jag kom hem så lagade jag mat (är ensam hemma) och sen duschade jag och la mig i soffan, hade så sjukt ont i magen.. Men sen tog jag en alvedon så nu mår jag mycket bättre! :)

Nu kollar jag på film på datan, ska snart lägga mig i sängen och kanske läsa lite sen ska jag sova. Skriver imorgon! :)

Dålig uppdatering !

2010-09-06 @ 21:53:43
Glömde helt att blogga igår! :o
Men nu ska jag skriva iaf! Hade sjukt skön dag idag i skolan. Först so och alla som har Mats i so vet ju att man bara ser på tv och pratar på lektionerna, haha. Sen hade vi rast en timme och sedan sim på idrotten. Sjukt kul! Sedan mat och engelska 40 min, sedan slöjd och sluta 10 i 2. SKÖNT!

Efter skolan väntade jag på älskling tills han sluta, sen var jag med han en stund innan han skulle till träningen. Sedan var det dans igen. Åh, jag ÄLSKAR det! Så sjukt kul! :D
Nu ska jag sova snart. Skriver imorgon!

Jag dööör snart!!

2010-09-04 @ 23:18:54
Sitter här och lyssnar på musik och sjunger.
Mitt öra gör ont som #@%!?&#% och det är verkligen hemskt! Ska snart duscha, tvätta ansiktet och sånt och sedan lägga mig i sängen och se på någon film.

C ya!
XOXO

Bloggtorka

2010-09-04 @ 22:37:18
Jag har INGENTING att skriva om. Så nu får ni säga vad ni tycker att jag ska skriva om!

Jag har ont i örat ?

2010-09-04 @ 19:07:59
Kom nyss in. Har varit ute med Rebecka och bara pratat, dansat och kittlat varandra, haha. Love you!♥ Hon skulle hem och äta vid halv 7, då stack jag ut och cykla en stund. Sjukt skönt, börjar bli lite tjock sådär nu..

JAG HAR ONT I MITT ÖRA!!!!!!!
Det suger verkligen! Och lägg märke till att ordet SUGER är understuket! Jag kan inte ha hörlurar!! Jag kommer dööööö!!
Ska sura mig med lite cola♥ nu, skriver senare!
random mobilbild

Torka sockar

2010-09-04 @ 10:55:15
Sitter och kollar på gamla videos på videofy, och hittade denna! Haha. :)

Video från HKK

2010-09-04 @ 10:49:55

Lördag :D

2010-09-04 @ 10:49:32
Vaknade typ kl 9 idag? Det är sjukt jobbigt just nu, är hur trött som helst hela tiden efter paddlingen och det, men jag kan ändå inte sova? :O
Men nu sitter jag här och äter frukost. Saltade solrosfrön och cola! Sjukt bra frukost eller hur?;) Hahaha. Men det är så gott. Lyssnar på musik och sjunger också såklart. När jag har ätit färdigt ska jag borsta tänderna, göra ansiktsmask och måla naglarna. Hihi. Och träna lite på danserna. 
Sen vet jag inte va jag ska göra. Ska väl vara med någon men vet inte vem än.
Nu ska jag fortsätta äta. Ha en superbra dag alla! :)

Lite gamla bilder

2010-09-03 @ 22:08:38
Orkar inte lägga upp mer just nu, gör det senare! :)

Klockren!

2010-09-03 @ 21:34:16

Fredag

2010-09-03 @ 17:55:15
Kom hem för typ en timme sen. Var först i skolan och sen var jag med Rebecka för hon skulle vänta på Linus. Vi bara dansade och pratade.
Nu ska jag nog snart dra ner till Rebecka, eller så ska jag bara stanna hemma och se på film hela kvällen, SKÖNT!

MIN HÄMND!

