love guide

2012-04-22 @ 22:20:19

Nu ska jag ta mig tillfället i akt och försöka beskriva 3 tecken på hur man vet att man verkligen, verkligen är kär någon. Ni vet, små saker som man kan offra för denna där som får en att vilja dansa riverdance - även fast det är otroligt gay (Citat ur Slitz.)

  1. Om du har filmkväll och helt plötsligt inte alls vill käka chili-chips med dipp eller knarka nachos med extra allt i rädslan över att gasa ihjäl din loverboy, eller kanske lovergirl så är du antagligen ganska så kär. Eller jävligt dum i huvudet, för nachos är gott. Jävligt gott!
  2. Om du helt plötsligt känner att du kan relatera till "I'm your laaaaady, and you are my maaaaaan" på Lugna Favoriter eller andra fjolliga låtar där dom brölar om obesvarade känslor och annat skit så är du nog kär, alternativt gay ifall du nu lyssnar på Lugna Favoriter.
  3. Om du i smyg luktar på personens kläder när han/hon sitter bredvid eller sover - och det pirrar till på något valfritt ställe i kroppen så är du med största sannolik kär. Eller riktigt pervers som tänder på sånt...

Stämmer dessa små punkter? Grattis! Antingen är du kär, eller så har du en något skum sexuell böjning.

 

 

 

Ja, vi har ju redan kommit fram till hur då tar reda på om du är kär eller inte, men hur vet man då om man älskar någon? Hur vet man att man är redo att yttra "Aaaj laav juu"? Nu snackar vi inte om att skriva "ääääälskar dig meeewst gumman <33333" över playahead eller msn. Sånt snusk ska inte ens nämnas här! Nej men hur vet man att man verkligen litar på sitt piece of fluff? Inte att befara! Svaren som ni så länge väntat på finns här nedan.

  1. You nasty man! Du pruttade - riktigt högt. Det luktar anus och tapetarna rullar ihop sig och dör. Han/hon har hört allt, och är på väg att gasas ihjäl innom 3 sekunder. Men gör det något? Nope, för du har precis inlett en fistävling. Det är nämligen sådant älskande par gör i sin ensamthet.
  2. Om du kan skita med öppen dörr så är det fritt fram att komponera kärlekslåtar till varandra.
  3. Om du helt plötsligt slutat upp med att smyga upp ur sängen en halvtimma innan din lover vaknat enbart för att sminka dig och fixa håret, och om du kan erkänna hur mycket du egentligen väger utan att dra av 5 kilo, ja då jävlar måste du älska personen!
  4. Klarar du av att pussa honom/henne utan att ha borstat tänder eller efter att ha ätit en redig kaviarmacka, utan att skämmas över det så kan man nästan påstå att du älskar denna någon. Eller är jävligt elak för det måste smaka skit.

Kan du relatera till dom här punkterna? Gratulerar, ni måste älska varandra. Eller så är din käresta blind med ett riktigt taskigt luktsinne.



Två lite halvroliga texter jag hittade på någon random blogg :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0