2010-09-02 @ 21:59:57
Jag tar denna som hämnd sålänge, men ska fixa en ännu "värre"! ;)

DJ got us fallin´ in love again

2010-09-02 @ 21:14:38
Nu har jag nyss kommit hem igen. Vi gick till stranden och bara pratade och lyssnade på musik.
Snart ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet sen ska jag lägga mig i sängen och se på tv en stund innan jag ska sova.

Har verkligen lyssnat sönder denna låten nu .. Tips på någon annan bra låt?

Snabbt inlägg

2010-09-02 @ 19:22:41
Snart kommer Rebecka hit, vi ska gå ut en stund. Har inte vart ute på hela dagen så det behövs. Btw, hon gästbloggade ju för mig i tisdags tror jag det var, och hon la upp en VÄLDIGT gammal och ful bild på mig som jag tog bort direkt när jag kom hem!

Rebecka, jag kommer hämnas!!;)

Nu ska jag byta om sen sticker vi ut. Skriver senare!

Sjukling

2010-09-02 @ 15:46:32
Stannade hemma från skolan idag. Har jätte ont i halsen. Jättetråkigt att bara ligga hemma i sängen, men ändå skönt att slippa skolan just idag, är hur trött som helst efter vandringen/paddlingen och jag sov sammanlagt en timme igår. Och sen dansade jag ju också, och idag har vi världens sämsta schema! Det är hemskt verkligen!!

HKK i 1h & 30 min, och fysik i 1h & 45 min, jag orkar verkligen inte det. Och nästan ingen rast alls på hela dagen.. BLÄ!

Men nu ska jag bädda min säng och sen ska jag göra kladdkaka.
Skriver senare!

Så sjukt sugen!!!

Torsdag

2010-09-02 @ 15:38:45
Orkade verkligen inte skriva mer igår, somnade 2 min efter jag la mig i sängen ..
Men nu kan jag berätta lite om paddlingen. I tisdags åkte vi dit vid 12 och min klass skulle gå dit och paddla hem. Så vi gick direkt nästan. Jag, Paula, Adde och Simon gick jättelångt före alla och fick vänta typ en timme sammanlagt.. Vi vänta på Frida och Sofia väldigt länge, men dom gick sist med Per trodde vi så vi fick gå iaf.. Vi kom fram typ halv 5 men vi skulle egentligen ha kommit fram typ en timme tidigare. Haha intressant eller hur?;) Det var iaf 1 mil. Men det var inte alls jobbigt!

När vi kom dit så badade jag med Amanda och Paula. Sen skulle vi äta. Efter det så paddlade vi runt där lite och hade sjukt kul! 
Men när klockan va typ 6 så kom Per och några andra i min klass, men inte Frida och Sofia. Så vid typ halv 8 börja dom åka runt och leta efter dom med bilar och några paddla och leta vid vattnet men dom hittade dom inte typ. Sen skulle en lärare precis ringa till polisen, men då ringde någon som hade hittat dom med sin båt. Haha, stackare, dom kom fram vid 9 ungefär! ;o
Efter det så var jag med älskling och vi satt vid elden och det var sjukt mysigt! Sen sov vi i samma sovsäck hihi.
Igår så väckte dom oss typ halv 7, vi skulle dra därifrån kl 8. 9D började gå kl 8 ungefär, men min klass börja paddla nästan en timme senare för vi skulle typ städa också..

När vi kom tillbaka till Lysekil så var det dans igen. Sjukt kul verkligen! :)
Detta är låten vi dansar till på onsdagar:


Några bilder från paddlingen, kopierade dom från Paulas och Bellas facebook.

Ser ni mig?;)
Vägen som vi gick.

Hemma igen!

2010-09-01 @ 19:14:18
Nu är jag entligen hemma igen. Har vart sjukt kul, men jag orkar inte skriva allt just nu. Kanske skriver det senare ikväll eller så skriver jag det imorgon.
Är hur trött som helst så ska snart sova, men måste vänta till 11 för då kommer vattnet tillbaka ..

RSS 2.0